Prisjakt

Mr.Burns

Medlem sen 2004-07-12
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Nordicfeel
Utmärkt
(500+)
M
Mr.Burns
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Enkel snabb betalning och helt ok (gratis) leverans

Asus 4G-AC55U
Full Star 1
3.3
(13)
M
Mr.Burns
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bytte från gammal Huawei B593. Stor skillnad. Bättre täckning och hastighet. Även 5Ghz har bra täckning. Så, lätt att placera. Perfekt att kunna strypa bandbredden per device. Om man t.ex. vill begränsa TV:n från att alltid visa Youtube i HD.. Nu visar den aldrig mer än 480p. Sen kan man också se i realtid hur mycket data som förbrukas. I övrigt, enkel att komma igång med, men samtidigt finns mängder med inställningar om man vill detaljstyra. Har bara testat några timmar, men väldigt nöjd än så länge.

WD TV Play
Full Star 1
2.6
(10)
M
Mr.Burns
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Förstår inte kritiken om DTS. Har man en förstärkare som kan avkoda DTS och allt går via HDMI så funkar det ju. Förstärkaren avkodar signalen, det är väl ingen förlust i ljud? Använder den mest till Netflix och Spoitfy. Det funkar bra och jag får bättre bild på Netflix än via PS3 t.ex. (bättre kontrast) Saknar en del funktioner på Spotify, men för att bara lyssna funkar det bra och det är ett helt ok gtränssnitt, om än lite annorlunda mot vad man är van vid. Tyvärr har apparaten en tendens att hänga sig ibland. En omstart och så funkar allt. Känns lite halvfärdigt och instabilt. Bara att invänta ny firmware kanske.. Gränssnitet kunde varit aningens snabbare också. Men man får väl inte mer för de pengarna idag.

Edifier S330D
Full Star 1
4.8
(16)
M
Mr.Burns
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Första intrycket var så där. Men med mitt Creative Titanium ljudkort finns en bra EQ som tur är, för det krävs en hel del tweakande för att få rätt ljudbild. På kartongen står det att den går ner till 20Hz. Tveksamt. Tycker den levererar något svagt på de lägsta frekvenserna, alltså riktigt låga frekvenser. I övrigt är det bra tryck i basen. Bra med både analoga och digitala ingångar. Bra känsla i volymreglaget, som dessutom lyser snyggt blått som min skärm och routerns dioder. Edit: Måste höja betyget till "Mycket bra" efter ett tags lyssnande.

Yamaha RX-V667
Full Star 1
4.8
(28)
M
Mr.Burns
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Eftersom jag bytte upp mig från en 10 år gammal surroundförstärkare (Rx-v496) så är skillnaden stor. Bättre ljud helt klart. Mer detaljrikt och 5.1 låter mer. Edit: Måste faktiskt höja betyget efter att ha lyssnat ett tag. Det låter riktigt bra tycker jag. Både film och musik. OSD menyerna är bra. Enkelt och snabbt med små ikoner som visar funktion. Eftersom jag har inbyggd digitalbox i TV-n så funkar däremot inte menyerna när jag kollar på TV.. Programerbar fjärr är bra, men man får som vanligt inte med sig alla knappfunktioner och då måste man ändå ha kvar TV-fjärren. DVDn's fjärr gick iaf bra att ersätta. Uppskalning av bilden är en besvikelse. Kör DVD via komponent och då kan Yamahan skala upp bilden till 1080p. Men bilden blir märkbart sämre. Mörka partier "flimrar" eller skiftar i färg, som på en gammal VHS kopia. Uppskalning är avstängt default och det är lika bra att lämna det så.

Sony Bravia KDL-40D3500
Full Star 1
4.7
(21)
M
Mr.Burns
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Min första platt-TV. Köpte den på Media Markt för endast 8990kr. Är helnöjd med den. Har köpt till Conax CA-modul och ser på Tele2's kabel-TV direkt i TV'n utan Tele2's digitalbox (Humax). TV'n är lika snabb/långsam som digitalboxen på att byta kanal. Mycket bra bild om man ställer in alla parametrar enl. de tips man kan hitta här i forumet. Spel på PS3 ser mycket bra ut. Inget att klaga på där. Möjligen att den är lite seg att växla mellan digital-TV och HDMI. Men det är iaf smidigt, en knapptryckning bara. Hade varit schysst med en optisk utgång, men man kan ju inte få allt för det priset..

Canon PowerShot A710 IS
Full Star 1
4.2
(10)
M
Mr.Burns
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 18 år sedan

Hyffsat kompakt men ändå 6X zoom. I övrigt är den snabb, klarar SDHC minnen och tar väldigt bra bilder. Tyvärr har den problem med röda ögon och så har skärmen låg upplösning.