Prisjakt

proffzetmedz

Medlem sen 2010-05-12
6
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sony Xperia 5 II XQ-AS52 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.4
(25)
7 176 kr
p
proffzetmedz
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Lite besviken.. Den laggar på spel som Pokémon go. Kameran dör för mig och måste startas om 1/5 gånger jag ska ta en bild. ( Förutom om jag inte kör via photo pro ) Men annars är den bra, men blev mest chockad att den laggar så mycket på Pokémon go när man etc skickar gift till vänner. Skulle köpt en annan mobil om jag visste dessa problem. Eller om det bara gäller min?

K-Rauta
Utmärkt
(500+)
p
proffzetmedz
6 omdömen
Usel4 år sedan

Beställde en sak online 10 maj, får ett mail om att min leverans är ändrat till 13 maj, tidigare beräknat alltså vad jag skulle få först. Maila dom 15 maj och frågar var mina saker är och får ett mail tillbaka att dom ska återkomma med mer info.. Idag är de 25 maj och inte fått nån info alls.. Riktig dåligt, blir aldrig något mer köp här och jag hoppas ni som läser detta också väljer en annan butik!

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
p
proffzetmedz
6 omdömen
Usel6 år sedan

Min robotgräsklippare gick sönder på 4 dagar, jag lämnar in den på service och dom säger 2-3 veckor. Jag har precis flyttat in i hus och detta är min enda gräsklippare så jag hoppas verkligen på 2 veckor.. Nu går de över 3 veckor och har inte fått något meddelande om att den ska bli försenad eller något sånt.. JAG själv får ta kontakt med som och fråga var min robot är, den ska tydligen skickas till extern service. Så antagligen får jag sitta vänta 2-3 veckor till alltså 5-6 veckor dubbelt så långtid mot vad deras hemsida säger. Och jag får ingen som helst info om detta. Älskar man sina kunder och bryr sig om dom håller man dom informerade. Detta gör inte NON. Så ha det i tankarna när du köper från dom.. 1 stjärna får dom pga bra pris.. " man får vad man betalar för" 🙄

Bosch Indego 400
Full Star 1
4
(1)
p
proffzetmedz
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

+ Priset (7550:-) + Tyst + Klipper fint + 3 olika nivåer hur högt/lågt gräset ska klippas + Kommer ihåg vart den kört + Räknar ut ett schema åt dej, du ställer in om du vill ha hela gräsmattan klippt 1,2 eller 3 gånger per vecka sen fixar den tider och anpassar allt själv. + Mycket prisvärd maskin, jag drygt 430m´2 och den klarar galant att klippa min matta hur bra som helst fast den har 70% djupmossa. - Inte regnsensor ( Åker ut fast det är spöregn vilket leder till att allt gräs fastnar i maskinen och sen stannar den för den inte kan åka längre pga gräset sitter fast i hjulen) därav får den 7/10 poäng - Och i med regnet så sluta mina display knappar funka efter 4 dagar så fick lämna in på service.. Tips, glöm inte att hämta hem nya uppdatering via bosch hemsida. Och anmäl dej till 3 års garanti kan. Behövas. är du ny på installera en gräsklippare så titta deras video istället läs inte boken den är meningslös!

Apotea
Utmärkt
(500+)
p
proffzetmedz
6 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra priser, snabb leverans.. Finns inget att klaga på! =D

Asus ROG G751JT-T7036H
Full Star 1
4.8
(6)
p
proffzetmedz
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Haft datorn i några veckor och är super nöjd! Datorn är tyst och extrem snabb, laddar till windows på 1 sekund vilket jag aldrig tidigare har varit med om. Synd att SSD disken kanske inte var något större då den tar slut väldigt snabbt! Musklicken är riktigt skön desamma med tangentbordet och skärmen har härlig storlek. Kan inte säga något negativt förutom kanske större SSD som sagt. Köpte den på kampanj för 11.990 och var garanterad värd! :) Kör alla nya spel i hög grafik och flyter på super bra.