Kategorier
Prisjakt

Unregistered40662

19
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Sony SBH20
4
(98)
4 år sedan*
Bra hörlurar för exempelvis podcast-lyssning på bussen. Inget superljud, men det kan man inte få för detta priset, dock fullgott för den vardagliga lyssnaren som är på väg någonstans. Lurarna sitter bra i öronen, inte som vissa andra billiga in-ear-hörlurar som lätt faller ur öronen oavsett vilken storlek man väljer på kuddarna. Det medföljer, som vanligt, tre olika kuddar i olika storlekar här. Hörlurarna är av typen där den ena grenen av sladden är längre än den andra, avsedda att bäras runt nacken för att inte störa användaren under lyssning. Det passar mig utmärkt, men tål att nämnas. Kontrollenheten går att fästa i exempelvis jackfickan och känns gediget byggd och inte så plastig. Den laddas via en vanlig micro-USB-sladd, som medföljer tillsammans med en nätadapter. Sladden är cirka 10 cm lång men det tar inte särskilt lång tid att ladda enheten om du använder nätadaptern. Då till det negativa: - Klämman på enheten är alldeles för spänd och är svår att fästa på tjocka eller mjuka material, som en tjock bomullströja till exempel. - Klämman på enheten väger för mycket för att ha den hängandes fritt när man står halvnaken och diskar. Brukar sätta fast enhetens klämma på sladden och bära det som ett halsband, vilket funkar helt okej, dock verkligen inte optimalt.
*Redigerades 3 år sedan
SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade
2.4
(4)
1 199 kr
3 år sedan*
Gummit på sidorna slits ut väldigt fort, nu har ena sidan kommit hela vägen ner till själva plasthöljet av musen. Ytan slits också ut, om än inte lika snabbt, trots att den bara kommer i kontakt med själva handflatan. Annars är det en bra mus utan mycket att klaga på.
*Redigerades 3 år sedan
Mission SG GGM 3.1
2.8
(1)
5 år sedan*
Grymt bra mus för pengarna! Låt inte märket lura dig, den här är verkligen prisvärd och fungerar skitbra. Jag spelar CS:GO och saknar verkligen ingenting. Bra programvara för att konfigurera knappar och ljus på musen. Har tyngder på undersidan så man kan ställa in vikten själv. Har använt den här i över ett år och den fungerar som ny. Det enda negativa jag kan komma på är att sladden är lite väl styv, för den är i tyg. Uppdatering: Efter cirka 18 månaders dagligt användning gav musen till slut upp helt och hållet, tyvärr. Sänker mitt betyg till 6/10 "ganska bra" av den anledningen.
*Redigerades 4 år sedan
Spigen Neo Hybrid for Samsung Galaxy S7
3.8
(2)
149 kr
4 år sedan*
Utmärkt grepp och ganska snyggt och stilrent skal också. Enda nackdelen är att mobilen naturligtvis blir något större att ha i fickan och handen, men det är upp till var och en att tycka till om det.
*Redigerades 4 år sedan
Bosch PPW3320
2.9
(5)
5 år sedan*
Har hållt i säkert fyra år. Har ingenting att klaga på egentligen, men den kunde varit enklare att konfigurera.
*Redigerades 5 år sedan
Corsair Gaming M65 RGB
3.8
(7)
5 år sedan*
Lyset slutar funka när man lyfter på musen eller rör den "för snabbt" och det funkar inte igen förrän du byter polling rate eller drar ut sladden och kopplar in den igen. Sen sker det igen. Detta är ett välkänt problem på olika forum och Corsair har ingen lösning. Det är synd, för den fungerar överlag helt okej, men betalar jag 600+ kr för en mus förväntar jag mig bättre. Dessutom tittar man ibland helt plötsligt rakt upp i luften när man spelar FPS, till synes utan anledning. Detta händer när jag använder Corsairs egna dyra musmatta.
*Redigerades 5 år sedan
SodaStream Jet
3.9
(27)
604 kr
5 år sedan*
Jag har haft min i cirka två år och den har aldrig ens krånglat. Det enda problemet jag upplever är att det kunde varit smidigare att skruva in flaskan i maskinen.
*Redigerades 5 år sedan
Alcon Opti-Free PureMoist Solution 300ml
3.5
(4)
78 kr
6 år sedan*
Tyvärr den sämsta linsvätskan jag har använt. Det känns som att den i bästa fall räcker i cirka sex timmar innan man inte står ut längre och måste sätta på glasögonen.
*Redigerades 6 år sedan
Moser 1873-0050 ProCut
3.9
(26)
6 år sedan*
Jag blev positivt överraskad över hur tystgående den var. Vibrerar inte mycket och man tror nästan att den är slö på grund av det, men inte alls! Klipper väldigt precist och bra. Det känns att det är proffskvalitet. Det enda negativa jag har att säga: - Lampan lyser starkt blått medan den är inkopplad och det verkar inte finnas någon indikator som säger att den är färdigladdad. - Måste hållas torr, inte gjord för att sköljas av. Det medföljer en liten borste för rengöring.
*Redigerades 6 år sedan
Benq GL2450E
4.4
(14)
6 år sedan*
Jag spenderar väldigt mycket tid framför bildskärmar och den här är verkligen prisvärd. Om man inte har VÄLDIGT specifika eller höga krav kommer man inte bli missnöjd med den här skärmen. Jag har två stycken bredvid varandra och kunde inte vara mer nöjd! Det ingår tyvärr ingen DVI-kabel, däremot en VGA-kabel.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1