Kategorier
Prisjakt

Rejja

Medlem sen 2010-04-06
40
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
15 dagar sedan
Man kan nog säga jag 'älskar' denna nätbutik. Bryr mig inte så mycket om frakttider och liknande, men att de har just det man letar efter! Och detta är därför en av de bättre eller rent utav bästa som finns för mig! Stark Rekommendation!
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan*
Hur trevligt som helst att gå dit, titta på grejer, bli inspirerad - för det blir jag. Och då handlar jag med. Toppengrejer med bra kvalité, dessutom de priser de har. Jag gillar dem!
*Redigerades 2 månader sedan
Kökets Favoriter
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan*
Något chockad konstaterade jag att det fanns minst en miljon tallrikar o.dyl. när jag kom dit. O så svårt det är att välja då... Jag köpte några få för att få mig en uppfattning. Skrattade när det kom hem. Jag måste lära mig att räkna rätt... Så små var de jag köpt - men min gumeligumma gillade dem. Så jag blev glad och nöjder. The next time I certainly have to measure rätt. LOL Kommer att handla där så småningom, alltså jag tyckte om den butiken.
*Redigerades 2 månader sedan
Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan*
Bra butik med massor av olika varor. Ja, jag gillar den och kommer att komma tillbaka vid behov. Bra priser! Vem gillar inte det?
*Redigerades 2 månader sedan
Oxiskin Plus Handdesinfektion 1000ml
2.8
(2)
2 månader sedan
Bästa medlet mot sår o dyl.! Sökt överallt så gott som då den verkar vara slut. Uppenbarligen populär. (Det skall den vara med =)
Apohem
Utmärkt
(368)
OK
3 månader sedan*
Besviken. 1. Schenker. 3 mil extra. 2. Supporten - fanns inte där för mig - (i tid.) 📧 Mejlade först. 📞ringde (om att ändra fraktsätt plus att de lägger på kostnad för det.) 📧 De svarar mej ca 4-5 tim senare: "Försent ändra nu...ivägskickad." 🚛 Beställde två ggr med högst ca 5 min. mellan dem. Konstigt nog kom den senare beställningen hem endast 2 dgr senare. Medan den som var "för sen att ändra på" faktiskt tog fem dar... 🤔 Uppfattar detta som antingen slöhet eller ren lögn. Bättre då att de inte svarade alls. Mappen för APOHEM heter nu ALDRIG MER. Synd, då gillat dem innan.
*Redigerades 3 månader sedan
Armaf Club De Nuit Intense Man edt 105ml
3.1
(3)
309 kr
3 månader sedan
Wow! Trodde inte mina öh... näsan. Vilket FYND! Inte skit det här inte, precis tvärtom! Noter som Creed! Wow.
Apohem
Utmärkt
(368)
Dålig
ett år sedan*
Frakt valfri, Säkert o Snabbt... MEN 𝐟ä𝐫𝐝𝐢𝐠𝐢𝐟𝐲𝐥𝐥𝐭 𝐒𝐜𝐡𝐞𝐧𝐤𝐞𝐫 -very, very bad... 😱 Not for me.
*Redigerades 3 månader sedan
Delitea
Utmärkt
(133)
Utmärkt
3 månader sedan
Är så glad för denna butiken, att man köpa via nätet. Och så finns det det jag vill ha, så gott som always! En butik på topp!
Meaco Fan 1056
4.3
(5)
1 699 kr
3 månader sedan
Borde vara mer än fantastisk, men då jag hör ljudet, från 2 och upp så skevar den. Är musiker så kanske bara jag som hör detta. Men för mig är det irriterande. Ger den ändå en 4. (Finns nog ingen bättre trots allt)
Sida 1