Prisjakt

Mys_Farbror

Medlem sen 2010-06-29
20
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Seiko Premier SPB003
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag köpte modellen med svart urtavla utan romerska siffror och stållänk. Jag föredrog denna modellens mer sportiga look än den med vit urtavla och romerska siffror som mer är en ren kostymklocka. Min model SPB001 är en perfekt klocka för "Casual wearing" men den funkar även till kostym. Klockan i sig är urläcker, Den svarta urtavlan har ett underbart rutmönster som ger en känsla av djup och detajer till minsta grad. Länken är riktigt cool och bidrar till den sprotiga looken. Klockan har väldigt bra funktioner som datum, veckodag och samt kraftreservindikator. Kraftreserven ligger på över 45 timmar. Klockan håller tiden väldigt bra för priset, -3sek/dygn. Imponerande. Om man vill ha en fin Omega eller Rolex men inte har råd(skippa att köp kopior, det finns inget osmakligare), då rekomenderar jag er att satsa på dom här modellerna av mekaniska klockor från kollektionen Premier. För ett pris många gånger billigare än en Omega får ni en klocka med samma lyxkänsla och kvalitet.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini 128MB RAM
Full Star 1
3.8
(119)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag köpte denna telefon med tankarna att ha en vid sidan om min Iphone 4. Mest i syfte för att inte slita ut Iphonen och ha SE X10 Mini som en (slit och släng telefon" men det blev inte riktigt så. Måste säga att jag är imponerad av denna lilla sak. Den är faktist mitt bästa mobiltelefonköp efter Iphone 4an. För inte mer än 1500 :- med frakten blev denna söting min. Användar gränsittet är genialiskt. Särskilt med dom fyra genvägarna i hörnen, Det tar ca 5 min och lära sig hur man använder den. Musikspelaren är också väldigt bra och det är väldigt enkelt att plugga in musik iden. Synkoniseringen sker via Media Go sen läste den in mitt Itunesbibliotek med all musik. Sen var det bara att plugga in musiken. Nu har jag iof bara 2GB minne i den men det räcker med tanke på att jag mest använder Iphone 4an. Till det negativa är väl att skärmen är lågupplöst då man är van vid retinan, samt att den saknar multituch som man också är va vid. Sen käns den ljusår från Iphone 4ans lyxkänsla i handen. Men för 1500 kr kan man banne mig inte kräva mer av en smartphone. Jag är mycket nöjd med den. Rekomenderas!

Apple iPhone 4 512MB RAM 16GB
Full Star 1
4
(255)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Helt makalöst bra telefon med oändliga möjligheter. Man har nytta av den varje dag. Det är helt klart den bästa luren jag ägt. Den må vara något överreklamerad, särskilst när man ser till inköpspriset då konkurrenterna ligger bra mycket lägre, eller att den kan upplevas en aning begränsad i orginal utförande, men det löser en jailbreak som öppnar en dörr av möjligheter med telefonen. Men det här är ju egentligen bara petitesser i en närmast perfekt telefon som hade fått tiopoängaren om dom här möjligheterna fanns med från början. Men det här är en lyxig, välbyggd och funktionsspäckad telefon för den kräsne användaren. + Skärmen, perfekt storlek (HTC Desire HD är alldeles för klumpig för min smak) + Känslan, den ger verkligen ett intryck av tyngd och kvalitet trots sin relativa litenhet + Bra teckning (med andra ord inga upplevda antennproblem ) + Riktigt bra kamera som blir ännu bättre av bra kameraapplikationer på appstore - Kan upplevas som ganska begränsad för den som vill ändra saker i telefonen (men det finns ju jailbreak som löser det här) - Minnet går ej att uttöka (men jag förstår att apple valde bort detta då lösa minneskort är onödigt skrammel och lösa delar i en lyxproodukt. 16 och 32 GB borde räcka för dem flestas behov. - Vissa kan nog uppleva bundenheten till itunes som irriterande - Tappar du den från hög höjd är risken stor att glashöljet spricker (men detta är en telefon som ej ska tappas, vet man att man är klantig borde man inte köpt den)

Samsung PS50Q7H
Full Star 1
3.7
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Jätte bra Tvapparat med bra bild och bra färger, enda minuset är väl att den kan brumma lite lätt när den varit igång. Men det är dock inget som stör jätte mycket.

Sony DAV-DZ260
Full Star 1
3.9
(22)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ett perfekt sorroundsystem för den som vill ha kraftfullt och klart ljud för en billig peng. Skulle nog säga att det här är det bästa man kan köpa för dom här pengarna. Sen är högtalarna snygga, små och smidiga och tar nästan ingen plats överhuvudtaget.