Kategorier
Prisjakt

Nightdriver

Medlem sen 2004-07-04
51
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Braun BT3020
4.1
(11)
446 kr
3 år sedan*
Känns gedigen och är lätt att använda, bra om man vill styla skägget. Absolut prisvärd!
*Redigerades 3 år sedan
Huawei MediaPad T1 8.0 8GB
3.6
(3)
6 år sedan*
Helt okej platta för pengarna, betalade 999 kr på Ica Maxi. Grabben har den till att spela Minecraft och Angry Birds samt till att se på Youtube. Jag har även testat SVT Play och det flyter på fint. Observera att ICA inte säljer modellen som har stöd för 2G/3G, dvs inte mobildata. + Skärmen är en fin IPS-display men lågupplöst. + Solid känsla. + Fint flyt mellan hemskärmarna. - Största minuset är softtouch-knapparna som inte följer med till nedankanten när man har plattan i landskapsläge, det gör att de är i vägen till höger i vissa appar, t ex i Diceplayer kan man inte komma åt menyknappen. - 8 GB lagringsminne är lite för lite. - Saknar fortfarande stöd för/från Cyanogenmod. Trots missarna rekommenderar jag Mediapad T1!
*Redigerades 6 år sedan
Google Nexus 7 16GB (2nd Generation)
3.9
(18)
8 år sedan*
Är extremt nöjd! Så mycket bättre än förra generationen Nexus 7 och den var inte dålig på något sätt! Skärmen är betydligt bättre och gör att man kan läsa hemsidor i stående läge utan problem. Den lägre vikten och tjockleken gör att man har lättare att hålla den längre stunder. Ett tips är att roota direkt och lägga in en annan kernel så Ni kan överklocka ett par steg, gör ännu mer skillnad för flytet och spel. Info om detta hittar ni på www.swedroid.se
*Redigerades 8 år sedan
Sony Xperia Tablet Z SGP311
4.2
(22)
8 år sedan*
Fick testa ett par olika hos en kompis i några timmar, Sony har lyckats fullt ut! Det första som slår en är hur otroligt lätt den är! Den är även otroligt tunn men ändå vridstyv. Fantastisk skärm, ljuststark, direkt solljus är inga problem, upplösningen på 1080p räcker till en 10" platta. Lite synd att det är "bara" Qualcoms Snapdragon S4 men det räcker och blir över! Slutligen kan jag säga att detta är den första 10" plattan som kan få mig att överge Nexus 7!
*Redigerades 8 år sedan
Seagate FreeAgent GoFlex Home 3TB
4.2
(4)
9 år sedan*
Har precis köpt min GoFlex Home och håller på att föra över min filmsamling på den. Inga problem att installera, använde Seagates egna installationsfiler så jag kunde konfigurera den. Efter att jag installerad den och gjort mina egna inställningar, bl a är SEAGATEGROUP standard som nätverk istället för WORKGROUP, tog jag bort Seagates blootware. Nu når jag den över nätverket som vilken nätverkshårddisk som helst. Får 25-26 mb/sek i skrivhastighet, vilket jag är nöjd med. Gissar att en bättre och dyrare NAS hade fått det dubbla men jag har råd att ta det lugnt. Läshastighet vet jag inte men den är tillräckligt snabb för att kunna strömma en HD-film i 1080P till min HTPC, över mitt giga-lan. Enheten hittade själv en uppdatering som bara behövde en omstart för att installeras, annars har den varit på nonstop i två dygn. Har kollat lite snabbt på Android-appen men fann det lättare att logga in direkt med ES Filemanager och Diceplayer istället. Har inte provat att köra FTP på den än men ska göra det i morgon. Har läst tidigare recensioner och forumtrådar om enheten där det har klagats på överföringshastighet och buggig programvara men det verkar Seagate fått ordning på nu! Rekommenderas!
*Redigerades 9 år sedan
Adata 500 Series S510 120GB
4.5
(11)
9 år sedan*
En bra och stabil Sandforce 2 disk för pengarna! (Köpt hos Inet på kampanj, 999 kr!) Läs testet hos pureoverclock.com för mer info om disken. http://www.pureoverclock.com/review.php?id=1419 Spring och köp om du vill ge din dator en skön boost! :-)
*Redigerades 9 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
9 år sedan*
CDON:s sk kundtjänst är under all kritik! Trots att jag har DOA:t min HTC One X skickar de iväg den till Deltaservice, till råga på allt efter att de har haft den nästan en vecka. TROTS att HTC och Deltaserivice själva rekommenderar att de ska byta ut den direkt! Det går inte att ringa till CDON utan man är hänvisad till deras chatt eller ett kontaktformulär där man endast får autogenererade svar. Sök själva efter CDON på www.sweclockers.com eller www.swedroid.se så kan Ni läsa om oändligt många liknande fall som mitt. Ett standardsvar från CDON ser ut att vara att man skyller på hög belastning på lagret, men i de fall jag har läst har den höga belastningen varat sen jul! Så om Ni vill ha GOD service håll Er borta från CDON vad Ni än gör!
*Redigerades 9 år sedan
Samsung 300E7A-S01SE
3.5
(1)
9 år sedan*
Skönt tangentbord med nummerpad. Mousepaden är väldigt skönt, bland de bästa jag testat! Skärmen är ljusstark och reflekterar inte mycket, däremot och betraktningsvinkeln inte den bästa, framförallt inte i höjdled. Klarar 1080p streamat trådlöst över nätverket. 1198 i Winrars inbyggda test.
*Redigerades 9 år sedan
ZTE Light
3.9
(28)
10 år sedan*
Köpte den på Telia för 995:- och för det priset är den löjligt prisvärd! Lägger man in 2.2 så flyter den betydligt bättre. Skärmen är okej för att vara resistiv men ger ett tråkigt "skimmer" över skärmen. Men som sagt, till det priset får man fem Light till priset av en Ipad....! ;-)
*Redigerades 10 år sedan
Intel Core 2 Duo E8400 3,0GHz Socket 775 Box
4.7
(83)
1 699 kr
13 år sedan*
Är otroligt nöjd! Ligger just nu i 3,8 [email protected],25 v med enkla PC6400 minne och orginalfläkt! (När jag skruvade upp volten till 1,4 v så låg jag stabilt runt 4,0-4,2 GHz.) Detta ÄR den mest prisvärda processorn just nu! Spring och köp!
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1