Kategorier
Prisjakt

BkJu

Medlem sen 2010-11-12
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Harman Kardon Citation ONE
4.1
(36)
1 990 kr
2 månader sedan*
Mina tankar efter ett par dagar... 1. Uppfattar inte kommandot ok/hey google så snabbt/tydligt som google nest audio. Dock fortfarande bra. 2. Google rösten låter som om han/hon har handen för. 3. Ljudet är väldigt bra, mer bass men ändå inte så att det stör i mitt lyssnande. 4. Ljudet är lågt 0-50 och sen 50 - 100 blir högt. Med andra ord när man skruvar upo mellan 0 till 50 så blir det inte högt, sen går det väldigt snabbt till att bli väldigt högt från 50 till 100.
*Redigerades 2 månader sedan
ComHem
Dålig
(176)
Usel
2 månader sedan
Farsan har en router modellen supergammal... (kund i 20 år) Han har en lina på 200/10 och routern klarar inte av det. Jag frågade om möjligheten finns att få en ny router så att han kan utnyttja deras tjänst korrekt. Fick till svar: Om du binder ett nytt 12 månaders abonnemang så kan vi skicka en ny router för en fraktkostnad på 179 kr.... Snacka om service för en kund man haft i 20 år...
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Dålig
7 år sedan*
Ännu en gång så har man misslyckats med att ha koll på hemsidan med verkligheten. Surfade runt på deras hemsida och såg att de hade Belkin G1V1000at @TV PLUS inne i Helsingborg. Bestämmer mig då för att köra upp och köpa grejen. När jag väl kommer dit så ser jag att gången och facket den ska finnas i inte finns. kontaktar då en Martin (som gjorde ett fantastiskt jobb helt förgäves) för att försöka hitta varan. Efter 30 minuters letande så lyckades Martin hitta varan, som var inlämnad på service och av någon anledning kommit in som vara som finns tillgänglig... Alltså ingen vara för mig... Detta har hänt mig säkert 4-5 gånger. Hemsidan säger att varan finns i lager men så är inte fallet. All heder till Martin som gjorde ett helt fantastiskt jobb men uruselt att sånt här ska hända gång på gång..
*Redigerades 7 år sedan
Samsung ST30
3.3
(4)
9 år sedan*
Jag köpte kameran för 399 på siba. För detta så är den helt ok, klart prisvärd. Man får sätta priset i kontext. Jag själv kör med en systemkamera och har även en canon ixus 95 is som då kostade 2000 kr. Den kan självklart inte mätas med dessa... Men är man en amatör som vill ha lite trevliga semester/fest bilder och liknande så funkar denna kameran för 399 hur bra som helst. En sak som bör påpekas är att skärmen inte är helt hundra.Bilderna ser inte så bra ut på själva skärmen men väl på datorn ser de bra ut.. Det är väl det enda som jag ser som något minus. Skärmen drar ner det med en stjärna... Annars full pott för det priset.
*Redigerades 9 år sedan
Seagate FreeAgent GoFlex TV
3.5
(1)
10 år sedan*
Älskar den! Köpte den för 499 på netonnt. Har aldrig spenderat 499 så bra. Tar alla filer som finns ute nu. Självklart spelar filmen en stor roll.9 gb Avatar och du har en bildupplevelse som heter duga. Uppdatera till näst senaste versionen. som är bäst enligt mig. Laddar min 500 gb hårddisk på några sekunder och samma med filmer oavsett storlek.
*Redigerades 10 år sedan
Bredbandsbolaget
Usel
(30)
Usel
10 år sedan*
ALDRIG MER. Telefonen har varit stendöd sen november. Trots säkert 15 samtal så har det inte löst det. Och den sista som jag pratade sa att det inte la en felanmälan utan att han skulle göra det. Detta trots att de andra 14 sa att de har gjort en felanmälan.. DÅLIGT! Internet funkar när den känner för det... Hade problem halva december.. Sen funkade det.. Fram tills förra veckan... Är nere i 4 mbit trots att jag har en 24 lina.. Snackat med dem säkert 8 ggr ang internet och fått samma behandling som tidigare. Jag bor inte mitt ute i ingenstans utan i centrala MALMÖ! SKITFÖRETAG!
*Redigerades 10 år sedan