Kategorier
Prisjakt

nodnox

Medlem sen 2010-08-06
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Rehifi
Dålig
(168)
Utmärkt
2 år sedan
Mycket bra service via telefon, Paketering som tål allt och lite till. Väl fungerande hemsida med bra information om produkterna. För alla som gillar ljud och i synnerlighet begagnade äldre modeller av både högtalare och kringutrustning så finns det inte en bättre butik.
Thermalright HR-02
3.8
(3)
10 år sedan*
Mycket effektiv kylare med en väldigt genomtänkt fästanordning. Kyler min I5 2500k till 30grader idle och ca 50grader passivt. Den är dock ganska stor men det är inga problem om man kör passivt eftersom den monteras med den utskjutande delen bakåt på moderbordet vilket leder till att du kan ha vilka minnen du vill utan att det blir kompabilitets problem. Den inkluderar två clips för 120mm eller 140mm fläktar så köp till en eller två fläktar så kyler den även grovt överklockade processorer.
*Redigerades 10 år sedan
Alina
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Köpte ett par Sennheiser pc-333d och när jag fick hem dom så gick dom sönder direkt. Jag fick bra support via telefon och fraktsedel för retur var snabbt mailat. När jag fick hem ersättnings headsetet var det obrukbart pga att det satt för hårt mot öronen så jag fick skicka tillbaka det och byta mot ett Sennheiser PC-360 och ett Asus Xonar DX kort. Mycket kompetent och snabb service med kunnig och trevlig personal. Jag rekommenderar denna butik!
*Redigerades 10 år sedan
Asus Xonar DX
4.1
(32)
10 år sedan*
Uppgraderade mitt inbyggda ljudkort mot detta och är mycket nöjd. Bra pris och kompetent programvara samt väl fungerande drivrutiner och kortet är ett givet köp.
*Redigerades 10 år sedan
Sennheiser PC 360 G4ME
4.5
(60)
10 år sedan*
Måste instämma med kören, dom har mycket bra ljud och underbar komfort. Uppgraderade från ett par HD 515 och jag är mycket nöjd. Angående mikrofonen så är det ochså mycket bra. Ett stort plus med den jämfört med PC-333D som jag ochså provat är att mikrofonarmen inte slår i skalmen på glasögonen när man rör den upp eller ner. Dock är priset lite i högsta laget men man får mycket ljud och bra komfort för det.
*Redigerades 10 år sedan