Prisjakt

micke_andersson

Medlem sen 2010-06-21
8
Bidrag
3
Hjälpsamröster
ZTE Blade III
Full Star 1
3.5
(16)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*

Min dotter köpte denna på Ica Maxi för 1299:- och då ingår Spotify och fri surf i ett år. Telefonen blir då i princip "gratis".. Hur funkar den då? Jo, den funkar riktigt bra! Hyfsat snabb faktiskt, ingen större skillnad mot min Arc S och oändligt mycket snabbare än HTC Wildfire. Skärmen är också helt okej, kameran är väl den svagaste länken men för någon som inte behöver det värsta så duger den gott. Den saknar även blixt/kameralampa men utöver det är det en perfekt mobil till barn/ungodmar (som klarar sig med en medioker kamera) Den kan såklart inte konkurrera med värstingar som t ex Galaxy SIII och One X men ser man till vad man betalar så är den är helt klart prisvärd!

*Redigerades 9 år sedan
Optoma NuForce uDAC 2
Full Star 1
3.8
(33)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*

Då jag nästan uteslutande använder datorn som musikspelare (flac och Spotify premium) köpte jag denna lilla dac för att få bättre ljud än med datorns inbyggda ljudkort (Soundmax HD). Att det blev just uDac2 beror på att den har hörlursutgång vilket jag inte ville var utan, och att priset var lågt. Hur låter den då? Den låter riktigt bra! Precis allt i ljudbilden blir bättre, stereoperspektiv, instrumentseparation, djupare bas, klarare diskant, bättre dynamik ja det finns egentligen inget att klaga på. Trodde inte att en dac kunde göra så stor skillnad i ljudkvalité. Skillnaderna mot ljudkortet är inte små heller ska tilläggas, t.o.m. mina döttrar (9 och 11 år) hör tydligt att ljudet blir bättre. Är supernöjd med detta köp!

*Redigerades 10 år sedan
Koss Porta Pro On-ear
Full Star 1
3.8
(283)
298 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Hur någon kan tycka dessa hörlurar låter bra är för mig en gåta? Diskanten är obefintlig. Mellanregistret är tjock och murrigt, ingen klarhet alls i ljudet. Basen, ja den är överdriven och bumlig. De är dessutom väldigt obekväma, när man justerar bågen fastnar håret och det gör ont. Nä, köp något annat.

*Redigerades 10 år sedan
Reference Audio
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*

Perfekt, bra service, snabba leveranser. Full pott.

*Redigerades 10 år sedan
Dynavoice Magic F-6
Full Star 1
4.4
(119)
4 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*

Har haft mina Dynavoice F-6 i ca 6 månader och det är dags att ge ett omdöme. Högtalarna har ett väl avvägt ljud där inget register gör bort sig. Basen är för det mesta fullt tillräcklig men kan vara en aning suddig ibland. Vill man ha en fastare (men tunnare) basåtergivning kan man plugga en av portarna på baksidan. Diskant och mellanregister låter också bra men saknar det där sista i upplösning och detalj. Tror den stora fördelen med dessa högtalare är att alla register är väl sammanhållna och inget sticker ut negativt. Ljudet är helt enkelt behagligt och lättlyssnat. När jag jämför med mina stativare A/E Aegis One är det faktiskt inte så stor skillnad som man kan tro. Aegis One har lite bättre mellanregister och diskant men ljudbilden är betydligt större och mer inbjudande i F-6:orna. För priset är F-6 alltså ett riktigt kap!

*Redigerades 10 år sedan
Yamaha RX-V767
Full Star 1
4.4
(30)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*

En riktigt trevlig receiver till bra pris. Har alla funktioner jag behöver. T ex 6 HDMI-in och dubbla HDMI-ut. Självklart har den stöd för alla nya HD-ljudformat. Möjligheten att växla HDMI-kanal vid standby är också en användbar feature när man vill köra ljudet via TV:n. Ljudmässig låter den mycket bra med ett balanserat och detaljerat ljud,kanske lite åt det varmare hållet och kraften räcker till för vårt vardagsrum på ca 35m². Den automatiska setupen gör ett bra jobb och den snygga OSD:n gör att man lätt hittar runt bland alla inställningar. Ett riktigt bra köp för den som söker en stabil surroundreceiver med bra ljud och massor med funktioner. Hittar inga nackdelar för det här priset. Full pott med andra ord.

*Redigerades 11 år sedan
Sagemcom HD PVR 101-ST 250GB
Full Star 1
2.2
(124)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*

När jag köpte den för ca ett år sedan tyckte jag den fungerade riktigt bra. Kanonfin bild och bra inspelningsmöjligheter. När boxen sedan fick uppdateringen med VOD blev den tyvärr betydligt sämre. Nu hänger den sig minst en gång i veckan och man blir tvungen att bryta strömmen för att starta om den. Den har även andra hyss för sig som t ex missade schemalagda inspelningar, uppstart i mute-läge, osynkat ljud och bild mm så mitt betyg kan inte bli bättre än en svag trea.

*Redigerades 11 år sedan
Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*

Mycket trevlig och kompetent personal som svarar på alla frågor. De har dessutom riktigt snabba leveranser. En toppbutik helt enkelt!

*Redigerades 11 år sedan