Kategorier
Prisjakt

Unregistered698a2d05

81
Bidrag
84
Hjälpsamröster
Star Wars - Episode VIII: The Last Jedi (UHD+BD)
3.1
(5)
199 kr
3 år sedan*
Gillade inte alls filmen när jag såg den på bio, och efter många rundturer inombords med tankarna så köpte jag filmen pga att man för sista gången får se Luke, o speciellt Leia, i en starwars -film utan massa loopholes, data manipulation eller annat tjaft. Bilden är helt fantastiskt, ser i Dolby Vision som är synbart bättre än HDR10, varje scen får mer impact pga "dynamisk HDR"(kallar det så just nu för att förklara). Och förvånande nog så gillar jag filmen nu! Tror nog att jag själv släppte alla tankar med hur en star wars rulle "ska" vara, utan faktiskt njöt utav hela filmen och såg många mer detaljer i hur karaktärer utvecklades med mera. 8/10 får filmen, plus 2 poäng till pga mina nostalgiska minnen av Luke och Leia som har en helt fantastisk scen i slutet. Kraftfull. Och en sista sak, ingen svensk text? Lägstanivån för engelska i Sverige borde vara väldigt hög så jag förstår inte problemet direkt. Syskonens barn (under 10 år) hänger tillomed i filmen :)
*Redigerades 3 år sedan
Sony UBP-X700
3.7
(8)
1 990 kr
3 år sedan
Jämför med Xbox One X med LG B6: Renare bild, man ser mer detaljer, mer tryck från ljusa partier(möjligen Dolby vision), inga artifakter eller halo. Själva spelaren känns inte alls som en plastleksak, kanske inte toppen av premium produkter men ser nice ut. Det enda kassa jag kommer på att man får manuellt toggla om man vill använda Dolby vision eller inte. Så om filmerna inte har DV...
Nokia Steel HR 40mm
2.7
(2)
1 610 kr
3 år sedan*
En snygg klocka som faktiskt ser ut som en klocka, med tydlig display. Armbandet är i silikon så man blir svettig snabbt runt handleden, men fästanordningen verkar vara standard så det ska nog inte vara svårt att byta ut mot tex läder. Installationen gick smidigt utan strul och appen är enkel att navigera. Man kan även länka ihop appen/klockan med andra appar såsom Google fit m.m. Det jag gillar med klockan lite extra mycket: - Snygg som attan! - Batteritiden på ca 25 dagar! - Massa statistik - notifieringar
*Redigerades 3 år sedan
Philips Viva Collection Airfryer HD9220 2,2L
4.5
(33)
3 år sedan
Har haft denna ett tag nu och måste säga att ugnen och micron används knappt längre. Jag gör i princip allt i denna bara det får plats, och det blir så gott! Finns en del tillbehör att köpa så att man kan göra stek, lasagne etc med airfryern. Rekommenderar denna starkt! :)
Lucid Sound LS-20
3.9
(8)
999 kr
3 år sedan*
Oväntad bra gaming lurar. Kändes först som att dom va gjorde för ett väldigt runt huvud men efter 2h spelande så hade jag inte ont eller så. Gillar att den har inbyggda inställningar för PS4, Xbox One och PC.
*Redigerades 3 år sedan
Nokia 8 Dual SIM 64GB
4.1
(16)
3 år sedan*
Kortfattat: • grym byggkvalitet • ingen microlagg (klår S7) • webbsidor laddar mycket snabbare än S7 • Ingen bloatware • Skarp skärm! • ligger bra i handen Trodde att jag skulle störa mig på framside boarders , men icke! Sjukt prisvärd telefon!
*Redigerades 3 år sedan
Marshall Monitor Bluetooth
3.7
(16)
1 587 kr
3 år sedan*
Nöjd! Fantastiskt ljud och kvalitet på lurarna, inte 100% bekväma men det kanske kommer med tiden.
*Redigerades 3 år sedan
Philips FC8244
2.3
(3)
1 299 kr
3 år sedan*
Nu är jag ingen dammsugarexpert, men den här rackaren är lätt, lätthanterlig, liten och suger upp damm o annat utan problem. Det jag reagerade på var att luften kändes fräschare redan efter första provdammsugningen! Dammsugaren går ju på circus 78dB så den låter ju, men inget jag har problem med (49kvadrat). Rekommenderas! Uppdatering: Fortfarande supernöjd!
*Redigerades 3 år sedan
Halo 5: Guardians (Xbox One)
3.4
(17)
87 kr
3 år sedan*
Galet snyggt på en Xbox One X. Helt ok Halo spel men många bakläxor till utvecklarna.
*Redigerades 3 år sedan
Spider-Man: Homecoming (UHD+BD)
3.8
(1)
129 kr
3 år sedan*
Bra film! Humor, skådespeleri, action etc är på hög nivå! Kanske några skämt too much? Bild och ljusmässigt bäldigt hög kvalitet, jag kalibrerade om tvn och fick en sjukt vacker bild med smart använd UHD.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1