Kategorier
Prisjakt

Arthax

Medlem sen 2010-05-29
19
Bidrag
5
Hjälpsamröster
RoyalDesign
OK
(500+)
Usel
2 månader sedan*
Hade köpt tre glas i julklapp som vi av olika anledningar behövde returnera. Osäker på tillvägagångssättet, så jag mailade kundtjänst. Nu knappt två veckor senare har dom inte svarat på mailet. Vi tänkte då, för enkelhetens skull, returnera varorna i en butik. Möts då av beskedet att butiker inte erbjuder servicen att returnera varor köpta på nätet. Sämst kundservice i Sverige frånsett Rum21. 21-02-08 får jag ett generiskt svarsmail som om något endast bekräftar hur sanslöst dåligt ni bemöter kunder. Skämmes!
*Redigerades 20 dagar sedan
Rum21
Dålig
(124)
Usel
2 år sedan
Beställde fyra stolar samt ett matbord. Stod 2v leveranstid. Varorna kom inte, så VI hörde av oss för att se om varorna var skickade. Fick till svar att det är Postnord (!?) som har 2v på sig att leverera varorna. Stolarna var trasiga vi leverans. Fick nytt underrede relativt snabbt. Matbordet var i svart ek-fanér efter första måltiden när vi dukar av vattenglasen så visar det sig att det skvätt lite vatten på bordet där ett av glasen stått. Har då på den tiden, ca 20 min, luckrat upp faneret som släpper. Vid närmare granskning har det skett på flera ställen. Reklamerar bordet. Rum21 är sanslöst dåliga på att svara så ärendet pågår under EN månad med över 10 mail fram och tillbaka. Till slut tröttnar jag och ringer. Möts av en trevlig person på kundtjänst som återkommer med ett förslag där vi kan få köpa ett annat bord där vi får 10 % rabatt. Vi har tröttnat på varornas dåliga kvalitet som Rum21´s sanslöst dåliga kundservice så vi väljer att reklamera bordet och få pengarna tillbaka. Ärendet är inte löst. Handla absolut inte på Rum21. Får ni problem så är det kört.
Garmin Forerunner 220 Premium HRM
4.2
(8)
5 år sedan*
Snabb GPS-tracking. Klockan känns lätt och smidig på handleden. Pulsbandet går att ställa in på ett smidigt sätt och sitter där det ska. Displayen är tydlig och visar det man vill. Navigera går enkelt även under löpning. Stora typsnitt. Bra ljus. Håller koll på dina personliga rekord och delger dem vid avslutat pass. Med Garmin Connect kommer du åt all tänkbar information du behöver och lite till, på en lättillgängligt sätt! Väldigt nöjd!
*Redigerades 5 år sedan
Bythjul
Utmärkt
(500+)
Dålig
5 år sedan*
Beställde via telefon eftersom jag själv känner mig osäker i fråga om vilka däck eller fälg som passar på vilken bil, storlekt, bulthål osv. Fick tala med en telefonist som kunde hjälpa mig lägga ordern. Jag ställde flera frågor för att försäkra mig om att allt blev rätt, men insåg snart att min ringa kunskap om däck och fälg översteg telefonistens. Nu hoppas jag bara att det blev rätt och att frakten går smärtfritt så jag kan justera upp betyget något. Utbilda er personal i basala kunskaper om ni tillhandahåller tjänsten att vara kunden behjälplig med att lägga beställningar. Edit: Fick hjulen igår efter 16 dagar. Jag fick ingen orderbekräftelse när jag lade ordern via telefon, JAG fick ringa tre gånger för att höra mig för om allt var i sin ordning. Två första samtalen ledde inte till något mer än att Bythjul sa: "du får vänta på hjulen" .. ok? Ingen bemödade sig med att skicka ut någon orderbekräftelse eller kunde se min orderstatus. (ordern lades via telefon, så jag hade ingen inloggning) Vid tredje samtalet fick jag hjälp av en Alexander som förklarade allt, mailade orderbekräftelse, kollade orderstatus, trevligt bemötande. Bythul skickade även ett meddelande till mig på minhembio-sidan där man ville komma i kontakt med mig via telefon. Jag svarade med att de gick bra att fortsätta kontakten via den etablerade kundkontakten som de tagit via minhembio, men sen kom inga fler frågor!? Jag känner att betyget av ett företag inte kan sättas baserat på när allt går som man kan förvänta sig, utan när det uppstår problem. Utifrån hur bythjul hållit mig uppdaterad, försett mig med nödvändig info och bemötande så blir det 3 stjärnor, vilka oavkortat är för Alexanders strålande hjälp.
*Redigerades 5 år sedan
24.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Snabb leverans. Klockrent!
*Redigerades 8 år sedan
Sportkost
Bra
(50)
Bra
8 år sedan*
Snabb leverans! Snabbt svar vid mailkorrespondens!
*Redigerades 8 år sedan
MM Sports
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Välsorterad butik med snabba leveranser! Ett stort plus är deras mängdrabatt på utvalda Body Science produkter. Ett givet val!
*Redigerades 8 år sedan
Body Science Whey 100% 1kg
3.9
(16)
159 kr
9 år sedan*
Påsarna är av Zip-modell vilket gör dem smidiga att stänga efter att man öppnat dem. Jag har hittills endast smakat blåbär och den är över all förväntan! Blandade med mjölk och det smakade som en mild blåbärs dryck helt utan tillstymmelse till syntetsmak eller annan bismak. Ett givet köp!
*Redigerades 9 år sedan
Nutritech International EAA Amino Booster 0,5kg
3.5
(1)
9 år sedan*
Vet inte verkningsgraden än eftersom jag inte använt det länge nog för att utvärdera. Men smaken och priser ligger rätt för min del.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1