Kategorier
Prisjakt

grimmer

Medlem sen 2009-11-27
22
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS
3.5
(4)
7 029 kr
5 månader sedan
Absolut toppresterande mobil till inte helt hutlöst pris. Den har småsaker som man inte tänker på att andra mobiler inte har. T.ex. en indikations LED i botten, vilket gör att du ser när du fått meddelande även om du tittar ner på den i fickan. Sen har vi givetvis kameran, som gör att du förutom superba självporträtt även kan ta vidvinkel och zoom selfies. Kameran gör även att hela framsidan täcks av den fantastiska skärmen, skärmen visar även klockan konstant vilket är mycket praktiskt. Sidofingerscannern fungerar prima. Sitter snabbaste prollen i just nu, så ZenFone 7 pro är till och med snabbare än S20 Ultra. De extraordinära fördelarna som jag ser det. - Kameran, dess zoom etc. - Heltäckande jättefin always on display! - Supersnabb och späckad med senaste finesserna. - Lång batteritid. - 256gb minne och endå plats för minneskort. - Hittils helt buggfri. - Kvalitativt bygge. - Nästan för stark vibrator. Det finns endast tre riktiga "nackdelar", men inte dealbrakers för mig: - Ingen trådlös laddning. - Inget 3.5mm uttag. - Ingen vattentäthet. Sen finns det ett litet gnäll till, det är att det transparenta skalet hade gärna fått vara gummi istället för hårdplast. Men men, ska köpa ett nytt för 100 kr så det löser sig. Du får å ena sidan med två helt olika skal, så det är ju sjysst. OBS! Se till att välja rätt APN i menyn om det råkat missats, märkte att min stod på fel operatör och drog då mer batterier och tappade uppkoppling ofta. Jag har kontantkort. Jag ställde in på rätt så blev batteritiden riktigt bra och efter det har den aldrig tappat mottagningen. All in all, du får toppresterande telefon i alla kategorier och endå med jättebra batteritid. Den här klår alltså många mycket dyrare mobiltelefoner. Klockrent köp.
Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui
3.5
(68)
1 278 kr
8 månader sedan*
Obefintlig bas. Sitter löst och halkigt i öronen. Tappar mottagning så fort man går in i en galleria eller åker in till stan, störs ut av omgivningen. Ljudet OK, men basfattigt. Jag säger NOPE.
*Redigerades 8 månader sedan
Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme edt 100ml
4.1
(5)
632 kr
8 månader sedan*
Jag säger NOPE. Hade lite förhoppningar. Ska ju vara en av de mest sålda parfymerna. Men. Du har bara de fräsha noterna, ingen tyngd. Jag tycker dessutom att drydownen doftar lite surt, på ett negativt sätt. Den må ha varit bäst på 90 talet, men nu är doften helt utdaterad. Doftar ganska billigt och ensidigt/tråkigt jämfört mot de nyare topp-parfymerna.
*Redigerades 8 månader sedan
Guy Laroche Drakkar Noir edt 50ml
2
(2)
212 kr
8 månader sedan*
Köpte för att jag var nyfiken på 80 talets mest sålda herrparfym. Kan direkt säga att den luktar typ precis som raklödder, och kanske typ dubbeldusch duschtvål. Projiserar som tusan, så spray bara lite. Drydownen efter lång tid och vid nära håll, då är den på sin höjd OK. Doftar väldigt annorlunda från allt vad parfymer heter idag. Luktar den 80 tal då? Ja det får jag säga att den gör. Du får typ upp en 80 tals gillettereklam i huvudet när du sniffar på den här. Man känner definitivt igen doften. Så nog väcker den lite minnen. Ingen parfym jag kommer använda ofta, den är helt klart utdaterad idag.
*Redigerades 8 månader sedan
Versace Eros edt 100ml
4
(4)
499 kr
8 månader sedan
Fick i julklapp för ett par år sen, tyckte den stank alldeles för mycket och för stickigt. I stil med Davidoff Cool Water tyckte jag då. Nu älskar jag den däremot, en av mina favoriter. Tjejerna gillar den också. Den har det där fräsha, den har tyngd och den har sötma. Flaskan känns annorlunda och spännande också. Jag slog till på 200ml vilket lär räcka hur länge som helst. Kanske inget man använder varje dag, men definitivt med jämna mellanrum. Projiserar bra gör den också. Toppbetyg helt enkelt.
Armaf Club De Nuit Intense Man edt 105ml
3.1
(3)
1 kr
8 månader sedan*
En svag trea av fem, lyfts dit pga det billiga priset. Detta är en klon av den dyra Creed Aventus, och de båda doftar extremt lika. Armafen är mer stickig i början, och drydownen doftar som första sprayet fast mindre. Medans på Creed'en så ändras drydownen något och blir en aning blommigare. Skillden är dock flyende liten. Jag är inget jättefan av varesig Armaf eller Creed visade det sig, när det kommer till den här typen av doft. Den har en väldigt märklig doft som inte alla kommer gilla. Kan närmast likna den vid AXE på steroider. Men smaken är olika, vissa älskar den. Armafen projiserar helt galet mycket också, du är en stinkbomb redan på första sprutet. Jag råkade spraya tre första sprut och höll nästan på att kvävas. Jag köpte min ny för typ 280 kr eller så, så man får ju väldigt mycket doft för en billig peng. Gillar man den är det ju ett kap. Flaskan är dock fattig och känns så där som typisk arabisk lågkvalité.
*Redigerades 8 månader sedan
Chanel Allure Homme Sport edt 150ml
4.2
(2)
2 kr
8 månader sedan
Ett tvärsäkert kort. Doftar supergott. Åt det fräsha ljusa hållet. Påminner starkt om Armani Acqua Di Gio, men Allure har bättre doft och en tyngd som Di Gio inte har.
Giorgio Armani He edt 100ml
3.8
(1)
502 kr
8 månader sedan
Bästa herrparfymdoften på marknaden. Doftar helt magiskt. Den har det där fräsha men också en rejäl tyngd. Initiell doft och likaså drydown är superb. Den stora nackdelen är att den projicerar rätt lågt, måste således spraya mycket för att dofta mer i omgivningen.
Chanel Bleu de Chanel edt 50ml
4.5
(5)
1 kr
8 månader sedan
En av dom bästa. En parfym som är ett säkert kort. Alla älskar den.
Davidoff Cool Water Men edt 75ml
1.8
(2)
164 kr
8 månader sedan
I mina yngre år tyckte jag den doftade fantastiskt. Fick massvis med komplimanger från tjejer också som alltid undrade vilken parfym man har. Köpte en ny nu igen på nostalgi. Tyvärr doftar den helt annorlunda än vad jag minns den gjorde förr. Väldigt stickig och stark. Lite rävpissvarning. Även drydownen är rätt märklig, på sin höjd OK. Men men, nostalgi. Och tjejer tycker fortfarande den doftar gott iaf. Men min egen smak har väl ändrats.
Sida 1