ericsundell2

Medlem sen 2010-07-07
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 9 år sedan

Det var första gången på länge som jag köpte ett nytt grafikkort (Radeon r9290x) från Komplett. Tänkte att de skulle gå bra men icke sa nicke. Kortet ger ingen bild, testat med 3 olika skärmar. Fläktarna snurrar på kortet och all extra power är inkopplad Gamla drivers är borttagna innan kortet installerades. Efter 2 timmar ger jag upp med felsökningen och skickar tillbaka kortet. Stoppar jag tillbaka mitt Geforce 460 fungerar datorn direkt och ger bild direkt! 1. Skickade tillbaka kortet. 2. Får till svar att de fungerar och de skickar tillbaka det. 3. Ett kort för över 5000 kr som inte ger någon bild vill jag inte ha, frågar om jag får byta de till en annan modell och att de tar tillbaka de mot en restocking fee. NEJ blir svaret. Det går inget och de säger att jag får sälja kortet vidare om de inte fungerar i min dator. Enda lösningen. 4. Kontentan av det hela är att jag sitter med ett kort för 5000 kr plus som inte fungerar till min dator och Komplett ville inte hjälpa alls. De ville bara att jag skulle lägga på luren. Det var sista gången jag handlar hos Komplett, Jag ska hålla mig till Inet istället. Snacka om dålig service! 0 av 10

Shirtstore
Dålig
Redigerades 10 år sedan

Bra leverans etc och bytte fel storlek direkt. Dock är t-shirtsen av dålig kvalite , de sticks och är stela även efter tvätt samt de krympte i 40 C tvätt så nu kan jag inte ha dem. Den ena va en Chuck Norris (röd) och den andra en Big Bang Thoery (svart) , riktigt OSKÖNA att ha på sig tyvärr.

Tretti
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 10 år sedan

Bra hemsida,bra betalnigns alternativ och vitvarorna kom relativt (1vecka) snabbt. Dock får du problem med dina vitvaror blir du skickad till någon annan RMA partner vilket i mitt fall inte hade någon koll på saker alls. Tycker absolut inte att de ska ta 5 månader från att fabriktionsfel upptäcks tills att man får sina pengar tillbaka. Det är under all kritik! Ingen ursäkt,ingen goodwill,ingen förklaring, ingenting från varken trettis eller deras partners sida! Tretti som sida fungerar, dock måste deras partners vara mycket mer behjälpliga och lösa saker snabbt och enkelt. Så hoppas dina grejor håller för annars får du problem!

LG 47LD450N
Full Star 1
4.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

En bra tv för de priset. + Färger + Skärpa + LCD ( För data) + Tum/kr - Lite backlight bleeding i ena hörnet - Inte lika snabb som vissa plasmor - ok svärta men kan bli bättre Överlag en jätte bra tv som pallar medel nissen. :)

LG 47LD450 47" Full HD (1920x1080)
Full Star 1
4.3
(31)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpte 47"an och kan bara hålla med om att de är en sjukt bra tv för pengarna. Spelar film via PC (HDMI) och inkopplad i ps3. Bilden är riktigt bra , bra meny system , enkel att ställa in på alla sett. Väger inte mycket , riktigt fin design men bäst av allt är att de är bäst bild och kvalite samt tum per krona. Letar du efter en LCD så finns det inget annat val , du kommer INTE bli besviken. De lovar jag ;)

Gigabyte GeForce GTX 460 OC Mini HDMI 2xDVI 1GB
Full Star 1
4.7
(57)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpte denna på Inet , hade 9800gtx innan sen 2 år tillbaka och ja , det är sjukt snabbt , 26 C varmt när man spelar WOW eller SC2 på högsta, allting på , max shadows etc. 170 fps allting på i WOW i storstäder. Enormt bra köp för 1900 :-

Razer Naga MMOG Laser Gaming Mouse
Full Star 1
4
(22)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Absolut den bästa musen jag haft för spel. Speciellt för WOW och andra mmo´s då de extra knapparna är underbara. De tar dock ett antal spel timmar att vänja sig men sen blir de underbart! Inte 10/10 pga av priset , 850 kr förut är ganska mycket.