Prisjakt

snedirf

Medlem sen 2010-05-09
10
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Valostore SE
OK
(114)
Usel
ett år sedan
grymt engagerad personal, dom tror verkligen på sina produkter. Hade jag en nätbutik skulle jag gärna anställa dom, dock ställer det till det när man har en reklamation, mycket svårt att få rätt/bli trodd. enklare att knalla in på en butik på stan.
Lumonite Compass R 1238LM
Full Star 1
4
(13)
1 499 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Jag hade otur med min lampa och fick en ny efter mycket om och men, tyvärr visar det sig att lampa nr 2 är glapp i bakstycket. Välj något annat märke.
gents
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Gents är bra, men ni vore bäst om det fanns butik i huvudstaden. Klämma, känna och lukta är ju som bekant svårt på netet 🤪
*Redigerades ett år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Mailade en fråga till [email protected] för en vecka sedan, inget svar.
Tele2 Mobilt Bredband
Dålig
(49)
Usel
2 år sedan
Kontaktade tele2 ang dålig hastighet på deras 4G, efter 10 min väntan fick jag till svar att deras master klarade inte av antalet kunder, kort sagt dom var överbelastade. Känns inte som att det är kundens bekymmer, lös problemet i stället.
Teknikdelar
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan
Skickat två Mail som fortfarande är obesvarade, tror inte att jag vågar göra en beställning hos dom.
Garmin Fēnix 5X Sapphire
Full Star 1
3.2
(7)
7 990 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Snålt av garmin att inte skicka med nätadapter med tanke på priset, sedan verkar det vara knas på deras servrar varje gång man ska uppdatera. Gps:n visar olika varje gång man använder klockan, visade 700 meter fel på en 5 km runda och 1.5 km på en 7.5 km runda vilket är helt oacceptabelt. Klockan är cool men helt oanvändbar som gps.
*Redigerades 4 år sedan
Milrab SE
Utmärkt
(229)
Usel
4 år sedan*
svarar inte på mail
*Redigerades 4 år sedan
Cleancut se
Utmärkt
(405)
OK
6 år sedan*
Köpte en sharpmaker som levererades snabbt, dock fick jag en avbetalning på den, vilket är grymt irriterande, därav det dåliga betyget. Om man väljer faktura är avbetalning (klarna) förvald, så om man inte är uppmärksam får man en avbetalning på halsen. Undrar om det inte är så att klarna vill tjäna en extra hacka? Om cleancut åtgärdar (i mitt tycke felet/lurendrejeriet) så ger jag gladeligen betyget 10.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1