Unregistered7c1628dd

108
Bidrag
47
Hjälpsamröster
Casall Infinity 1.3B
1.5
(1)
4 år sedan
Beställde min via träningsmaskiner.com Efter 4 dagar har nu ett ljud uppstått varje varv pedalerna tar om man håller låg eller medelfart /per. Har precis skickat in reklamation eller förslag på åtgärd till träningsmaskiner.com Men att redan efter mindre än 10 gånger börja knaka känns oroväckande. Väger 98 kg och maskinen ska tåla 150. Står inte upp utan cyklar normalt.. F-n detta känns inte bra,
Supra X-ZAC Toslink - Toslink 1m
4.2
(13)
8 år sedan
*Redigerades 4 år sedan
http://m3.idg.se/2.1022/1.242208/unikt-blindtest-vi-avslojar-kabel-bluffen Jag handlade denna på Öppet köp då och testade att jämföra mot kablar från Belekin och Deltaco. Ingen skillnad. Det är samma som tester visar gjorda av facktidngar när dom jämförde HDMI kablar, allt är bluff och det syns/hörs ingen skillnad. Slutsatsen är enkel, såvida du inte köper något piratskit från t.ex. Asien räcker det att betala runt 50 lappen för en kabel beroende på längd.
Braun EN10 Ear&Nose
2.1
(3)
165 kr
4 år sedan
Felkonstruerad. Man får vrida och vända för att den ska klippa. Känns mycket obehagligt att behöva trycka hårt mot näsan för att den ska klippa av hår Besviken på Braun som jag annars både har el-tandborste och rakapparat ifrån med betydligt högre kvalitet. Braun får nog betala folk för att de ska ge köpa denna produkt.
Sida 1