Prisjakt

Filikun

Medlem sen 2009-12-28
4
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Eneba
Utmärkt
(312)
F
Filikun
4 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Två nycklar som redan var aktiverade. Kundtjänst återkommer med att de har skickat till leverantören och inväntar svar. Kan tydligen ta tid. I och med att jag inte är ensam om det här problemet bör man nog inse att när priset är för bra för att vara sant, så är det också så. Undvik.

Logitech G613 Wireless Mechanical Gaming Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.1
(15)
1 781 kr
F
Filikun
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Det är mycket med det här tangentbordet som föll mig i smaken. Mekaniskt, trådlöst, ganska snyggt och stilrent och en ok prislapp. Men jag har nu retunerat mitt för sista gången. Jag har bytt ut det 5(!) gånger. Första gången var det space som gnisslade. Men övriga gånger har det varit fel på switcharna som gjort att tangentbordet registrerar dubbeltryck på dessa tangenter vilket gör att det knappt går att skriva eller för den delen spela på. Nej, lägg pengarna på något annat!

Sea of Thieves (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4.2
(5)
99 kr
F
Filikun
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

TL;DR, Spelet har för lite content men har potential att bli riktigt bra. Att segla med sina poolare, göra uppdrag ihop och sänka andras skepp är riktigt roligt. Värt drygt 500kr? Nej. (Spelet ingår i Game pass) EDIT: Spelet ingår i Game Pass vilket innebär att man dels kan testa det i 14 dagar helt gratis men också att man inte behöver köpa det utan istället "hyr" det för 89kr/mån. Fungerar både på Windows och Xbox. Sea of Thieves i sin nuvarande form känns som en early access och att då ta drygt 500kr känns löjligt högt för vad du får. Spelet har på tok för lite content och det content som finns där är väldigt repetativt och blir snabbt tråkigt. Tre factions att samla reputation med är den enda egentligen progression i spelet och det enda man får ut av det är comsetics. Uppdragen de tre factions ger är aldeles för lika vilket gör att där inte är någon stor skillnad som ger variation. Ta ett uppdrag, segla till ö A, hämta det du ska, segla tillbaka, repeat. Spelet har stor potential dock. Spelets kärna som i grafik och mechanics är riktigt bra och med mer content, bra content, har Sea of Thieves möjligheten att bli riktigt bra och underhållande. Man kan ju hoppas att utvecklarna har content på gång så att det inte dröjer för länge då spelet kan ha tappat sin spelarbas tills dess. Jag är också riktigt trött på att spel från stora utvecklare släpps halvfärdiga. En sak är en early access, men det här är ett, enligt utvecklarna, färdigt spel även om de planerar att spelet ska växa med tiden.

Philips 55PUS7272 55" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
4.3
(8)
F
Filikun
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Helt klart över min förväntan! Drog igång ett 4-K Youtubeklipp för svärföräldrarna som höll på att trilla av soffan. Har nu haft TVn i drygt två veckor och har ingenting att klaga på för tillfället. Uppstår något så uppdaterar jag betyget. Förutom fantastiskt skarpa färger, och bra svärta måste jag säga att ambilight verkligen uppskattas. Även Android TV, vilket jag sett att många haft problem med i tidigare modeller, är riktigt bra och flyter på bra. Jag har inte haft några direkta buggar eller lagg i menyerna och den inbyggda chrome-cast funktionen fungerar galant.