Prisjakt

per_oxid

Medlem sen 2009-10-09
11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Stadium webbshop
Dålig
(412)
Dålig
7 månader sedan*

Långsam leverans jämfört med utlovad. Tar en vecka att packa ordern trots att leverans anges som 1-4 dagar. Bra priser och trevlig support då man når dem men man undrar vad som hänt med ordern efter 4-5 dagar utan uppdatering.

*Redigerades 7 månader sedan
Länna Sport
Utmärkt
(500+)
Dålig
3 år sedan

Har köpt två par skidor från länna sport senaste veckorna. Första paret skickades samma dag som ordern lades vilket var mycket bra. Då jag var nöjd med service på första ordern så beställdes ännu ett par skidor efter jul. Då vi var på annan ort över julen så ringde jag för att få information om hur lång tid det skulle ta för länna sport att montera bindning och posta skidorna (Head super joy). Blev lovad att de skulle skickas inom två dagar från det jag lade ordern, helt ok. Efter två dagar hade jag inte fått någon uppdatering via epost, utöver orderbekräftelsen, jag ringde dem för att stämma av eftersom nyårshelgerna närmade sig. Det visar sig då att modellen jag beställt inte finns kvar. De erbjuder sig då att hitta en likvärdig modell av annat märke men jag kunde inte få samma 30% rabatt som den beställda modellen vilket betyder att kompensationen var att jag får betala ett mycket högre pris för en likvärdig skida. Jag har förståelse för att lagersaldon kan bli fel men tycker att man kan förvänta sig att få besked om detta inom 24h så att man kan hitta en annan lösning. Dvs skidorna ska plockas/reserveras inom 24h så att de inte säljer slut. Nu gick jag och väntade på ett par skidor som inte fanns och hyrde utrustning under tiden. Jag tycker också att det hade varit rimligt att erbjuda motsvarande rabatt som beställda paret på ett annat märke som kompensation, 30% rabatt är inte så kostsamt för butiken. Det löste sig dock då bra då lokala inter sport sålde en likvärdig modell (Völkl RTM79) med 30% rabatt och leverans på 10 minuter så jag kunde åka på dem resten av jullovet. Att det ibland kan bli fel i lagersaldo för stora nätbutiker kan jag förstå men att döma av hur ofta det verkar ske enligt recensionerna på prisjakt verkar länna sport inte ta nätordrar på allvar. Jag kan tänka mig att handla hos länna sport igen men kommer i första hand försöka hitta andra butiker med bättre service.

Miele FN 12827 S (Vit)
Full Star 1
1.7
(2)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Vår frys har lagt av efter 4 år. Den har läckt kylmedium vilket också resulterat i att frysens cirkulationsfläkt har gått söder. Servicetekniker tyckte inte att det var motiverat med reparation. Fyra år är för mig väldigt kort tid för en frys och det som verkligen drar ner Mieles betyg är att vi hade en likadan på jobbet som också den gick sönder efter ca 4 år. Antingen har Miele en kass kvalitet eller så har har jag haft extremt otur med de två Miele exemplar jag har erfarenhet av. Känns också väldigt trist ur miljösynpunkt att kasta bort en 4 år gammal frys. Grejen med att köpa kvalitet är ju delvis att minska sin konsumtion. "Miele immer teurer"

*Redigerades 5 år sedan
Lindarn Webshop
Bra
(79)
Utmärkt
5 år sedan*

Bra priser och utbud. Fick bra service då bosch borr/skruvdragare hade chuck som vobbla lite väl mycket, byttes direkt till ny som var var bättre. Glad att man köpte lokalt i butik med service.

*Redigerades 5 år sedan
Bikester
Utmärkt
(500+)
Bra
6 år sedan*

Bra kundtjänst, bra pris.

*Redigerades 6 år sedan
XTZ Headphone Divine Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.9
(42)
690 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*

I got tired of getting entangled in the headphone cables when listening to music. I was very happy with the performance of the xtz mh-800 amplifier speaker setup so I decided to try their headphones as well. I have used my xtz devine with bluetooth and sony Z4 tablet, listening to music and watching game of thrones, and the connection has worked flawlessly even when walking around in the room a few meters from the tablet. The battery life has been good and the charging quick. The fit of the headset is excellent, most headsets feel comfortable for a short while but this headset stays comfortable hour after hour. I really like that they are semi closed, they shut some ambient sound out but do not completely put you in a sound bubble which I find uncomfortable. From a functional point of view they have been close to perfect. I have not seen how to replace the batteries when they have lost recharging capacity, if they cannot be replaced this is my only complaint regarding design. Reviewing sound is very subjective without a reference sound source and headphones. Overall I am very happy with the sound, far better than any headset I have previously owned like sennheiser 212 pro or beyerdynamic-mmx-101-ie, but of course not comparable to quality standalone speakers. The dirac software using the divine filter, on the PC using cable, produced an even clearer sound that was noticeable clearer. There is no android app at the moment and this is a shame particularly since there is one for ios.

*Redigerades 6 år sedan
BRIO Fjärrstyrt Lok 33213
Full Star 1
2.3
(5)
249 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Kul ide men är ganska besviken på att motorn är så svag att loket inte orkar upp för backarna då järnvägen korsas, inte ens utan vagnar. Om man har brio originaljärnväg så borde åtminstone loket utan extra vagnar klara av att klara av köra upp för ramperna, helst borde det orka dra lite extra vagnar på släp. Det svaga loket begränsar kraftigt möjligheterna att bygga järnvägar. Har testat flera typer av batterier och har kontaktat BRIO på mail men de svarar inte på frågor via kundsupport så jag vet inte om produkten är defekt eller om det är normalt (det har gått mer än en vecka sedan jag kontaktade dem).

*Redigerades 7 år sedan
Happy Angler
Bra
(14)
Utmärkt
7 år sedan*

Jag är väldigt nöjd med den service jag har fått av happyangler, jag har gjort flera köp där. Det är riktigt bra priser och ganska snabba leveranser (ca 5 dagar) men också en mycket bra kundtjänst. På ett fenwickspö jag köpte lossnade sic-inlägget i toppöglan efter ett par månader. Då jag frågade om man kunde köpa en ny ögla för att byta ut den trasiga blev jag erbjuden ett nytt spö. Det kändes väldigt generöst eftersom det inte är ett uppenbart produktfel utan också kan bero på handhavandet då sic-inläggen är mycket känsliga för slag. Det gick enkelt att skicka in det gamla med en fraktlapp som man fick per e-mail och ett nytt spö skickade snabbt ut. Kundtjänsten på happyangler gör att det känns extra tryggt att handla där i fortsättningen (kundtjänst är ju oftast det som är mindre bra på webb-butiker jämfört med fysiska butiker på orten).

*Redigerades 7 år sedan
D-Link DWA-547
Full Star 1
2.5
(32)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Har testat kortet i två datorer och det fungerade inte bra i någon. Kortet stänger ner och enda sättet att få igång det är att starta om datorn. Har testat att uppdatera drivrutinerna men problemet kvarstod.

*Redigerades 9 år sedan
Hauppauge WinTV HVR-930C Triple Stick
Full Star 1
1.8
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Långsam kanalsökning och kräver stark signal.

*Redigerades 10 år sedan
Sida 1