Kategorier
Prisjakt

sliddjur

Medlem sen 2010-10-12
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Mionix Castor
3.5
(15)
349 kr
3 år sedan*
Tidigare möss: Microsoft Intellimouse (köpte för säkert 15+ år sedan. Fortfarande i användning på mammas kontorsmaskin) Razer Deathadder (slutade fungera efter ~4-5 år) I övrigt gillar jag små och lätta gamingmöss. Denna har vart helt underbar. Köpte denna i februari 2015. Den har nu hållt i tre år, och scrollhjulsknappen har börjat glappa. Jag måste trycka extra hårt för att den skall kännas igen. I övrigt fungerar den optimalt fortfarande. Drar av några stjärnor pga kort levetid.
*Redigerades 3 år sedan
Scythe Shuriken
3.9
(20)
7 år sedan*
Köpte denna till mitt just på grund att den har låg höjd. Har fungerat en bra stund, men nu har fläkten blivit bråkig. Har använt tryckluft för att få bort damm, men den är ändå min PC:s mest högljudda komponent. Ska se om jag hittar någon bra fläkt jag kan montera på flänsen.
*Redigerades 7 år sedan
Netgear WNDR3700
3.6
(87)
9 år sedan*
Har fungerat jakligt bra i over ett ar an sa lange. Bytte upp mig mot en tidigare WRT54GL. Denna ger mycket battre tackning. Har dessvarre inga 5GHz enheter en, sa har inte fatt prova det. Men jag har en tradlos router fra min ISP av market Cisco ratt vid sidan av och den ger mycket samre tackning. Till skillnad fra WRT54GL sa har WNDR3700 stark processor och klarar av att nagon anvander torrent utan att routern krashar eller segar ner sig. Har ocksa lagt in Gargoyle firmware (liknande DD-wrt och tomato), men Gargoyle har battre QoS och kan strypa folks anslutning till internet per kilobyte. Vilket ar javligt bra funktion! + bra tackning 90 kvm stor lagenhet. full tackning i alla delar, gjenom flera vaggar + snabb processor (klarar massa load och anslutningar) + custom firmware (gargoyle, dd-wrt, tomato) + bra pris for mitt bruk + snygg
*Redigerades 9 år sedan
Linksys WRT54GL
4.5
(126)
607 kr
9 år sedan*
Helt OK. Funkade bra med Tomato och DD-wrt. Men till större lägenhet och fler än 2-3 användare så bör man satsa på en starka router. Den höll i nästan 2 år, men sen dog den efter mycket hårt användande. Har haft nätverksstrypning (QoS) på per användare och typ av trafik, och detta lär har tatt hårt på dens lilla CPU.
*Redigerades 9 år sedan
ZTE Blade
4.2
(191)
9 år sedan*
Mycket telefon för pengarna kan sammanfatta denna telefon! Men, skall skriva några plus och minus + Ett måste för denna telefon är enligt mig en custom ROM! Och det finns väldigt många bra att välja mellan. Släng in en custom ROM och du har senaste Android 2.3.4 (http://blade.modaco.com). Det är alltså detta som enligt mig gör telefonen så prisvärd! + Bra och stor skärm med bra upplösning + Bra CPU för priset - Dålig CPU, angry birds laggar. går överklocka lite - Dåliga knappar - Dålig kamera, ingen blixt (visste sedan innan köp) - Relativt svagt batteri, även med custom rom - Dålig högtalare och mic Helt klart prisvärd iaf
*Redigerades 9 år sedan