Prisjakt

Z_mac

Medlem sen 2009-10-30
4
Bidrag
5
Hjälpsamröster
NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
Z
Z_mac
4 omdömen
UtmärktRedigerades 9 månader sedan

Bra produkter med snabb leverans och rimligt pris. Jag är nöjd.

Shokz Aeropex Wireless Headset
Full Star 1
3.3
(11)
Z
Z_mac
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Enbart haft dessa i ett antal dagar med några timmars lyssnande. De är väldigt bekväma och sitter stadigt på huvudet. Ljudet är långt ifrån perfekt men efter att man lärt sig var på huvudet man ska placera ljudelementen så blir det betydligt bättre. Ljudbilden lämpar sig utmärkt för podcasts, ljudböcker och elektronisk musik men saknar tyvärr helt någon djup eller slående bas. Om man höjer volymen så börjar det komma fram lite bastoner men oftast så leder det snarare till att det kittlar öronen än att man får ljudet man letar efter. Men trots avsaknaden av bas så måste jag ändå säga att de förtjänar 4/5 då de erbjuder något som inga andra lurar ger. De låter dig lyssna på det du vill utan att du stänger ute omgivningen! Detta gör att du lätt kan ha dem på dig i en kontorsmiljö där du behöver vara tillgänglig för frågor eller på cykeln när du behöver vara medveten om din omgivning. En annan bonus med dem är att de är väldigt bekväma och smidiga att sätta på sig. Trots att jag har andra lurar med bättre ljud så har jag märkt att jag först sträcker mig efter dessa då de är så smidiga och luftiga att ha på sig. Tänk dock på att du inte ska köpa dem om du vet om att du mår dåligt av vibrationer (t.ex. på bussen eller på en båt). Min sambo gillar inte dessa alls då hon efter 10-20 minuters lyssnande börjar må illa av dem. Ingen annan som har testat dem har känt några liknande symptom men det är värt att påpeka.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
Z
Z_mac
4 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bra leveranstid, schyssta priser och enkla betalningsalternativ. Effektiv och trevlig support som hjälper en utan att krångla till det. Rekommenderas.

Sony Alpha A5100 + 16-50/3,5-5,6 OSS
Full Star 1
4.8
(4)
Z
Z_mac
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Enkel att använda och mycket bra bilder från den stora sensorn och det inkluderade objektivet. Kameran är snabb i menyerna och de inbyggda funktionerna är användbara och hjälper mycket för upplevelsen. Att enkelt kunna dela sina bilder med sin telefon via NFC eller wifi är också ett stort plus. Tänk på att köpa till ett snabbt minneskort för att få bästa upplevelsen då ett långsamt sådant låser kameran från menyerna ett tag vid tagning av en hel bildsekvens.