Kategorier
Prisjakt

wiloh

Medlem sen 2010-06-20
22
Bidrag
25
Hjälpsamröster
AOC Agon AG271QX
3.8
(9)
4 290 kr
4 år sedan*
Köpte denna skärm då den hade allt jag ville ha förutom IPS panel, men det skulle dröja och kosta extra så jag slog till på den här. Skärmen jag spelat på innan är just en AOC IPS så det blev tydligt just hur bra IPS är mot en TN panel vad gäller färger m.m. men det glömmer man fort när man väl sitter och spelar, tänker mest på det när man surfar på skrivbordet. Skärmen i sig är snygg och känns stadig. Den har alla kontakter man kan önska sig och sladdar till dessa följer även med. Det finns mycket inställningar att pilla i och den medföljande nummerdosan föränklar det så man slipper pilla med knapparna på skärmen. (notera att vissa inställningar går endast att ändra om man slår preset -> off.) Jag har testat spel som dota2, overwatch, minecraft och några till. Freesync ser ut att fungera och det flyter på bra i 144Hz. (om du funderar på att köpa denna skärm, tänk då på att det krävs väldigt starkt grafikkort för att driva moderna spel i 1440p + 144 FPS.) Så skärmen hittar jag inget fel med, det är snarare spelen eller drivrutinerna som ställer till det, och jag antar att detta kommer förbättras med tiden. Att spela med freesync i borderless window mode fungerar inte för mig även fast det bör göra det (no big deal) och i dota2 får jag lite screen tearing när jag ligger runt 120FPS med freesync igång. Så det är ingen perfekt teknik och det får man ta i beaktning när man köper ny teknik som denna. Som första intryck är jag imponerad, kommer man från IPS så kommer nog bilden kännas som en nedgradering, men som sagt, väl inne i spelet spelar det ingen roll. Jag har inte märkt eller sett några defekter med mitt exemplar. /MvH Vilgot
*Redigerades 4 år sedan
VR Box VR02
2.9
(4)
149 kr
4 år sedan*
Ganska bra, funkar som det ska och sitter ganska skönt på huvudet. Dock får du passa dig om din "på och av" knapp sitter ungefär i mitten på höger sida av din telefon. Hållaren som håller fast din telefon trycker väldigt lätt in denna och kommer stänga av din telefon. Det finns "kuddar" som följer med för att förhindra detta men dessa funkade ganska dåligt för mig. Jag kan använda den helt okej, men ibland stängs min telefon av vilket är frustrerande. Jag har en one plus two. Men annars hittar jag inget fel.
*Redigerades 4 år sedan
Audio Technica ATH-M50X
4.3
(93)
1 289 kr
4 år sedan*
Haft dessa i ett halvår utan problem, ljudet är väldigt bra, dom sitter skönt, känns som kvalitets bygge. Kablarna som följer med är perfekta också vad gäller längd. Kan bara rekommendera.
*Redigerades 4 år sedan
Microsoft Xbox 360 Wired Controller (Xbox 360/PC) (Original)
4
(24)
380 kr
4 år sedan*
Den perfekta handkonmtrollern för din PC, äger själv fyra stycken som jag och mina kompisar spelar co-op spel med. Skönt att slippa ladda batterier och kabeln är mer än tillräcklingt lång.
*Redigerades 4 år sedan
Logitech Bluetooth Audio Adapter
3.5
(9)
310 kr
4 år sedan*
En bra produkt om man vill spela upp spotify från en telefon till en stereo, har den räckvidd som den utlovar och har funkat utan problem för mig hittils. Dock får den mina bluetooth hörlurar att hacka om jag använder dem samtidigt som denna är igång, men ingen stor nackdel precis.
*Redigerades 4 år sedan
Wacom Intuos Draw Pen Small
3.7
(2)
4 år sedan*
Köpte denna ifall suget för att rita skulle falla mig in, men det är mycket svårare att rita på en platta än på papper med penna visade sig. Eftersom jag inte riktigt kan något om ritplattor så har jag svårt att veta vad som är mindre bra med den, men jag skulle gissa att detta är perfekt platta för den som kanske har funderat och bara vill testa hur det skulle vara att rita med en platta på datorn. Fördelar: - liten och smidig (fodral medföljer) - Känns välbyggt och inte alls så plastig som jag trott - Bra mjukvara medföljer med mycket inställningar - billig (antar jag) nackdelar: - storleken. (kanske) det är ju bara ett A5, men det ändå att rita utan problem. Förövrigt kan jag rekommendera paint tool sai, ett gratis ritprogram ifall man inte vill punga ut för Photoshop eller liknande!
*Redigerades 4 år sedan
Sony Bravia KDL-50W805BBN (Nordic)
4.2
(19)
6 år sedan*
Haft min TV i ett par dagar nu och tycker om den, har i princip bara kollat på film, serier och spelat lite spel och jag tycker att bilden levererar. Har inte pillat i menyer eller liknande än så kommer kanske uppdatera denna text. Men om du är som jag som letar efter en simpel 1080p TV med bra bild och alla standard portar så är det ett solklart val, att den har 3D stöd och att 2 par glasögon följer med känns som en bonus. Menyerna känns snabba och responsiva, den byter mellan olika input käller snabbt och smidigt. Bör även nämna att den är väldigt snygg sett framifrån, smala kanter och ett smidigt ställ som kanske inte är det robustaste saken i världen som andra också har nämnt. 10/10 so far, får hoppas att det håller sig :)
*Redigerades 6 år sedan
SilverStone SFX SX600-G 600W
3
(1)
1 856 kr
6 år sedan*
Köpte detta agg för min Node 304 så att jag lättare får plats med stora grafikkort och för lättare montering. Dock bör du kolla antalet sladdar och conenctors på nätagget innan du köper det. Detta nätagg har ganska korta sladdar så de bör monteras i små chassin med korta avstånd annars kommer du få problem. Endast 2st grafikkorts pins, inget stort minus, eftersom du oftast bara har ett grafikkort i ett litet chassi. Endast 4st SATA connectors kan jag tycka är lite snålt faktiskt. Jag tror många kan tänka sig köpa detta nätagg till en HTPC, NAS eller dator med många hårddiskar. Du har altså 4st SATA och 2st molex totalt. En extra SATA sladd med 4 connectors skulle de ha skickat med istället för att tvinga använda adapters för molex. Sen är det ju ganska dyrt men ska ju tydligen prestera bra vad jag vet. Jag skulle rekommendera detta nätagg till dom som ska bygga en kompakt dator med ett fullstort grafikkort då ett ATX nätagg inte är ett alternativ. Annars skulle jag satsa på ett bra ATX nätagg och köpa ett kompakt grafikkort istället.
*Redigerades 6 år sedan
DiscAtOnce
Utmärkt
(451)
Utmärkt
7 år sedan*
var lite osäker om jag ville beställa från DiscAtOnce då hemsidan ser semi professionell ut och priserna var väldigt låga. Men efter att ha läst alla omdömen så beställde jag och allt gick super smidigt. Väldigt billig frakt och snabbt gick det också. Kan inte göra något annat än att rekommendera till andra. Det som kan förbättras är nog en snyggare hemsida samt direkt bankbetalning.
*Redigerades 6 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Bra
6 år sedan*
Först av allt hatar jag utseendet på hemsidan. Men efter att ha köpt ett fåtal produkter kan inte hitta några större fel, precis som vilken nätbutik som helst.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1