Kategorier
Prisjakt

rallyreavan91

Medlem sen 2009-10-24
16
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Skitbra på allt! Vet inte riktigt vad man mer kan begära?!
*Redigerades 10 år sedan
Battlefield: Bad Company 2 (PS3)
4.4
(34)
281 kr
10 år sedan*
Awesome onlinekänsla. Dock lite småbuggigt på sina ställen.
*Redigerades 10 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*
Se ovan.
*Redigerades 11 år sedan
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (PC)
4.1
(6)
84 kr
11 år sedan*
Inte lika bra som ettan men ändå grymt. Ett spel alla borde ha spelat.
*Redigerades 11 år sedan
Star Wars: Knights of the Old Republic (PC)
4.6
(6)
54 kr
11 år sedan*
Fortfarande ett av de bästa spel som gjorts och storyn är sjukt nice. 10/10 än idag och jag sitter på en dator som kan köra crysis på very high i 30 fps.
*Redigerades 11 år sedan
Star Wars: Battlefront II (2005) (PC)
4.1
(4)
24 kr
11 år sedan*
Kul onlineläge. Speciellt när man får vara Jedi (a) ! :)
*Redigerades 11 år sedan
Star Wars: Republic Commando (PC)
3.8
(2)
84 kr
11 år sedan*
Det är ju lite svårt att göra bra reviews på gamla spel men jag gör ett försök. GRYM spelkänsla (snabba kontroller). Bra onlineläge med bra spellägen. - Något simpelt i dagens läge.
*Redigerades 11 år sedan
LittleBigPlanet (PS3)
4.3
(67)
149 kr
11 år sedan*
Lite tråkigt utan kompisar. Inget spel jag spelar om jag inte har fler än 3 pers hemma hos mig och någon råkar vara tjej (no offence). Inte min typ av spel helt enkelt.
*Redigerades 11 år sedan
Sony DualShock 3 (PS3) (Original)
4.2
(107)
495 kr
11 år sedan*
- Inte lika skön som xboxen (subjektiv bedömning). - Sen har fjädern i vänster trigger (markerad 2, tror jag) gått sönder efter ett år av omilt behandlande. För att kunna spel amed kontrollerna måste man hålla ut den. -Lite okänsliga spakar, speciellt om man är sniper i något spel och bara ska röra siktet pyttelite. + GRYM batteritid. + Kvalitet (trots att jag pajat den) + Avståndet + Vikten
*Redigerades 11 år sedan
Haglöfs Corker Medium
4.3
(13)
599 kr
11 år sedan*
En riktigt bra ryggsäck, har haft två stycken blåa corkers under 4 (års tid) som används dagligen som skolväska med laptop samt ibland som skid- och utflyktsväska. Kan börja med det positiva: Precis som de andra säger så har den grym passform, genomtänkt desig, bra kvailtet och ja, den är SNYGG! :) Nu till det negativa: Dragkedjorna (inklusive tråden som sitter fastsydd mellan dragkedjan och väskan) kan ge upp om man lastar väskan med den med för mycket grejer eller för tungt. Jag har haft min 14" laptop i väskan och hörnen på denpå den har sabbat dragkedjan på ena sidan av en väska och den andra har tagit stryk. Den trasiga löste sig dock förhållandevis enkelt genom att jag sydde igen den sidan och klippte upp den andra. Funkar den lika bra som innan! Men en annan grej med laptops... en gång så drog dragkedjan på ena sidan upp sig (hade väl inte stängt ordentligt?), laptopen for i backen och crashades riktigt illa. :/ En konsekvens av att kunna reglera höjdskillnaden på bröstremmarna är att de trillar relativt enkelt om man inte är försiktig. För mig så är brösträmmarna till båda väskorna borta. Sen så är det ändå ganska enkelt att göra fula märken på den, genom att dra en nyckel över den eller skrapa den mot en sten. Nu har jag sagt ganska mycket negativa saker om denna väska, men kom ihåg att jag extremtestat väskorna och fortfarande tycker att det är den bästa väska som finns på marknaden. Så det är ett riktigt värt köp.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1