Prisjakt

Chokladgubbe

Medlem sen 2010-07-11
11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Creative Aurvana Live!
Full Star 1
4.5
(36)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*

Köptes som ersättare till mitt gamla headset (Sennheiser PC360 G4ME) Finns i stort sätt bara positivt att säga om luren. Jag älskar bas och tryck i ljudet och för priset på 500 kronor så blev jag mer än nöjd. Ljudet är bättre än i mitt gamla headset, ljudet känns rappt, korrekt och ej överdrivet. Om man är ute efter mycket bas så är det inte rätt lur att kolla på, den är helt klart bra men ej överdriven på något sätt. Kvalitén verkar väldigt bra och justeringsanordningen känns premiumaktig. Klarar höga volymer utan att dista. Komforten är även bra.

*Redigerades 8 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*

Bra priser, bra utbud och snabb leverans!

*Redigerades 8 år sedan
Sennheiser PC 360 G4ME
Full Star 1
4.5
(59)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Bra ljud, men tyvärr ganska dålig kvalité på komponenter i luren. Har haft två exemplar varav båda gått sönder. Ena paret slutade ljudet fungera i ena luren, dessutom så glappade volymreglaget. Andra paret så slutade mikrofonen att sluta fungera helt plötsligt, även här så glappar volymreglaget något enormt. Ljudet är okej men absolut inte värt pengen! Som exempel kan jag ta Creative Aurvana Live! som jag precis inköpt som ersättare, ljudet är bättre i creative-lurarna för 500 kronor än detta headset för ca 1400 kronor. Jag använder lurarna både för spel men främst musik.

*Redigerades 8 år sedan
Elecom Stand Micro
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*

Bra mikrofon, bra ljud, billig och gör sitt jobb. Sladden är väldigt tunn så man får vara försiktig att inte köra över den med exempelvis datorstolen eller liknande. Annars en perfekt bordsmikrofon med bra ljud. Inget eller väldigt lite brus i bakgrunden. Foten är stabil och plasten i övrigt verkar vara utav kvalité så den bör ej gå sönder särskilt lätt. Utseendemässigt så får jag en liten premiumkänsla över det hela.

*Redigerades 8 år sedan
Asus P8P67 Pro
Full Star 1
4.1
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*

Har inte haft ett enda problem med denna! UEFI är kanon. Fick dessutom tag i den för 1250 kronor så det var ett kap.

*Redigerades 11 år sedan
König KN-TRIPOD40
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*

Plastig och ganska instabil. Dock så var den billig och det var därför jag köpte den, den duger till vissa saker men den är absolut inte bra.

*Redigerades 11 år sedan
Koss Pro 4AA Titanium Over-ear
Full Star 1
3.4
(15)
1 119 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*

Obekväma och tunga. Ljudet är inget vidare och basen är lyser med sin frånvaro. Finns betydligt bättre lurar för mindre peng.

*Redigerades 11 år sedan
Asus Xonar Essence STX
Full Star 1
4.6
(42)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*

Har snart haft kortet i ett halvt år och jag kan säga att det är toppbetyg från början till slut. Bra ljud, bra inställningar, bra drivrutiner. Fungerar utmärkt till Windows 7 64-bit.

*Redigerades 11 år sedan
Benq G2420HDBE
Full Star 1
4.3
(26)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*

En okej och billig skärm. Nästan lika liten som min gamla 22". Väldigt ljusstark, var tvungen att sänka ljusstrykan. Ganska jobbiga knappar. På något sätt känns den inte lika responsiv som min gamla 22" (asus vw222u). Man får inte med någon DVI-kabel, endast VGA. En stor skillnad från min gamla skärm var uppstartstiden för skärmen. Den var väldigt snabb på den punkten. Angående bildkvalitén så är den precis lika bra som min gamla så jag är nöjd med den.

*Redigerades 11 år sedan
CDON
OK
(500+)
Dålig
11 år sedan*

Har ibland bra priser på vissa saker. Otroligt seg leverans. Löjliga svar här på prisjakt, mallar på mallar för olika svar. Beställde datorkomponenter från cdon eftersom dem hade det billigast av alla just då. Har för övrigt beställt av cdon innan (för några år sen) utan problem med snabba leveranser, etc.. Hur som helst så beställde jag mina delar i onsdags (18e) och alla delar fanns i lager med leveranstid på 1 - 3 dagar. Jag var borta onsdag-torsdag-fredag (fram till 12.00), då när jag kom hem såg jag att statusen blivit ändrad till "Varorna packas". Den har stått så sedan dess (Fredag, klockan 12.00), dock vet jag inte om det blivit ändrad innan dess men det är i så fall bara sämre då det gått ännu längre tid. "Varorna packas" ska ta max en arbetsdag enligt cdon, men nu har det alltså mer eller mindre gått tre stycken arbetsdagar. Fick dessutom ett ludigt svar när jag pratade med kundtjänsten (måndag, runt 17). Det sades att det varit tillfälliga problem på lagret som kunnat innebära längre leveranstider. Hur som helst fick jag reda på att min status snart skulle ändras och att sista leveransen för dagen hade gått, så med andra ord skulle mina delar skickas dagen efter. Det är idag det och fortfarande har ingen status ändrats. Jag tvivlar starkt på att cdon har så många ordrar att dem inte hinner med att utföra det dem har betalt för att göra inom den utlovade tiden. Dessutom verkar det vara ett ganska överhängande problem för cdon just nu att dem inte kan hålla det dem lovar inom leveranstider. Förhoppningsvis får jag mina varor denna vecka men cdon får ändå en fet känga för att dem inte ändrar leveranstiderna när dem ändå vet om att dem har problem! Olyckliga omständigheter är inte permanenta.

*Redigerades 11 år sedan
Sida 1