Kategorier
Prisjakt

Jacke08

Medlem sen 2004-05-15
9
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Nordisk)
4
(8)
449 kr
2 år sedan
Stabil byggkvalitet och tysta knappar. Den svaga poängen från min sida beror på att funktionsknapparna är inte fungerar som traditionella F1-F12 utan öppnar webbläsare osv. Detta går att ändra men då måste man använda programmet Logitech Options som kräver admin-rättigheter vilket de flesta med jobbdatorer saknar. Deras billigare K375s har en switch på tangentbordet för detta, vilket hade varit ett bättre alternativ.
Kalaskompaniet
Bra
(2)
Usel
2 år sedan
Handlade fysisk i butiken. Köpte en heliumballong för 69kr som gick sönder av en vindpust 2 minuter senare. Butiken vägrade byta ut, de hävdade att jag hade haft sönder den pga en reva. Den kostade dem säkert bara någon krona i inköp och var till min sons 1-årsdag. I kontakt med butiken efteråt sa de att de var 100% säkra på att det var mitt fel och att kunden inte alltid har rätt. Varför jag skulle ha sönder en ballong jag just köpt frångår dock mitt förstånd, likaså varför jag nånsin ska handla där igen.. Framgår också av recensioner på deras Facebook att det inte är första gången de behandlar kunder dåligt. Undvik!
Netgear Orbi RBK40 Kit (2-pack)
3.8
(16)
3 år sedan*
Har mer eller mindre alltid haft wifi-problem sen jag köpte min första D-link DI-524 router för något decennium sedan. Allra senast har jag kört på en asus AC56u vilken varit helt okej men stundvis haft prestandaproblem. Trött på tweakande med firmware, riktande av antenner osv skaffade jag Orbi och efter att kört den i några veckor så kan jag bara konstatera att detta är ett av mina bästa teknikköp någonsin. Full täckning i hela huset och Ikea Trådfri, Chromecast m.m flyter på helt problemfritt. Har bara 100mbit internet men det maxas överallt. Minus är väl priset men i förhållande till den frustration en dålig router skapar är det försumbart.
*Redigerades 3 år sedan
WhiteAway SE
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan*
Detta verkar vara näthandlarnas Ryanair, billiga men service därefter.. Beställde en Moccamaster som var defekt vid leverans varpå Whiteaway omgående gav mig en retursedel, so far so good. Enligt postens spårning tog det sedan bara någon dag innan den anlänt till dem. Snart ska det bryggas kaffe tänkte jag! Därefter.. Ingenting. Efter 2 veckor lyfte jag själv luren för att kolla vad de höll på med. De visste inte, bad mig mejla. Så jag drog ett mail för att få klarhet i mitt ärende. Svaret blev.. ingenting. Ringde återigen för att fråga vad de höll på med och blev lovad att nu ska det hända saker. Det gjorde det inte. Idag 3 veckor senare har jag ännu inte fått någon bryggare, däremot en latent eftersmak av pulverkaffe. Pratade med dem igen och nu skulle de (äntligen) skicka mig bryggaren omgående, inom 3-5 arbetsdagar vill säga. Vi får se..
*Redigerades 3 år sedan
Fujifilm X-T10 + 16-50/3,5-5,6
3.8
(1)
4 år sedan*
Uppgraderade till denna från Fuji X-E1. Mycket nöjd än så länge, skönt att äntligen ha ett bra autoläge och inbyggd wifi. Kör mycket med pannkaksobjektivet XF27mm vilket gör kameran väldigt kompakt. Överlag toppkvalitet på bilderna. Enda nackdelen är Fujis RAW-format som verkar kräva en hel del processorkraft om man kör Adobe.. Som tur är JPEG-bilderna från kameran riktigt bra och sällan man måste göra några manuella justeringar.
*Redigerades 4 år sedan
Urbanears Plattan ADV Wireless
3.4
(57)
1 059 kr
5 år sedan*
VARNING! Innan ni köper dessa läs recensioner på inet.se och Amazon.com Helt ok ljud, bra batteritid och lätta att koppla ihop med mobilen. Tyvärr är byggkvalitén katastrofal. Efter några månader började metalldetaljerna falla av och efter tre månader gick ena luren sönder. Själva snäckorna är fästa i bågen med små plastknoppar istället för en liten metallpinne och dessa ramlade av/sprack. Jag har tidigare ägt två hörlurar av liknande modell (dock ej trådlösa) och har aldrig varit med om något liknande. Efter kontakt med Urbanears support stod det klart att fysiska skador på hörlurarna står helt utanför garantin även om man varit försiktig vid användandet, och oaktat att det är ett känt problem. Måste därför starkt AVRÅDA från dessa och rekommenderar att man betalar lite extra för kvalitet istället
*Redigerades 5 år sedan
DALI Concept 6
4.3
(92)
16 år sedan*
Riktigt nöjd med dessa, detaljerade med fyllig bas vilket passar mig perfekt då jag mest lyssnar på akustisk musik modell cat stevens och kenny rogers
*Redigerades 16 år sedan
Denon AVR-1404
3.2
(4)
16 år sedan*
Bra ljud men för få digitala ingångar
*Redigerades 16 år sedan
HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
16 år sedan*
*Redigerades 16 år sedan