Kategorier
Prisjakt

matsva

Medlem sen 2010-06-05
10
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Webhallen
Bra
(500+)
Dålig
10 år sedan*
Handlat hos Webhallen i ca 15 år. Det har funkat mestadels bra, annars hade jag inte fortsatt handla där. Hade ett returärende med en undermålig produkt (kontakten med supporten tog evigheter att tillägga) där jag skickade paket till deras supportavdelning till en självbekostnad av 110 kr. De verkar har mottagit paketet men vägrat ta emot det ändå, och paketet kom tillbaka till en fin kostnad på samma 110 kr. Ja nog fan får det vara med det då framöver.
*Redigerades 3 månader sedan
Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52
3.2
(34)
1 585 kr
5 månader sedan*
Efter två års användning är tiden mogen för en recension. Väldigt bra, till en början åtminstone. Tänderna blir riktigt rena och fräscha, bra första intryck. Tyvärr till det dåliga. Är inne på min andra hittills och då tendensen har varit med bägge att efter ca ett års kontinuerligt användande så börjar den låta mer (oljud) och blir som mer slö samt ineffektiv, tandborsten orkar inte "driva på" som tidigare. Kan därmed inte tillstå att kvaliteten står sig över tid. Finner det ej acceptabelt att införskaffa en ny varje år pga nämnda problem. Verkar genomgående frågetecken över kvaliteten med Phillips produkter, riktigt slit och släng över det hela från tidigare erfarenheter. Kanske har jag lärt mig nu?!
*Redigerades 5 månader sedan
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(122)
2 397 kr
5 månader sedan
Bra brusreducering, bra batteritid. Fungerar kallt klimat, har åkt skidor med de i minus 10-15 C åtminstone, inte mycket som pallar det kan jag säga!
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Dålig
ett år sedan*
Snabb leverans och effektiv leverans. Dock ett problem, tog betalning via faktura och fick endast påminnelsefakturan på mailen. Vet ej vars den ursprungliga fakturan tog vägen men här är jag med förseningsavgift iallafall. Sen om felet ligger hos Resurs bank eller inte kan jag inte svara på. Svårt att betala om man inte får fakturan, och jag kan inte se att jag skulle ha mottagit en faktura tidigare på Kivra heller för den delen.
*Redigerades ett år sedan
Adata USB Sport S805 8GB
1.5
(1)
8 år sedan*
Kontakten pajade efter någon månad, som med de flesta andra USB-minnen.
*Redigerades 8 år sedan
LaCie USB LabelKey 8GB
1.8
(1)
8 år sedan*
Väldigt ömtålig i fronten, plasten böjdes och gick till slut sönder där framme. Slit och släng kvalité.
*Redigerades 8 år sedan
Ace of Sweden MO210
1.2
(2)
9 år sedan*
Håller med föregående talare. Fick problem med musen och kontaktade givetvis Ace. Har inte hört ett knyst därifrån. UNDVIK ACE OF SWEDEN'S PRODUKTER!
*Redigerades 9 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
OK
10 år sedan*
Bra priser men kan inte leverera spel på releasedagen. Har man bråttom är det bättre att vända sig till annan återförsäljare. Gillar inte att det finns en extra avgift på beställning via faktura.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1