Kategorier
Prisjakt

Zahltag87

Medlem sen 2010-08-30
29
Bidrag
31
Hjälpsamröster
Rise of the Tomb Raider - 20 Year Celebration Edition (PS4)
4
(8)
148 kr
5 år sedan*
STOR besvikelse för min del, speciellt med tanke på att vi Playstation 4 ägare fick vänta ett helt år på att få spela spelet - förväntningarna var skyhöga. Trodde med tanke på alla bra betyg att spelet skulle vara bättre. Det är ett helt okej lir men absolut inte en 9 eller 10 enligt mig. Tycker Tomb Raider från 2013 var bättre än detta. Trista enformiga mörka och dystra miljöer med en ointressant story. Gameplay är likt spelet från 2013 så inget vidare nytt där heller. Tombsen är för lätta. Inga set-pieces som förra spelet. Minns knappt något från spelet såhär efteråt då storyn som sagt är... kass. Höjdpunkten tycker jag är bossen i DLC:t "Baba Yaga" som var riktigt bra. 6/10
*Redigerades 5 år sedan
Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
4.8
(67)
148 kr
5 år sedan*
Perfekt helt enkelt.
*Redigerades 5 år sedan
24.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Varan levererad dagen efter beställning. Absolut inget att klaga på.
*Redigerades 5 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Än så länge har det alltid fungerat bra med köp på CDON, då har jag varit återkommande kund i ca 10 år. Exempelvis beställde jag en fyndvara (laptop) för ett par år sedan som tyvärr var defekt, jag skickade tillbaks den med gratis retur och fick pengarna tillbaka fort. Alltid fått snabb leverans på musik, spel och film, det är böcker som ibland har en lite längre leveranstid men det får man räkna med.
*Redigerades 5 år sedan
Lush
Usel
(5)
Bra
5 år sedan*
Helt klart nöjd. Bra produkter, leveranstiden är 2-3 dagar. Litet minus för fraktkostnaden.
*Redigerades 5 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Dålig
5 år sedan*
Förbokade en specialutgåva av ett spel, en månad senare har Elgiganten ändrat utgåvan till någon helt annan utan att meddela mig om detta. Jag begär då pengarna tillbaka för att handla utgåvan jag egentligen lade en beställning på, från ett annat företag. De har ingen som helst koll på sitt sortiment, förboka inte dina spel hos Elgiganten. Det positiva var snabb återbetalning.
*Redigerades 5 år sedan
Kane & Lynch: Dead Men (PS3)
2
(4)
6 år sedan*
Detta är det uslaste spel jag någonsin spelat. Grafiken är skit, styrning är skit. Det ser helt klart ut som ett Ps2, om inte Ps one - spel. Jag menar, fienderna har ju inte ens ansikten. Köp det inte, jag lovar - Det är riktigt uselt.
*Redigerades 6 år sedan
Lenovo IdeaPad Y510p (59375372)
4.3
(8)
6 år sedan*
Har haft denna laptop i 2 år nu och den fungerar fortfarande bra, förutom högtalarna som jag tycker har förlorat sin prestanda. Högtalarna var bättre för 2 år sedan, antagligen mitt eget fel ;) men ändå! Mycket krut i en relativt liten burk, dubbla grafikkort som presterar fint i de allra flesta spel. En i7 processor som gör det den ska. 16 gb ram är inte fel det heller. Mycket prisvärd laptop skulle jag vilja säga att detta är! Har inte haft problem med nätverkskortet överhuvudtaget och att spela över wifi fungerar prima.
*Redigerades 6 år sedan
Apoliva Brun Utan Sol Kropp & Ansikte 150ml
2.5
(1)
6 år sedan*
Nja, färgen försvinner väldigt fort, dock är färgen fin och jämn. Tar många timmar innan färgen syns överhuvudtaget och dessutom är den ganska tjock i konsistensen vilken jag tycker blir jobbigt att applicera, nästan som en salva. Finns bättre alternativ, ett plus för doften. Tycker den luktar gott till skillnad från många andra BUS produkter där ute.
*Redigerades 6 år sedan
ACO Self Tanning Lotion
3.4
(3)
83 kr
6 år sedan*
Älskar denna, tråkigt att den har gått ut ur sortiment och är på väg bort nu. Använt den i många år och tycker den ger ett mycket fint och jämnt resultat, doften har jag heller inga problem med. Ett litet minus är att det tar många timmar innan färgen syns.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 2