Volyman

Medlem sen 2010-11-20
8
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Evalds MTB
0
Dålig
4 år sedan

Okej, beställer jag från Tyskland, Holland och England så har jag paketet inom en vecka, inom Sverige på 2-3 dar oftast fraktfritt från alla! Beställer jag från Evalds så tar det mellan 1 - 6 veckor alldeles oavsett om det står lagervara eller inom 5-10 dar, om det alls finns tillgängligt, till 69kr frakt! Tyvärr ger inte butiken i Lidköping ett bättre intryck eftersom man inte är tillgänglig på telefonen och inte har något intresse av merförsäljning eller kan svara på frågor om man råkar hämta något där. Evalds har ett brett sortiment , och bra priser när det reas annars är det dyrare, kunskapen finns också men jag tror att dom består mer avå cyklister än affäsmän och det håller inte riktigt om man ska bedriva webshop 2018, idag är Evalds tyvärr sämre, slöare och dyrare än konkurrenterna så det blir bara två stjärnor!

Cykelkraft
OK
(500+)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Bra priser och sortiment och Klarna! Också till det negativa, det tar 4 arbetsdagar för att ens packa lagervaror och på tal om packning så kan man väl säga att får inte allt plats i en låda så är den för liten, dock inte för cykelkraft som väljer och ta ut typ en hjälm ur sin förpackning och sen trycka ner det i lådan tillsammans med andra prylar så det ligger och skaver mot varandra, ett tips, förpackningen finns av flera bra anledningar ! Jag har handlat från Tyskland, England, Holland bara det sista halvåret och det här är i särklass den mest oseriösa packning jag sett, när det dessutom tar lika lång tid och få grejerna som från ovan nämnda länder till samma priser eller lägre så finner jag ingen bra anledning rekommendera denna webbutiken, jag kommer inte handla där igen i alla fall!

Löparshop
Utmärkt
(63)
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Provade ett par löparskor härifrån, billigast på nätet och det kom inom rimlig tid och Klarna alternativet är alltid smidigt. Inget och anmärka på för min del!

Wiggle
OK
(112)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Jag har inte haft några problem med Wiggle, har beställt ett flertal gånger utan problem, mest cykeldelar och kläder och har alltid haft grejerna inom en vecka, förstår inte ni som gnäller på 5-6 dagar gratis från England, vad begär ni? Bra priser speciellt när det reas och Klarna alternativ och fri frakt över ca 400kr och sist var det fel på en produkt men det var inga problem med retur! Det största jag handlat är cykelhjul och det var välpackat och helt och rakt så jag rekommenderar dom.

Conrad.se
OK
(500+)
Usel
Redigerades 8 år sedan

Har handlat där två gånger och fick idag förahandsinfo om lev. på en utbytesvara som jag reklamerat (radiostyrd bil som gick sönder efter 5min.)för över två veckor sedan. Returfrakten som kostar 150kr enligt posten, får jag stå för och enligt Conrad kostar frakten 115 och det är det jag kommer ersättas för enligt deras villkor. Jag har för övrigt inte sett några pengar ännu och ska pålysa om att det inte gick och skicka ett paket för det dom anger, samma låda som det kom hit med för övrigt. Kundtjänst via telefon var dock lätt och få tag i och hon sa att paketet skickades förra måndagen och åtta dagar senare är det fortfarande inte i Sverige! Räknat från originalbeställningen så är det fem veckor sen! Conrad borde titta på hur smidigt en del klädpostorderfirmor har löst sina leverans och retur ärenden! + utbud och priser - leveranstider - ingen information tillgänglig innan paketet är i Sverige - Krångligt att reklamera, ångra, byta varor! - 25kr extra + kreditupplysning varje gång om man väljer faktura - usel service Så om du måste handla på Conrad vilket jag inte direkt kan rekommendera (fast dom har ju en del skojiga prylar!) så: ha inte bråttom, ta faktura så slipper ligga ute med pengar och köp inte nått som du inom rimliga ramar riskerar att behöva skicka tillbaka! Kommer aldrig handla här igen, lev tider anges 7-10dagar vilket betyder minst 10! Varnar alla för att handla här, dom är fortfarande skyldiga mig 150 spänn, kundservice och hur dom hanterar reklamationer är under all kritik!

Cambridge Audio Minx Go Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.3
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har använt den ca en månad och är nöjd, använder den mest till mobilen med spotify i kök, badrum, sovrum. Kör mest blåtand men i köket även med den analoga ingången från en gammal radio i köket, båda har funkat utan problem. Något som jag missuppfattade är att usb-utgången endast är till för laddning av mobil och då måste MINX GO vara nätansluten!, jag trodde man kunde ha den som batteribackup till mobilen om det krisade ute i ödemarken samt föra över ljud från datorn den vägen så med andra ord så har man tillgång till el så kan man ju lika väl ladda mobilen där, så jag har svårt och se nyttan med just usb-utgången i praktiken! Nu till ljudet, för detta är MINX GO starka sida, det är väl sammanhållet och en acceptabel bas och en diskant som inte sticker ut, visst finns det en viss loudness-effekt över ljudet men jag tycker att Cambridge gjort en ganska bra avvägning ljudmässigt mellan litet datorljud och fläskig bilstereo för detta är ju trots allt en ganska kompakt högtalare. + Bra sammanhållet ljud + Stilren design + Batteritiden 18h + Lättanvänd - Begränsande funktioner - Ljudet har ju sina begränsningar om man lyssnar på mer komplex musik som t.ex symfoniorkester Sammanfattningsvis så har den tydliga ljudmässiga begränsningar om jag jämför med min stora stereo, men jag har inte hört något bättre för 1200kr och betyget grundar sig helt på pris/prestanda!

Isotek Evo3 Sirius
Full Star 1
4.5
(5)
6 890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag köpte denna i första hand för att ha ett åskskydd till hela anläggningen som inte upplevs som dynamikbegränsande, om åskskyddet fungerar vet man ju först efteråt!, inget skydd räddar mot direkta nedslag! Valet av Isotek berodde mest på att jag hört dom demonstreras vid två tillfällen med på olika platser och anläggningar med samma ljudförbättring. Jag har en ganska bra upplösning i min anläggning och inga kända problem med strömmen så därför var det med viss förvåning jag kan konstatera att förbättringarna i ljudbilden var större än mina förväntningar, framför allt Dac:en och förstärkaren verkar uppskatta den nya rena energin och jag har fått bättre upplösning, luftigare ljud, bättre kontroll och mer avslappnat ljud även på sämre inspelningar. Framför allt så upplever jag inte några begränsningar i dynamiken vilket jag upplevt tidigare med andra filter så av det jag har hört så har Isotek kommit längst inom nätfilter idag. Priset är ju ganska saftigt och då har man inte fått med nån nätkabel men i jämförelse med en del andra överprissatta hokus-pokus märken står den sig väl och vill man ha bra budgetprylar rekommenderar jag Supra, så betyg efter pris/prestanda, och för mig håller det hela vägen!

Bosch BSG8PRO1
Full Star 1
3.7
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har haft den ca. ett år och på plussidan: gedigen, lång sladd, tyst, bra kvalité och låga utsläpp! På minussidan: på tok för små hjul, den kan inte ens köra över sin egen sladd! sladden kommer ut på sidan vilket gör att man dammsugaren åker snett och krockar med saker om man drar den efter sig! munstycket funkar dåligt vilket gör att man gärna använder ett borstlöst istället och då är inte dammsugaren tyst längre! Dyr! Välbyggd men dom verkar inte provat den i hemmiljö på Boschfabriken!