Kategorier
Prisjakt

tiger99

Medlem sen 2004-06-25
440
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Scandyna Podspeakers SmallPod
3.9
(5)
3 år sedan*
Dessa duger alldeles utmärkt som fräna bakkanaler!
*Redigerades 3 år sedan
B&W CDM CSE
3.8
(1)
3 år sedan*
Klockren! Matchar mina 703:or kanonfint. Fortsätter leta HTM7:or men de dyker ju aldrig upp...
*Redigerades 3 år sedan
Audio Pro Avanti SW-450
4
(2)
3 år sedan*
Bra tryck och följdsamhet, gräver förvånansvärt djupt. Behöver en Dali E-12f för att en uppgradering ska vara värt, tills vidare är jag nöjd.
*Redigerades 3 år sedan
WireWorld Silver Starlight 6 Coax 1RCA - 1RCA 1m
3.8
(1)
4 år sedan*
Grym digitalkabel, högupplöst och kontrollerat ljud. Säljes dock då den blivit överflödig i mitt system.
*Redigerades 4 år sedan
Apple iPhone 6 16GB
3.8
(87)
1 290 kr
4 år sedan*
Avskyr alla mobiler, denna är inget undantag. Missförstå mig inte, jag älskar handhavandet och designen. Batteritid, bluetooth, wifi strul och de konstanta uppdateringarna som återigen tvingar på mig lösenkod trots att jag inte vill ha den, är dock grejer som jag irriterar mig på. Och varför sticker kameralinsen ut? Gör skiten 2mm tjockare istället, hade varit skönare att hålla i då också. Hatkärlek?
*Redigerades 4 år sedan
Marantz NR1403
3.5
(3)
4 år sedan*
Fyller mina behov tills vidare. Förstegsdelen är klart kapabel och trevligt med preout till monoblocken som driver frontarna. Uppgradering sker nog enbart till separat processor om det dyker upp nåt intressant. Krävs lite fler slutsteg då också...
*Redigerades 4 år sedan
Marantz UD5007
4.3
(9)
4 år sedan*
Snabb, tyst och stabil. Klår ps4:an på fingrarna, framförallt vad gäller följdsamhet, djup och uppskalning av DVD-skivor. Snygg som satan också!
*Redigerades 4 år sedan
Panasonic Viera TX-P65ST60Y
4.2
(22)
4 år sedan*
Köpt lätt begagnad för 10.000kr. Finns knappt nåt att klaga på, det skulle vara "smart-tv" delen då som är seg och instabil. Och sedan så syns det lätta skuggbilder längs hela skärmen horisontellt med eftertexter när dessa rullar. Svärtan och djupet i bilden är dock magiskt. Nöjer mig mer än gärna med denna skärm tills en värdig 75" OLED prisdroppat till omkring 20k.
*Redigerades 4 år sedan
Sony MDR-NC31EM
3.7
(18)
349 kr
6 år sedan*
Har en Z3 compact, och dessa lurar spelar sjukt bra ihop med den. Spelar bättre än 350kr, mycket bättre! Brusreduceringen är underbar. Blev lite paff när jag packade upp dem och letade febrilt efter mikrofonen?? Hittade ingen, så ringde en polare med hörlurarana i, och han hörde mig jävligt klart och tydligt. Lite ovärt utan svarsknapp, så där sänks betyget 1 pinne, annars hade det varit full pott. Sitter otroligt bra i öronen också :)
*Redigerades 6 år sedan
Philips TX1
3.9
(21)
267 kr
6 år sedan*
Ärligt talat, vill du som jag ha ett par prisvärda och välljudande headset lurar när man har ett 2h långt samtal och får kramp i armen vid bara tanken på att sitta och hålla i mobilen, så finns det inget bättre alternativ under 400kr. Sennheisers billiga alternativ, och ALLA A-Jays går bara sönder så... Dessa är byggda för att hålla, kvaliteten känns betydligt högre än de 200kr man betalar för. Trasselfri kabel, inte särskilt utsatta för blåst eller mikrofoniska störningar genom kabeln. 3 storlekar på pluppar medföljer, så de flesta borde hitta nåt som passar tillräckligt bra. För mig är det den största varianten som gäller. De stänger även ute ljud på ett föredömligt sätt, och de sitter tillräckligt skönt för att kunna ha dem i öronen utan större besvär under en längre tid. Köpte de enbart för att ha som headset, har även ett par AKG K550 för enbart musiklyssning. Det är ett par seriöst bra lurar, och med det sagt tycker jag dessa Philips för den lilla pengen spelar väldigt snyggt. Basen är tung och skön. Något hissad kanske men den bumlar inte, tillräckligt snabb och tight för att jag ska bli nöjd. Ljudet sträcker även ut fint uppåt i registret utan större tendenser till essighet eller äckliga missljud. Mellanregistret är förvånansvärt öppet och artikulerat till detta pris, de hade lätt kunnat kosta 500, även om man då säkert kolla åt Sennheiser eller Shure. Kort och gott är jag skitnöjd, finns ingen anledning att sätta annat än en 10:a. Hittar seriöst inga fel på dessa, inte för 200kr iaf!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1