Kategorier
Prisjakt

softjue

Medlem sen 2010-03-05
4
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Samsung WD80K5B00OW (Vit)
3.2
(2)
9 249 kr
2 år sedan
Prisvärd tvätt/tork maskin som är tyst och vibrerar inte så mycket. Tork programmet är självklart inte lika bra som en vanlig torktumlare med helt klart godkänd. Den behöver ungefär en timmes längre torktid än en vanlig torktumlare.
Cleanmate S900
3.5
(14)
1 699 kr
2 år sedan
Har länge varit intresserad av att köpa en robotdammsugare då vi både har hund och katt hemma som fäller mycket. Vi måste i princip dammsuga varje dag. Fyndade denna på årets mellandagsrea och är hittills riktigt nöjd. Den gör ett bra jobb på en lägenhet på 75m2 med 3st trösklar och en matta. Har ställt att varje dag kl 12:00 så städar den medan vi är på jobb. Så nu dammsugar vi bara manuellt ungefär en gång i veckan i hörn och lister. Var tvungen att ta bort borstarna på den och sätta dit det medföljande sugmunstycket eftersom allt hund/katt hår fastnar i borstarna. Hade gett den full poäng om behållaren för all damm hade varit lite större, annars helt perfekt!
Sony PlayStation VR - Worlds Bundle (inkl. Kamera)
4.2
(20)
2 990 kr
2 år sedan*
Var mycket skeptisk mot VR då det kom nytt, men oj vad jag hade fel. Köpte mig detta VR paket på årets mellandagsrea. Det går inte att beskriva hur coolt det är, detta måste ni uppleva själv. Om ni köper detta så måste ni spela Astrobot! Upplevelsen är helt sjukt, det är bland det coolaste jag upplevt. Självklart finns det spel där man blir lite illamående och kan få lite huvudvärk, men det är bara att hålla sig undan spel som går lite för fort så klarar du dig bra! Hade gett högsta betyg om skärpan hade varit bättre i VR headsetet, det är bara att se fram emot nästa generations VR då det redan är så här grymt. Jag rekommenderar att ha PS4 Pro om du vill ha bästa upplevelsen, då jag upplever att upplösningen och skärpan blir bättre.
*Redigerades 2 år sedan
Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324
3.6
(24)
2 år sedan
Lyckades fynda denna fantastiska telefon på årets Black Friday. Bra storlek och kraftfull prestanda. Kameran är otroligt bra! Fullt betyg än en gång för Sony, alltid gillat deras telefoner.