Kategorier
Prisjakt

privatco

Medlem sen 2010-01-05
15
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Samsung WW80K5400WW (Vit)
1.5
(1)
3 år sedan*
Tvättmaskin är okey och Jag gillar snabbtvätt med temperatur 20° för bara 23 minuter men inte nöjd med tvätten. 1400 varv centrifug nöjd för att man känner inte mycket vibrationen eller hög ljud ''tyst'' men min problem är med ljud nivå när vatten pump suga vattnet ut där är riktigt hög och störa mig även tror jag ljud nivå blir högre än 52. ''Add wash'' inte bra om man måste tryck på paus knapp för att öppna ''AddWash dörren'' och lägga till tvätt men dorren går sönder snabbt när man kör på 1400 varvtal even om du har lite tvätt för att detta är dåligt plastic Jag gillar också ''daglig tvätt'' Välja det med full kontroll med temperaturen från 0° upp till 60° med möjlighet att välja extra tid för att blötta kläder mer genom tvätt process.
*Redigerades 3 år sedan
Citizen AT8011-55E
3.8
(2)
3 år sedan*
Jag köpte denna klocka före sex månader och nu jag älskar den. Klockan justera sig själv från sommartid till vintertid eller motsatsen. Du kommer älska denna mer när du reser till ett annat land för att denna klockan kommer att justera sig själv till aktuell tiden för detta landet genom ''radiosignal'' en gång dagligen efter kl.1:00 för att denna är radiokontrollerad som gör att klockan alltid visar aktuell tid och spelar ingen roll var är du i hela värden. Också jag badar och simmar med denna klockan och fortfarande fungerar bra utan problem.
*Redigerades 3 år sedan
PreSonus HD7
3.7
(2)
399 kr
3 år sedan*
Väldigt nöjd. Underbart basljud. Jag provade många olika dyra hörlurar men inte nöjd med basen förutom denna plus denna är mycket billigt.
*Redigerades 3 år sedan
Ur & Penn
Dålig
(17)
Utmärkt
3 år sedan*
Mycket bra service med bra priser och snabb leverans också fick jag extra support från butiken för att byta klockarmband storlek med justera tiden och det var grattis. ''Tacksam till dem''
*Redigerades 3 år sedan
Melitta Excellent 3.0 Steel
4
(10)
899 kr
3 år sedan*
Bra och lätt att använda och rengöra. OBS! Godkännande gäller bara för (1 liter / full kapacitet). För en 1 eller 2 koppar kvaliteten på färdiga kaffet är inte tillfredsställande ''inte perfekt men också gott om man använder rätt filter'' Jag är mycket nöjd och vill inte köpa en mer dyrare.
*Redigerades 3 år sedan
Apple iPhone X 64GB
3.7
(94)
7 888 kr
3 år sedan*
Jag köpte den från telenor och hade innan en samsung Galaxy s7 Edge och nu jag kom tillbaka till iPhone men denna gången iPhone X 64GB. Väldigt nöjd även det var lite svårt för mig i början sen jag älskade det mycket snabbt också jag använder inte mycket nya funktioner men jag känner mer tryggare på allt.
*Redigerades 3 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
''Supernöjd'' Jag köpte en tvättmaskin och det var snabbt och bra service jag fick full information för att tracka min vara för varje steg. leverantören kom en timme försent över tiden men också Jag är tacksam till Elgiganten för att det är inte deras fel!
*Redigerades 3 år sedan
Philips Series 9000 HC9450
2.5
(4)
799 kr
3 år sedan*
Jag är mycket nöjd men bara styr mät ändringen behöver precision och tid tills man bli van vid det.
*Redigerades 3 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Dålig
4 år sedan*
Service not perfekt
*Redigerades 4 år sedan
MediaMarkt
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Perfekt på allt 👍🏻👍🏻👍🏻🌷🌷🌷
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1