apakatt

Medlem sen 2010-01-09
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Cabom
0
Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Detta var verkligen ett toppföretag att ha att göra med! Beställde en co2-pistol och fick den hemskickad snabbt. Tyvärr var just den lite defekt och jag frågade om jag kunde få byta till en helt annan pistol och lägga till mellanskillnaden istället för att de reparerade den. Det gick utan problem, bytet gick väldigt snabbt och personalen var väldigt trevlig. Kanon-nöjd!

Nelly
OK
(131)
Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

De har alltid haft snabba leveranser och OK priser. Jag har inte behövt byta något som de andra betygsättarna så jag kanske haft tur men jag kan inte klaga på något.

Nokia N900 256MB RAM 32GB
Full Star 1
4.6
(74)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Jag är kanon-nöjd med min n900! Tidigare hade jag en HTC Dream med Android och de är som dag och natt. Maemo 5 flyter på så fruktansvärt mycket bättre och multi-taskingen fungerar helt klockrent. Jag gillar även att man direkt får root utan att behöva någon slags "jailbreak". Det är fantastiskt att kunna spela Quake 3, surfa blixtsnabbt och använda de vanliga Linux-applikationerna som jag kör på min stationära dator hemma på en enhet som kan bäras med i fickan. Batteritiden är helt OK för en så pass kraftfull telefon och är ganska lik min förra Androids, eventuellt lite sämre men då jag har så pass mycket saker igång hela tiden så det är svårt att jämföra. Skärmen är extremt skarp och hela OSet Maemo 5 levde verkligen upp till mina förväntningar. Att det kan flyta på så bra och ändå multi-taska så pass bra förvånar mig fortfarande. Tangentbordet är mycket bättre än min förra HTC G1 / Dream och jag föredrar det alla gånger framför ett virtuellt. Extra skönt att ha ÅÄÖ-tangenter vilket saknades på min förra telefon. Det var längesen jag vår så här enormt nöjd med ett köp! Helt klart ett köp som passar den skäggige Linux-nörden så väl som vanliga svensson-användare.