Fancy

Medlem sen 2009-10-01
38
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Asus RT-AC68U
4
(130)
1 190 kr
2 år sedan
Hur bra som helst! Hade en linksys 4500 innan. Med mitt Telia 100/100 fiber fick jag nästan aldrig över 50 trådlöst. Nu med denna Asus så ligger jag var jag än är i huset på mellan 75-90mbit. Riktigt bra! Lätt konfad, kan byggas ut med mesh. Rekommenderas
Sonos Beam
4
(41)
4 829 kr
2 år sedan
Riktigt bra ljud i små och mellanstora rum. Fiffigt med "talförbättringsknappen". Funkar bra! Enkel att installera. Liten och smidig! Saknar den där djupa basen, men som sagt! Ska man ha ett större ljud så skulle jag sikta in mig på ett riktigt hifi-setup, eller lägga till en sonos sub. Har man startat att nyttja Sonos så är det svårt att sluta, enkelheten är fantastisk.
LG OLED65B7V
4.1
(36)
28 899 kr
3 år sedan*
Bytte upp mig från en Sony Bravia ca 7år. Ok, "vanlig" SD tv inte mycket att hurra för. Men kommer du upp till 720 och över....då är denna tv grym! 4K med HDR..jisses! Har inte gjort så mycket med inställningarna, var faktiskt riktigt bra out of the box! Gillar fjärrkontrollen (använder den och endast för att byta bildläge, har logitech som sköter maskineriet med fjärrarna). Har inte sett någon banding alls... Ljudet......kör från stärkare, men testade ljudet från TVn och jag blev faktiskt imponerad vad den kunde trycka ut. Slutsats: En tv som är grymt bra! Köpte för 19900 och jag ångrar mig inte en sekund. Oled är det som gäller.
*Redigerades 3 år sedan
Apple iPhone X 64GB
3.7
(95)
7 968 kr
3 år sedan*
Grym! Perfekt form, snabb som attan och riktigt bra skärm. Riktigt läcker design, nu känns det som en annan era inom Apple. "Knappen", är borta. Tycker helt klart det är skönare utan. Fyller mina behov med råge. Kameran är riktigt bra, filma 4k i 60fps...inte illa! Roliga feauters med de nya emiojs som läser av ditt ansikte. En stjärna minus tycker jag då den har ett saftigt pris.
*Redigerades 3 år sedan
Bose QuietComfort 35
3.9
(84)
3 år sedan*
Kanonlurar! Väger lätt! Fylligt ljud, bra bas! "Öronpuffarna" passar mig, sitter runt öronen vilket gör att man kan ha dessa länge utan känna av dem. Låååång batteritid! Superenkla att synca med allt! Kan inte annat än rekommendera!
*Redigerades 3 år sedan
Rotel RB-1572
4.3
(14)
11 990 kr
3 år sedan*
Har suktat och fluktat över denna nu ett tag..så nu slog jag till. Har den kopplad till mina frontar (B&W683). Herre jösses vilken detaljrikedom det blev i mellan och övre registren.... Innan så hade jag fronterna inkopplade i min Rotel RSX-1058, det var väl ok då tyckte jag. Men nu när jag sköt in detta monster så blev det helt klart ett lyft i detaljerna. Var lite orolig över klass D men jag är klart nöjd. Tycker nästan ljudet blir lite "tydligare". Minus som Spiderwebb021 säger, inte helt nöjd med det blåa ljuset som ska stå på. Annars är jag riktigt nöjd!
*Redigerades 3 år sedan
Husqvarna Automower 320
4.2
(9)
22 895 kr
4 år sedan*
Efter 1 månads användning av denna lilla sak så kan jag inget annat säga att jag är sjukt nöjd. Ok, den kostar ju en slant, men den är värd vartenda öre! Har en tomt på ca 600kvm, klipper den på 4 dagar mellan 9-15. Nu är mattan som en fairway :-). Sjukt tyst. Nu som ny så klipper den ca 80min sen laddar den 50min. Tips! Gör man ett ordentligt jobb med gränskabel så kommer den vara din hjälpreda utan problem. Dra även en guidekabel, då kan du ha laddningsstationen stående nästan var som helst. Läs även insruktionerna innan du börjar, det kommer du ha mycket för.
*Redigerades 4 år sedan
Raspberry Pi 3 Model B
4.4
(30)
429 kr
4 år sedan*
Guld! Hur smidig och enkel som helst. Har en för att köra KODI på, men funderar på att köpa fler för andra ändamål. Funderar man på en mediaspelare modell enklare så funkar denna perfekt. Installera ett microsim med NOOB imagen från raspberrys hemsida och du är på banan inom 5 min.
*Redigerades 4 år sedan
GoPro Hero3+ Black Edition
4.3
(9)
5 år sedan*
Grym alltiallo kamera. Bra skärpa, både i film och foto. Liten och smidig, väger ju ingenting! Tycker den är ok även i halvmörka omgivningar. Bra med tillbehör för alla typer av vinklar. - som de flesta är inne på så är det batteriet. Håller man på att pillar med den hela tiden + att har wifi på så tar batteriet snabbt slut. Men helt klart en bra kamera för alla tillfällen!
*Redigerades 5 år sedan
AKG K550
4.5
(25)
5 år sedan*
Galet bra! Älskar tydligheten, ofärgat och detaljrik. Är inte en hörlur för den som vill ha discodunk med fet avgrundsdjup bas. Sitter riktigt skönt, kan att det blir lite värmeutveckling efter längre tids användning. Men helt ok! Bra pris!
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1