Prisjakt

snav

Medlem sen 2004-05-21
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
RC Kungen
Bra
(6)
Utmärkt
3 år sedan
Bra butik med snabb leverans. Gratis frakt är inte heller helt fel.
Neato Robotics XV-25
Full Star 1
3.9
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Den bästa dammsugarroboten jag testat. Jag är mycket nöjd.
*Redigerades 8 år sedan
Tretti
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Jag köpte en luftfuktare av tretti som jag inte tyckte levde upp till mina förväntningar elller vad som stod i deklarationen. Till motsats från flera andra upplevde jag kundservicen som superbra och fick inom kort ett medd att jag kunde få luftfuktaren utbytt mot en annan modell. Sofar 10 stjärnor, hade med glädje handlat allt av ett företag med sådan service. Men... det var en månad och minst 5 stjärnor sedan. Har inte fått någon ny luftfuktare och de svarar inte på mina mail. Drog iväg ett nytt mail för 5 minuter sedan, får se om tretti svarar på det. *edit* Tretti har löst alla mina problem på ett väldigt bra sätt.
*Redigerades 9 år sedan
Stadler Form Oskar
Full Star 1
2.8
(16)
1 142 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Gör vad den ska... till viss del. Finns inte en sportsmössa att angivelsen 40 kvadrat stämmer, den räcker knappt i mitt 10 kvadrat stora sovrum. Har rätt torr luft i mitt sovrummet, denna stod på dygnet runt och lyckades höja fuktigheten till ca 40%.. aldrig mer än så oberoende av hastighet eller vattenvolym. Efter ca en månad började luftfuktigheten att sjunka ner mot 25-30% igen.. Kontaktade tillverkarna som rek att byta filter. Är ju inte så sugen att ha en luftfuktare som kostar 250 kr/mån i drift på bara filter. Mina intryck Plus: Snygg Tyst Enkel att fylla på Minus: Kan inte täcka ytan som uppges Kommer inte upp över 40% Dyra filter som behövs byta ofta om du skall kunna hålla fuktigheten uppe. Denna åker tillbaka och ersätts med något som verkligen fungerar.
*Redigerades 9 år sedan
Philips Fidelio DS8550
Full Star 1
3.7
(8)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Helt ok ljud, har nyss testat min femte enhet, ingen av dessa har kunnat ladda det interna batteriet.
*Redigerades 9 år sedan
Olympus µ[mju:] 1030 SW
Full Star 1
3.3
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Har haft den 2 veckor, mest fotat inne i lgh. Kanske har jag inte använt den tillräckligt för att sätta ett rättvist betyg. Vanligtvis fotar jag med SLR och är väl lite bortskämd med bildkvalitet. Hur som haver, köpte denna som ett komplement till min SLR mest för att den var tålig och vattentät till 10 m djup. Har sänkt ner den i vårt akvarium o fotat lite. Det var väl inte det enklaste men några bilder blev bra, antar att man får träna lite mer. Kameran kommer mer till sin rätt i dagsljus där den tar riktigt fina bilder med bra färger. Det som drar ner betyget är följande: Att Olympus envisas med att låsa vissa features till sina egna kort, dvs köper du ett Fujifilm xD H kort kan du filma continous med högsta upplösning men du kan inte ta panoramabilder, däremot går det bra med deras egna xD kort. Ljudkvaliten vid inspelning av film, mic:en kan inte var den bästa/känsligaste. Man måste stå väldigt nära kameran för att den skall få med ljudet på film. Bildstabilsator, här kan man väl säga att det skiljer en del från de stabilisatorer man är van vid. Som jag förstår det så ändrar den endast inställningar så att bilden tas med så kort slutartid som möjligt.. Vilket känns ungefär lika användbart som digital zoom. Köpte till deras neoprenväska som har säkerhetslina och arm-strap för t.ex. snorkling.
*Redigerades 13 år sedan