Rejja

Medlem sen 2010-04-06
42
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Oxiskin Väteperoxid 3% Hand Sanitizer 250ml
Full Star 1
3.8
(1)
299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan

Det absolut bästa medlet mot bakterier och virus! Jag hade, sa de, ett sjukhusvirus som jag aldrig skulle bli fri ifrån. Så fann jag Oxiskin Väteperoxid 3%. Vet ej vad det var som plågat mej, men det är borta (just) nu. Det återkommer då och då, men då sprayar jag handen och "smetar" in såren. Sannerligen, detta hjälper nur bra som helst! Fort går det med. Det kan hålla på i några veckor då det oftast återkommer, men jag återkommer också med mitt OXISKIN! Jag vet numer att jag går segrande ur varje batalj. Tack och lov att Oxiskin Vätperoxid 3% är tillbaka! REKOMMENDERAS!

pH-balans Oxiskin Väteperoxid 3% 250ml Refill
Full Star 1
3.8
(1)
74 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan

Denna OXOSKIN är en BOMB mot bakterier och, tror jag, virus. Använt den i flera (5-6) år nu. Provat det mesta innan. Enda dåliga med den här är att man kan få leta efter den... Just nu har jag funnit den - jag är bara så glad! Tar väck de sår jag får i underlivet (ej könet). Verkar på 1 DAG! Köp, testa och njut av den rena känslan när åter fri igen.

Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 3 månader sedan

POWER [se] - Ja, jag är riktigt nöjd med dem. Smidigt att handla hos. Bra och trygg site dessutom! Rekommenderas 🤩🤩🤩🤩🤩

CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan

Idag fann jag en sak som jag verkligen ville ha. Och - denna vara är inte en låtsas-rea - (som sist...)

Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan

Så lätt det var - bara ett klick - sen gå till korgen - vips var allt klart. INGET krångel här inte. Supernöjd! Mkt bra priser också. Rekommenderas verkligen!

Outnorth
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 10 månader sedan

Om denna nätbutik (för mig) finns inget annat än toppenbetyg. På exakt allt. En toppensite där man finner det man söker, och med utmärkta förslag. Dessutom mycket god info om alla varor. Priset då? Då de har ständiga rabatter- och särskilt på dyrare, eftersökta varor: Mkt bra priser! Väl värt just DITT besök!

Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Bäst av alla. Pris, urval. och tillgänglighet, dessutom snabba! Jag får sakerna jag beställt närapå omgående - en eller två dar hit till Norrland!

Delitea
Utmärkt
(354)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Är så glad för denna butiken, att man köpa via nätet. Och så finns det det jag vill ha, så gott som always! En butik på topp!

Mecindo
Bra
(82)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Har inte hämtat ut det än, och de var lite sena i sitt utskick (COV19?) För övrigt tyckte jag om Mecindo.

Listerine Original Munskölj 500ml
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Enda varan för munnen som är värt titeln Munskölj! Ej Söt, sliskig med kvardröjande smak av innehåll sööötma... Den är fantasiskt god! Munnen blir MIN mun igen. Aber - hur sjuttan få tag i den i dessa covidtider? Köpt nu en hel del från USA och kostar kronor många... + tull) ÄNDÅ - denn är värd varenda sedel jag gett! Borde EJ rekommendera denna då jag vill ha den för mig själv... Jag är en hygglig prick så drfr skriver jag till er som kanske söker något i denna osötade stil som påminner om Vademecum - "Gå Med Mig." ;)