Kategorier
Prisjakt

philleee

Medlem sen 2010-05-14
32
Bidrag
25
Hjälpsamröster
MM Sports
Utmärkt
(500+)
Bra
ett år sedan
Leveranstiderna stämmer ej, de registrerar ditt paket men det skickas inte inom 1-2 dagar, det kan ibland ta en hel vecka utan att man får reda på vad som hänt.
Sandstrøm SBSSS17E
1.5
(1)
299 kr
3 år sedan
Testade i butiken, skiljde 4 kg på två vågar..
Sony WH-H900N
3.8
(62)
999 kr
3 år sedan*
Bra ljud, funktioner, tilllräckligt bra NC. Återkommer.
*Redigerades 3 år sedan
Daiwa Tatula HD 200HS
3.8
(1)
3 år sedan*
Otroligt lätt att kasta med, slängde utan tvekan lika långt som med haspel. Magnetbromsen har många lägen och är enkel att sjustera. Har inte fått några skatbon alls, galet bra! Bromsen är mjuk som smör, ruskigt fin och klarar riktigt mycket last. Sjusteras med klick på stjärnhjulet. TWS systemet är välkommet, finns inga nackdelar med det.. Rekommenderas varmt.
*Redigerades 3 år sedan
Sony Alpha A6300
3.8
(1)
3 år sedan*
Galet bra kamera. Gick från 7D och 5D mark 2, ångrar ingenting. Är man trött på att släpa på en stor o tung DSLR så är detta ett klockrent val! Mindre än jag trodde, får plats i vinterjackans ficka utan problem. Satte på ett SIgma ART 30mm f/2.8, blir klockrena bilder. Grym bildkvalite, enkel att hantera, sjukt smidig, SNABB AF.. Var är nackdelarna? :) Live view läget är så j*vla bra jämförts med Canons skräp läge som är så otroligt långsamt. Vridbar skärm är riktigt bra att ha, saknar personligen inte touch på den. Kommer ALDRIG gå tillbaka till spegel kamera. Upplever inga problem med knapparnas känslighet och funktion, de sitter bra och fungerar bra i mitt tycke, dock inte professionell fotograf.
*Redigerades 3 år sedan
Sportfiskeprylar.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Snabb leverans, otroligt bra packat fiskespö, allt man kan önska. TACK!
*Redigerades 3 år sedan
Bose SoundSport IE for Android Devices
3
(4)
3 år sedan*
Passformen är sådär, mina sennheiser sportlurar sitter MYCKET bättre i mina öron. Sladden är kort, jag kan inte ha telefonen i fickan när jag tränar, det är bara att glömma o då är jag omkring 180cm lång. Sladdklämman höll dålig kvalite, gick sönder i plasten efter 6 månader. Ljudet är OK, vad man kan förvänta sig. Priset är för minst sagt för högt, köp annat är det bästa tipset jag kan ge.
*Redigerades 3 år sedan
Sony Xperia XZ F8331
3.4
(24)
3 204 kr
4 år sedan*
Riktigt usel. Dålig batteritid, löstes efter ett par månader så den var "användbar". Sedan har man uppdaterat igen och då var det tillbaka till samma sak, riktigt dålig batteritid, detta beror på att det kör någon systemtjänst även i "idle" så telefonen aldrig sover, batteriet varar ca 6 timmar, laddas alltså även ur nattetid när du sover. Grattis. Kameran tar helt okej bilder men man måste verkligen installera en annan kamera app för att ta bra bilder. Det är nog standard för en Sony telefon, men jag tycker ändå inte om att det då o då poppar upp massa sony app reklam, oerhört oprofessionellt. Ljudet i telefonen är OK, man hörs tydligt och hör motparten tydligt. Köp något annat! Jag ångrar varje dag jag ser på den.
*Redigerades 4 år sedan
Scorett
Dålig
(3)
Usel
4 år sedan*
Ville lämna tillbaka ett par skor som gick sönder efter tre dagars användning. Det gick inte utan det skulle barskt påpekas att "de har rätt att laga dem först" så nu går jag med nya skor som är limmade. Känns riktigt ruttet, kommer aldrig mer att handla på scorett.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1