Kategorier
Prisjakt

Unregistered4bb571de

6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Pioneer VSX-932
3.9
(7)
3 år sedan*
Kan nämnas att jag gått från starkare 1k stärkare till denna svagare 4k stärkare. Hade väldiga problem med uppdatering via nätet. Fick använda usb. Plötsligt funkar den inte med min bluray..
*Redigerades 3 år sedan
World of WarCraft: Legion (Expansion) (PC)
3
(3)
585 kr
3 år sedan*
Bästa expansionen på länge. Varje expansion är bäst i början och vid 3e stora patchen.
*Redigerades 3 år sedan
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)
4.3
(15)
715 kr
4 år sedan*
Ett zelda spel för 699:- på gamestop. Jag måste vara galen tänkte jag. Men det hade fått bra betyg. Men bara miljöerna i spelet är tillräckligt. Helt otrolig värld de skapat. Spelar wii-u versionen på en 65 tums 4k tv. Värt o nämna att man är en fanboy från tidigare. Men det är underbart att slippa det linjära här.????????
*Redigerades 4 år sedan
WD TV HD Live Media Player Gen 3
3.6
(87)
9 år sedan*
Har man inget surround krav så är den kanon. Problemet med surround ljud är att den inte klarar av aac i 5.1 ljud som är ganska vanligt idag...
*Redigerades 9 år sedan
Sony Ericsson Xperia Play
4.1
(20)
9 år sedan*
Bästa Gamermobilen (det finns bara en..). minus för lite WEP nätverk krångel och någon småbugg. Bra standby.Återkommer då jag bara haft den i 3 dagar.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung UE46C6005
3.6
(57)
11 år sedan*
Är jättenöjd med denna förutom 2 saker -_- Har inga clouding problem på min tv. Sitter jag däremot lite till vänster eller höger om teven, så blir det ljusare i ett av hörnen. Efter en månad skaffade jag boxer modul till den. Det gick helt enkelt inte, efter 2 moduler ett elfel så att tekniker fick komma hem och laga teven funkar fortfarande inte modulen och tv tillsammans. Vet inte hur mycket tid jag har ödslat på det här nu det blir nog att köpa sig en box helt enkelt...
*Redigerades 11 år sedan