Prisjakt

Signatune

Medlem sen 2010-04-19
21
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Ridestore.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Jag blev positivt överraskad av den kundkontakten som företaget håller. Själv är jag inte ens hälften så trevlig som ni är på Ridestore. Hoppas på att göra fler fynd hos er någon dag. Rekommenderas varmt.

Paapi
Dålig
(6)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Här har vi kommunikation i världsklass. Har lyckats få tag i duktig personal på paapi oavsett om de har stängt eller ej. Mycket bra att ha å göra med.

LG G2 D802 2GB RAM 16GB
Full Star 1
3.7
(22)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Kändes pigg och gedigen redan första dagen, men efter andra dagen åkte towelroot in och sedan mahdi-rom samt twrp-recovery. Då fick jag ett riktigt tilltalande ui och något bättre prestanda. Batteritiden är dock stjärnan i sammanhanget, mycket bra! (Inköpt i juni för 2490 hos netonnet med 32 gb. I vitt)...

Asus P8Z77-I Deluxe
Full Star 1
3.8
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Tänk på att när du har ett diskret grafikkort kan du inte nyttja front chassi ljuduttagen.

Gigabyte Radeon HD7970 GHz Edition HDMI 2xDP 3GB
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Ett sånt jävla coilwhine! Surrar och tjuter något otroligt. Jobbar bra annars.

Asus USB-N13
Full Star 1
3.4
(3)
181 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Klockrent. Tillsammans med Aus RT-N56U och fiberlina om 100 mbit kan jag stolt säga att nätverkssladd vs trådlöst inte spelar någon roll, inte i mitt hus iallafall.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 10 år sedan

Beställde Diablo III för någon vecka. Kontaktar support och får bekräftat att spelet är packat och klart på fredagen helgen innan release. Det skulle skickas på måndagen, på tisdagen skulle det vara framme enligt spelbutiken.se. Väl hemkommen ifrån skolan möts jag av en brevlåda med den totala avsaknaden av spelbutikens leverans. Fullständig besvikelse. Kommer inte att handla här igen, och rekommenderar ingen annan heller.

SteelSeries Kana
Full Star 1
4.1
(9)
464 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

OBS: Jag är ingen hardcore-gamer. Spelar BF3, Skyrim, och sedan mest spel som inte kräver mus (typ bilspel)... Tycker denna är väldigt skön, jag är vänsterhänt med claw-grip, har tummen perfekt liggande på höger sidoknapp så jag snabbt kan kasta mina granater och fokusera på mina rörelser istället. Bra inställningar till programmet. Inte upplevt några problem än så länge - första jag gjorde var dock att uppgradera firmware då jag läst att musen hade lite småfel. Men som sagt inget jag upplevt än, och förväntar mig inte heller. Känns skön i handen, bra glid på tygmusmatta, LED går att stänga av. Trevlig överraskning!

Corepad Deskpad X-Large
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Mycket trevlig musmatta. Får plats med QPAD MK50 och Steelseries Kana utan problem. Har gott om yta för låg-sens aiming. Ganska snygg (svart och enkel) och smuts syns direkt så man snabbt kan ta bort det igen! :)

HTC One X 1GB RAM 32GB
Full Star 1
3.9
(132)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Design Platt, behändig, skärmen fyller ut storleken (Tunn ram runt skärm) Skärm Fin högupplöst skärm som inte tar åt sig damm eller repor i första taget. Fettfläckar går bort mycket lätt. Blir dock lite dammigt mellan skärm och plasten kring... Prestanda Snabb! Har inte stött på något direkt nämnvärt lagg ännu, det jag har stött på beror på mjukvara som ej är optimerad för en fyrkärnig processor. Mjukvara HTC Sense 4 är helt ok! Hade gärna haft större mappar och möjlighet att byta ikoner utan root. Kör 1.28 och har sällan stött på några buggar. Hade 1.26 innan och då var telefonen lite mer buggig, såklart. Täckning och WiFi Täckning är lite sisådär. Tappat signal emellanåt och det håller i värsta fall i sig i någon timma. Så var det inte med ZTE Blade. Ljud Mycket bra ljud. Kan kräma på mycket mer än i mina tidigare hörlurar. Detta behövs dock inte, kör på ca 50% volym ibland med Beats men oftast utan, eftersom de lurarna jag kör med inte märker nån skillnad. Kamera Fina bilder. Har fått stående ovationer i hemmet när jag visat upp filmer jag filmat på barnkalas, och foton jag tagit... dels inomhus men också utomhus då kameran fungerar allra bäst. Batteri Var lite osäker på denna punkt. Men efter 2 veckors användande av telefonen snittar den på 1,5 dygn vid (för mig) normal användning: Det vill säga, Spotify, manuell mail, lite sms (10 dagligen), lite röstmeddelanden (HeyTell), lite ringande (2 samtal dagligen) och synk med datorn med appen BrowserTexting. RAM Helt ok! Inga problem här. Lagring 2 gb till appar är i snålaste laget. Annars funkar det jättebra. Även med tilläggstjänster som Dropbox och dagsfärska Google Drive kommer man långt. Övrigt HTCs officiella accessoarer, såsom dockning är onödigt dyra. Det är viktigt att ha ett skyddande skal eller ficka till telefonen då kameran sticker ut en bit och tar lätt åt sig repor.