Peppha

Medlem sen 2010-09-06
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Lundhags Park (Unisex)
Full Star 1
4
(2)
1 955 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Lundhags, som alltid kvalitet i sin enklaste form. Vet man inte vad Lundhags står för så rekommenderar jag ett besök på www.lundhags.se Optilästen är skön och sulan tar upp mycket av energin, gott om utrymme i tåboxen. Går väldigt lätt och smärtfritt att gå in kängan, satte dubbla sockar på fötterna fuktade lädret med varmt vatten, smorde in och snörade hårt runt fötterna och har ännu inte fått något skavsår. Skölj av kängan och smörj in efter användning så blir det bara bättre och bättre, hälgreppet var jag osäker på innan men det visar sig att cellgummit ger med sig allt formar sig väl. Man får bara se till att hälen är på plats innan man snörar fast foten så vill du aldrig ta av dig din Lundhagskänga.

Lundhags
0
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Kunskap, glädje och intresse för sina kunder/gäster i världsklass. Rekommenderas mycket varmt!

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Bara så förbannat bra det kan bli!

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Utmärkt och snabb leverans, bra utbud men dock utom betygsgräns vad gäller kundservice via anvisad mailkontakt då inte svar återkopplats inom en vecka ens. Men... hoppas jag inte behöver dess kundservice framledes igen så är det ju ändå frid och fröjd!

HTC Legend
Full Star 1
4.2
(107)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

En solid och kännbart gedigen telefon som ligger nästan perfekt i handen, dock kunde hela bakstycket fått vara i gummi så vore den känslan fullkomlig. Gränssnittet är trevligt och snabbt, korta svartider, logiska och tydliga menyer. Optiska styrkulan är bra om man önskar använda, tryckkänsligheten på skärmen är toppen. Batteritiden är bra, vid medveten användning av WiFi eller GPS så får man räkna med högre förbrukning. Har användaren avgfitsplan hos sin operatör behöver man inte bry sig om den lilla svårigheten att se hur nycket nätverks/datatrafik som används och när. Lever upp till ryktet "legend" då den ger ett superseriöst och ihågkommande intryck. Extra + Solid och gedigen Extra + Snabb och rapp

Nikon Speedlight SB-600
Full Star 1
4.4
(16)
521 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpte denna efter noga övervägande mot SB-900 som inte är så mycket dyrare- men till förmån för den lite mer kompakta storleken och något mindre vikten blev denna mitt val. Efter att ha använt SB-600 vid bröllop och kalas kan jag varmt rekommendera denna modell. Mycket prisvärd och väldigt enkel att förstå direkt vid uppackning, pålitlig och levererar ett säkert resultat. Dock vore önskvärt att en ljusspridare skulle medfölja som till SB-900, men det går att köpa till och fungerar perfekt.