Kategorier
Prisjakt

Daytrader

Medlem sen 2010-01-15
26
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
Usel
24 dagar sedan*
Har reklamerat en produkt men butiken svarar inte. Läser man dom negativa omdömena så kan man se att butiken gör detta systematiskt. Dom flesta av dom positiva omdömena är gjorda via butiken, bara det säger mycket Min rekommendation: Välj en seriös aktör
*Redigerades 24 dagar sedan
boozt.com
OK
(178)
Bra
3 år sedan*
Beställt flera gånger utan problem med leveranser/returer/återbetalning osv. Nu på min senaste beställning kunde jag inte hämta ut min beställning pga resa och bad därför posten att förlänga liggetiden som i sin tur hänvisade till avsändaren dvs Boozt Boozt kunde inte förlänga liggetiden heller. Varför vet jag inte men deras kundjänst (speciellt chatten) kunde ge "goddag yxskaft"-svar.
*Redigerades 2 år sedan
Nordicfeel
Utmärkt
(500+)
Dålig
2 år sedan
Inget fel på beställningen i sig men hur var det med leveranstiderna? Det står specifikt "redo att skickas idag" men räkna med minst 5 arbetsdagars "behandlingstid". Jag var tvungen att avbeställa min order pga den långa leveranstiden.
Lavazza Qualita Oro 1kg (hela bönor)
2.8
(1)
159 kr
4 år sedan*
Måste vara svagaste och "sämsta" espresson som man kan få av dessa bönor. Finns misstankar dock om att jag kan ha fått med en som har legat på hyllorna ett tag, detta då bönorna ser "gamla" ut.
*Redigerades 3 år sedan
MediaMarkt
Bra
(500+)
Dålig
3 år sedan*
Märkligt att Mediamarkt tycker att man ska komma in med produkten på deras fysiska butik när man har köpt den via deras nätbutik.
*Redigerades 3 år sedan
Electrolux EDB1675
2
(1)
4 år sedan*
Köpte för 89kr under Mediamarkts kampanj men är tacksam att jag fick detta strykjärn för det priset med tanke på vilket kasst strykjärn det är. För ordinariepris hade det blivit retur direkt. Glider dåligt på plaggen. Droppar vatten hela tiden även med max-värme.
*Redigerades 4 år sedan
Caffe Mauro de Luxe 1kg
4
(5)
225 kr
4 år sedan*
Dessa bönor passar bra till espresson men ej till "kaffe americano". (kolla på Lavazza Oro för kaffe americano)
*Redigerades 4 år sedan
Melitta Bella Crema Espresso 1kg
3
(1)
88 kr
4 år sedan*
Helt ok som espressokaffe
*Redigerades 4 år sedan
Rapoo E9070 (Nordisk)
2.1
(10)
4 år sedan*
Har samma problem som vissa användare där mottagningen är urusel. Sitter 50cm ifrån datorn men ändå tappar jag tecken.
*Redigerades 4 år sedan
ZyXEL PLA-4201 Twin Pack
3.4
(18)
7 år sedan*
Riktigt bökigt att synka adaptrarna i början men när man väl fick igång dom så funkar det kalasbra. Har 10mbit anslutning utåt så jag kan inte säga vad adaptrarna klarar av hastighetsmässigt som max. Adaptrar klarar av 10mbit utan problem i alla fall. Synkar överallt i huset, även om det är olika propp. Uppdatering: Hjälpte en vän att förlänga sitt nätverk med 1 par av dessa. Denna gång gick inkoppling samt synkning på mindre än 5 min. Han har 100Mbits anslutning och får ca 90Mbit på bredbandskollen. Adaptrarna sitter på samma fas.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1