Prisjakt

IZONNET

Medlem sen 2010-01-14
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
iRobot Roomba i7 7150
Full Star 1
4.6
(9)
4 200 kr
I
IZONNET
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

För att vara en helt igenomgående plastig enhet (inte i ett dåligt avseende) så har de verkligen tänkt miljömässigt på kartongen och dess packmaterial. Nästan ingen plast. Snabbstartsguiden bestod av mindre än en halv A4 (i alla fall om man bara räknar ett språk) Den verkar kunna navigera sig väldigt bra till skillnad från andra robotar jag provat tidigare som brukar ha problem att hitta tillbaka. Denna har en kamera som skall hjälpa till med detta. Kameran kan tyvärr inte användas till något annat även fast jag förstår varför man begränsat det till endast att roboten själv använder den. Avgränsnings funktionen med hjälp av små elektriska torn fungerar jättebra. Tyvärr kostar flera sådana ca 400kr styck. Dammsugaren i sig fungerar väldigt bra. Eventuellt lite liten behållare som de själva anger att man skall tömma efter varje städning. Detta kanske är medvetet för att promota sin dyrare självtömmande enhet. Man kanske kan byta ut laddstationen rent av bara? måste undersökas.

Jabra Elite 85t Wireless In-ear
Full Star 1
3.9
(46)
1 776 kr
I
IZONNET
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har sett flertalet som klagat på passformen. Men jag kan absolut inte hålla med. Sitter väldigt bra även fast man tex är ute och springer eller dylikt. Det går endast att använda den högra luren ensam. Detta i sig är för mig en väldigt negativ sak. Själv vill jag ofta en i taget för att förlänga batteritiden till det maximala utan uppehåll. Detta är det enda som får mig att tveka över dessa men det tar emot då allt annat är så pass bra. Om man kan bortse från detta är detta ett riktigt givet köp, väldigt bra ljud och EQ finns i appen. + Ljud + Passform + EQ - Endast höger lur i ensamt läge.

Neato Robotics Botvac D6 Connected
Full Star 1
3.9
(47)
I
IZONNET
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har under 2 veckor haft möjlighet att testa denna krabat. Packade genast upp och installerade denna när jag fick hem den. Jag fick genast problem vid installationen när denna skulle kopplas upp mot det trådlösa nätet. Ingen stans förutom på Neatos hemsida stod det att dammsugaren inte har stöd för PSK2 kryptering på wifi. ganska förkastligt att en produkt (ja nu vet jag inte vilket år denna är ifrån om jag skall vara ärlig) som man köper 2019 inte har stöd för detta. Det tog för mig pinsamt lång tid att inse varför jag inte hittade mitt egna nätverk. Av just denna anledning kände jag nästan för att ge produkten en 3a just för att jag var tvungen att skapa ett separat wifinätverk. Det finns förvånansvärt mycket damm på golv och mattor även fast det dammsugs frekvent. På bara 90 minuter vilket var den förinställda tiden för att be användaren tömma behållaren och den var redan mer än halvfull. I jämförelse mot min urgamla irobot romba 600 series (tidig version typ 607) så fastnar den eventuellt lättare på trösklar men kör vidare efter en stund har lite svårt att ta sig över en specifik tröskel in till köket inte speciellt hög men lite för snäv kant. Kommer in 1/5 ggr på ett ungefär. lite trist. Men funderar på att byta golv och därmed lister överallt ändå men skall ju inte behövas kan man tycka. Däremot var den väldigt duktig på att klara av att låta bli att åka ner för trappen. SÅ jag har klarat mig från att kolla hållbarheten då den inte försökt sig på någon kamikaze manöver. Kan inte avgöra om den platta framsidan samt avrundad bak ger en fördel jämfört med en helrund maskin men den fungerar som sagt väldigt bra. Funktioner som wifistyrning, schemaläggning osv är avgörande för en sådan här produkt och rent av ett måste. Man kan även fast man glömt bort att starta den när man åker hemifrån trycka igång den på några sekunder via appen. installation 2/5 - även fast denna var ganska tydlig Rengöring 4/5 - undrar om latmasken inombords skulle betala extra för mopp funktion? Ljudnivå 2/5 - låter fruktansvärt mycket och är inget du har igång i onödan samtidigt som man själv är hemma. Funktioner 4/5 - Fullpott om den hade haft moppfunktion Batteritid/Arbetstid 4/5 - även fast jag bara låtit den köra på ca 50 av 120 kvm ännu så kör den klart hela utan att behöva åka tillbaka utan att ladda emellanåt. Pris 3/5 - priserna börjar gå ner och funktionerna samt kvaliteten på dessa går upp.

Philips Do It Yourself QC5170
Full Star 1
3.6
(17)
I
IZONNET
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Klen motor, hackade och fastnade nästintill konstant. Men och andra sidan består mitt hår av hästtagel känns det som. Fungerar säkert underbart för personer med lite tunnare hår. Jätte lätt att klippa sig själv med den fina vridfunktionen. Dock lite snålt med längd inställningar.