Kategorier
Prisjakt

Jorel83

Medlem sen 2010-07-21
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Britax Primo (inkl. Isofix bas)
3.1
(7)
1 999 kr
ett år sedan
Babyskyddet är hyggligt, men inte bäst. Begagnat av ett bättre är värt kika efter. Isofixbasen är dock totalt värdelös, svårare bas har jag aldrig sett eller testat. Fel 1: skenorna för isofix går inte skjuta på, och 2: fotstödet mot sätet är helt fixerat vilket gör att det varken går skjuta på isofixen eller stödet så de flesta bilar är denna katastrofjobbig att montera i. Att sen klicka ur isofixen är nästan lika svårt för knapparna är ca 1,2 cm stora och de sitter som fasen, så räkna med ont, svordomar och kanske lite blod (iaf i mitt fall). Sämsta Isofixbasen av alla jag kikat på men Britax har flera till som är lika kassa, några dyrare som går montera men köp istället något annat så får ni kanske mer valuta för pengarna. Återbruka skadar inte heller!
Fyndiq
OK
(500+)
Usel
5 år sedan*
Köpte Samsung hörlurar i tron om att dom var original, ett par var inte billiga och dom ser i princip identiska ut till original lurarna. Sladdarna är lite tjockare likväl volymknappen, man ser märken i 3.5 mm skalet från plastljutningen men inte på originalen. Ljudet är enormt dåligt jämfört med original. Följde inte med original förpackning, bara en jiffy-bag med hörlurarna inslagna i lite plast, helt utan Samsung märkning. Kommer returnera om frakten inte är gratis! Köpare akta er för piratkopior som dom glatt säljer till som om det var rea! Uselt, kommer aldrig köpa igen.
*Redigerades 5 år sedan
Marantz SR3001
4.4
(9)
11 år sedan*
Sjukt prisvärd, gör jobbet med god kvalité. (Kör bara 2.0 B&W DM685). Skulle velat ha fler in- och utgångar. IR-mottagaren har ett ganska snävt receptions-område, så fjärren måste riktas ganska exakt..
*Redigerades 11 år sedan
HTC Desire
4.3
(355)
11 år sedan*
Suverän hårdvara, ruskigt bra kvalité. Lite mjukvaru-twekar (tack XDA-devs) och att skärmen kunde vara bättre utomhus gör att den får en 9:a i betyg. Grym telefon, den bästa och mest användbara jag någonsin haft.
*Redigerades 11 år sedan
B&W 685
4.5
(100)
11 år sedan*
Bästa högtalarna jag haft. Fantastiskt ljud för sin storlek, och har du ett litet rum/lägenhet så som jag, ställd högtalarna en 10cm ovan golvet så hörs basen mycket bättre. Älskar B&W!
*Redigerades 11 år sedan