Prisjakt

Arvid88on

Medlem sen 2010-01-05
10
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Sony WI-C310
Full Star 1
2.7
(8)
330 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
De två donglarna är otroligt stora. Jag lämnade tillbaka dem på en gång så jag minns inte exakt hur stora men tänk AAA batterier. Största pluset i min bok är att de använder usb-c
Bose QuietComfort 35 II
Full Star 1
3.8
(118)
2 265 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Mycket sköna och bra noise cancellation. Det som drar ner betyget för mig är att de inte fungerar när man ringer via appar. Facebook messenger, Skype mm fungerar inte. Så fort som man svarar växlar ljudet till telefonens högtalara. https://community.bose.com/t5/Headphones-Archive/Bose-Quiet-Comfort-35-and-Skype-bluetooth-functionality-on/td-p/60114/page/6
Logitech MX Master 2S
Full Star 1
3.6
(14)
731 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Master 2S ska vara Logitechs trådlösa flaggskeppsmus för business/power användaren tack vare sitt avancerade scrollhjull. Scrollhjulet undantaget är tyvärr Master 2S något av en besvikelse framför allt pga den undermåliga mjukvaran: Logitech options. Jag har ägt alla möss i Logitech MX serien förutom MX Master 1 vilken jag hoppade över pga dess ökända fel i scrollhjulet. Nu kommer jag från Logitech G502 prometheus. Scroll: Scrollhjulet är underbart, du kan själv ställa in vid vilken scrollhastighet som hjulet ska bli steglöst detta gör att du snabbt och exakt kan hitta rätt plats i ditt dokument/webbsida. Passform: Musen ligger skönt i handen men har tyngdpunkten mycket långt fram, kanske pga. att laddanslutningen och det avancerade scrollhjulet är i nosen. Tumgreppets framåt/bakåt knappar ligger mycket långt bak vilket gör att jag inte kan trycka in dem utan att flytta tummen bakåt. Kvalite: Vid kraftiga rörelser i sida så klickar scrollhjulet i sida detta ger ett dåligt kvalitetsintryck då det vertikala scrollhjulet inte har någon sid-scrollfunktion och därmed borde vara fixerat i sidled. I övrigt ser och känns Master 2S bra. Multimediaknappar: Utöver vänster, höger, vertikal scroll (mouse 3), framåt, bakåt, finns en knapp bakom det vertikala scrollhjulet, ett horisontellt scroll och en tumknapp. Tumknappen kan kombineras med musrörelser (gestures) till att ge fyra ytterligare funktioner. Mjukvara: När mjukvaran konstruerades försökte Logitech tänka på alla möjliga funktioner som skulle vara intressanta att kunna mapa de extra knapparna till, problemet är att de tänkte för långt. Istället för att tillåta tumknappen att mapas till en generell knapp så som ctrl eller shift tillåts man välja mellan ytterst specifika funktioner så som: Starta kalkylatorn, öppna office eller rotate object horizontally. Det horisontella scrollhjulet kan enbart mapas till ett mycket begränsad lista funktioner så som växla flik eller justera volym. Det är inte möjligt att mapa om något av hjulen till piltangenterna. Detta skiljer sig helt från Logitechs spelmöss där alla knappar kan göra allt. Sammanfattningsvis är Master 2S en bra mus med dålig mjukvara. Snarare än att köpa denna dyra mus skulle jag välja den äldre Logitech MX Performance eller någon av gaming mössen.
*Redigerades 4 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Bra
6 år sedan*
Det är nästan omöjligt att hitta intressanta produkter på er hemsida. lägg till fler filter. I en dröm så hade ni varit som prisjakt.
*Redigerades 6 år sedan
Sony SBH52
Full Star 1
3.2
(15)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Det finns ingen anledning att köpa dessa över den billigare varianten sbh20. - Ej stöd för hörlurar med egen mikrofon. - Dålig placering av mikrofon - Lättstörd signal. Sbh52 är inte ett en trådlös handsfree. Det är snarare en trådlös miniatyrtelefon. De går inte att använda som handsfree på grund av att mikrofonen sitter på undersidan ungefär där texten Sony står. På baksidan av toppen, där hörlurarna går in finns ett klipp så man ska kunna fästa den på kläderna men om man använder klippet så pekar mikrofonen neråt och ingen kan höra dig. Hörlurskabeln är asymmetrisk och otroligt kort. Det går inte att ha sbh52 i byxfickan eller bältet då hörlurskabeln inte når. sbh52 är inte kompatibel med hörlurar med egen mikrofon. Bluetoothteckningen är varierande. I ett tomt rum når signalen säkert 10 meter men om jag sluter min hand om sbh52 så tappar den signalen.
*Redigerades 6 år sedan
Audio Pro Addon T12
Full Star 1
3.8
(9)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Jag skaffade som många andra dessa för 1990 på elgigantens rea och har dem till datorn. Nu ca 2 månade efteråt är jag lite kluven. Jag skulle inte rekommendera dessa högtalare utan om att informera om några av nackdelarna. Nackdelarna är främst relaterade till användarvänlighet då jag inte världen hifiguru. + Bra ljud men kanske något mycket bas, jag installerade en equalizer för att bättre höra samtal i film. + Usb på baksidan. Detta gör att man kan ladda en telefon man kopplat in som källa smidigt. + Magnet i fjärrkontrollen rolig grej som underlättar placering av kontrollen något som kommer krävas. - Ansluten till bluetooth även i väntläge. Detta är sjukt irriterande. Om man som jag väljer att ansluta en laptop via bluetooth så finns det inget smidigt sätt att växla mellan de inbyggda högtalarna och t12erna. När man stänger av högtalarna med kontrollen (väntläge) så behåller de bluetooth kontakten med laptopen och således får man inget ljud någonstans. Typ exemplet på när det här är irriterande är när någon ringer på skype eller annat meddelande. Eftersom högtalarna varit inaktiva i 30 min så är de i standby men eftersom de fortfarande är prioriterade i laptopen så kommer inget ljud alls. - Högtalarna fortsätter att vara anslutna till bluetooth även om de är inställde på en annan källa. I mitt fall min stationära dator. - Stilrena men med en konstant lysande led (dimmad i väntläge) - Inga knappar. Varje gång som högtalarna går i väntläge måste man hitta fjärrkontrollen. - Inget sätt att fysiskt ändra höger och vänster. Huvudhögtalaren där alla kablar skall anslutas är den högra. - Vägfästet WB201 som rekommenderas i manualen är för klent för att hålla dessa högtalare raka.
*Redigerades 6 år sedan
Lenovo ThinkPad Yoga 20CD0038MS
Full Star 1
3.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Jag köpte denna dator för att kunna ta anteckningar på lektioner med hjälp av den aktiva digitizern. Jag är på det hela nöjd med den. Den ger en känsla av kvalité. Det är väldigt trevligt att ha penna men den fungerar inte så bra som man kan önska. Hur man än gör så hamnar ritpunkten några millimeter från toppen av pennan så man måste lära sig att följa punkten inte pennan. Fläkten har också ett mycket högfrekvent ljud. Om du är 40+ så tror jag inte du kan höra ljudet alls. +Bra skärm +Aktiv digitizer +Bra Fn-knappar +skönt tangentbord -Pennan går inte att kalibrera så bra som jag vill. Högfrekvent tjut från fläkt Edit: Efter att ha använt den ett tag så blir fler fel uppenbara. Denna model lider bland annat av att batteriet inte laddar.
*Redigerades 7 år sedan
Logitech G500s
Full Star 1
2.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Denna mus fungerar helt okej när den fungerar men har stora problem med kvalite. Just mitt ex lider av ett högt missljud (coil whine eller något) som är fruktansvärt irriterande.
*Redigerades 8 år sedan
Logitech M705
Full Star 1
3.2
(80)
299 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Köpte den i ett svagt ögonblick när jag skulle köpa något annat på inet. Den ligger rätt bra i handen och jag är sedan tidigare ett fan av hjulet. Problemet är att den inte är exakt nog. Det kan ha att göra med den ovanliga placeringen av sensorn (på höger kant under ringfinget). Jag måste konstant följa markören med ögonen för att få den ditt jag vill. +liten +skön -dålig som mus
*Redigerades 8 år sedan
Be Quiet! SFX Power 350W
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Jag har haft denna i min NAS i ca 1 vecka. Det var inget problem att installera den i min Fractal Design Array och den kändes gedigen. Det som drar ner betyget är att den inte är tyst. Jag belastar den aldrig mer än ca 20% men redan då överröstar den min stock i3 kylare.(som visserligen inte låter jättemycket) Jag tvekar inför att rekommendera den men det finns samtidigt inte så många nätaggregat i sfx format. Den som vill läsa mer kan läsa denna utförliga review: http://www.overclock3d.net/reviews/power_supply/be_quiet_350w_sfx_power_psu/5
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1