lastpage4life

Medlem sen 2010-10-21
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Net2World
Usel
(0)
Utmärkt
9 år sedan*
Snabb mail kontakt angående packning av paket. Bra priser. Helt okej webbutik. Fraktades på under ett dygn...
*Redigerades 9 år sedanInköpt 2011-09-07
Samsung SyncMaster P2770FH
4
(17)
9 år sedan*
Mycket prisvärd skärm med låg ms. Känns perfekt för spel, bildredigering och film. Ingen bleeding på min skärm. Som vanligt för min del så får jag en Samsungskärm utan döda pixlar. Kan bero på deras höga kvalité vad det gäller paneler. Designen med det röda inslaget är ett plus i kanten. Det enda minuset jag finner är knapparna på skärmen som reagerar lite dåligt.
*Redigerades 9 år sedan
LG 42LD450
4.5
(20)
10 år sedan*
Har precis fått tv:n och köpte till en Western Digital TV HD Live Media Player kan rekommendera den media spelaren med. Kan bara säga att svärtan i tv överträffar priset 2ggr om. Kunde inte bli bättre. Spelat 1080p och rullar på hur bra som helst och är kristallklar bild. Lågupplöst lite sämre men så är det på vilken annan lcd som helst. Ljudet på tv:n är väl inget överdrivet men vill man ha bra ljud så får man koppla in det. Fjärrkontrollen är riktigt skön och har ett väldigt bra upplägg. Finns inget negativt med denna tv:n. Ska man ha en riktigt bra tv för en lite peng så är det denna man ska satsa sina pengar på.
*Redigerades 10 år sedan
HQ Super Silver HDMI - HDMI 1,5m
4
(2)
119 kr
10 år sedan*
Superbra robust kabel med metall och inte silverfärgad plast i ändarna.
*Redigerades 10 år sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Bra
10 år sedan*
Beställde tv, mediacenter + en hdmi kabel. Allt fanns i lager förutom hdmi kabeln när jag beställde. Stod att den skulle inkomma efter 2 dagar. Väntade och väntade dom ändrade lagerstatus 3ggr sedan blev jag irriterad och skickade ett mail och fick svar direkt. Dom beklagade detta och sa att dom kunde skicka en alternativ 60kr dyrare kabel utan extra kostnad. Fick sedan allt efter 2 dagar. Total tid allt som allt, 1 vecka och 3 dagar.
*Redigerades 10 år sedan
Net2World
Usel
(0)
Utmärkt
9 år sedan*
*Redigerades 9 år sedan