Kategorier
Prisjakt

dala56

Medlem sen 2004-07-15
62
Bidrag
7
Hjälpsamröster
gents
Utmärkt
(443)
Utmärkt
ett år sedan
Grymt sortiment! Alltid snabba med att skicka. Lättöverskådlig sida med riktiga lagersaldon. Ett bra ställe för den moderna gentlemannen.
Lamnia
Bra
(26)
Utmärkt
2 år sedan
Grymt bra utbud av knivar från mängder av olika tillverkare. Snabb frakt och ok pris.
Moser 1871 ChromStyle
3.8
(7)
1 599 kr
7 år sedan*
Inget Asien-producerat skräp här inte. Det räcker att man fingrar lite på den eller klipper sig en gång med den för att fatta varför den är lite dyrare. Detta är riktigt kvalitet, den klipper i ett drag utan minsta tillstymmelse till att knäa och motorn går på samma varv hela tiden. Jag har gått igenom "the usual suspects" Philips, Braun, Babyliss, Remington mfl och det går inte att jämföra med Moser. Det är en ENORM skillnad på denna maskin och det billiga skräpet som säljs i elektronikladorna. Frisörer använder Moser, jag har nu förstått varför. Den kostar lite mer, men nu när jag vet vad den går för så hade jag gladeligen betalat det dubbla. Tyskarna har gjort det igen! Mina starkaste rekommendationer på denna maskin! Edit: Har nu rakat huvudet med denna maskin 5ggr och det är fortfarande fullt batteri. De utlovade 100 minuterna batteritid stämmer, om inte mer. Makalös maskin detta! Edit 2: Efter lite mer än 4 år och regelbunden användning så har batteriet börjat bli dåligt. Trodde jag skulle behöva köpa en ny maskin men upptäckte då att batterier går att köpa löst och byta själv. Så nu är maskinen "ny" igen för den nätta kostnaden av 300kr. Tummen upp! Kan tilläggas att min maskin rengörs och oljas efter ca 2-3 användningar, jag tror att många missar detaljen om att vårda den. Att olja och göra rent är nödvändigt om man vill att den ska hålla länge.
*Redigerades 2 år sedan
Harman Kardon Onyx Studio
4.2
(49)
2 190 kr
5 år sedan*
För den tusenlappen den går att få för nu är det ett kap. Snygg och välljudande, saknas det en musikspelare på altanen? Köp!
*Redigerades 5 år sedan
Audioengine A5+
4.1
(23)
3 890 kr
6 år sedan*
Klockrena på datorbordet. Prisvärda och otroligt välspelande. Hade föregångarna A5. När jag skulle uppgradera var valet självklart. Spelar ihop med en billig XTZ 8 tumsbas, vilket räcker gott och väl i datorrummet. Mycket nöjd med detta köp.
*Redigerades 6 år sedan
FrisorProdukter
Usel
(9)
Utmärkt
7 år sedan*
Mycket snabb leverans. Fick min Moser ett dygn efter beställning vilket är grymt! Bra förpackat och bra pris. Jag är nöjd.
*Redigerades 7 år sedan
WD TV HD Media Player
4.2
(135)
12 år sedan*
Liten och snygg. Klarar allt jag matat den med. Fixar bland annat högupplöst .mkv med separata undertexter utan problem. Även iso-filer är rena barnleken. Äntligen får min brännare vila... För dåligt med uppdateringar redan från start drar ner betyget. Har även krånglat en del med att den hänger sig och måste "reset'as"
*Redigerades 7 år sedan
Remington HC710
3.8
(6)
12 år sedan*
Den här andas verkligen kvalitet och den klipper som en gud jämfört med min förra från babyliss(vilket visserligen inte säger så mycket). Edit: Efter 18 månader är batteriet så dåligt att den måste laddas ett par timmar före varje klippning. Inte OK! Den fastnar i håret och orkar inte riktigt klippa, trots nätdrift. Det var kul så länge det varade.
*Redigerades 7 år sedan
Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices
4.1
(59)
8 år sedan*
Fungerar klockrent. Ett mycket lätt sätt att få ljud i aktiva högtalare på altanen utan kablar, eller varför inte till förstärkaren i vardagsrummet? Sitta i soffan och styra spotify med mobilen/surfplattan på det billigaste tänkbara sättet. Förvånansvärt bra ljud också. Med priset i åtanke förtjänar denna manick inget annat än ett riktigt bra betyg.
*Redigerades 8 år sedan
Google Nexus 7 32GB
4.2
(90)
8 år sedan*
Liten och billig. Uppfyller mina krav på en surfplatta för soffan, resan, på landet mm. Smidigt format, käkar allt jag matar den med.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1