Prisjakt

Petlin

Medlem sen 2004-04-20
6
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Beurer KS 51
Full Star 1
2
(19)
255 kr
P
Petlin
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har fått höga betyg i tester, kan inte förstå det då den som flera skriver förbrukar batterierna med rekordfart. Antingen så är det något problem med mitt ex (också) eller så måste jag avråda köp.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
P
Petlin
6 omdömen
Usel4 år sedan

Beställde ett par kängor till riktigt bra pris. Fyra dagar senare kommer det ett meddelande om lagersaldofel, varan är slut. Surt, men det finns andra bra nätföretag där jag aldrig råkat ut för detta.

Miele
Dålig
(18)
P
Petlin
6 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Har alltid haft uppfattningen att Miele gör riktiga kvalitets produkter bla beroende på deras egen profilering av sitt varumärke, men aldrig haft någon tidigare av olika anledningar. Köpte för drygt ca tre år sedan en diskmaskin som kostande närnare 10000 kr och installerade den knappt ett år senare. Hushållet består av två personer och vi är noga med att skölja av disken innan vi ställer in den i maskinen. För ett par veckor sedan så uppstod ett ganska kraftigt missljud som sannolikt kommer från avloppspumpen. Vi kanske fick ett "måndagsexemplar" men jag tänker aldrig mer betala en krona extra för att köpa en Miele och faktum är att vi aldrig har haft en vitvara från något annat märke som har gått sönder så snabbt.

Bauhaus
Bra
(500+)
P
Petlin
6 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Skippa prisgarantin när ni ändå inte håller den. Var inne i och kontrollerade om Baushaus tänkte matcha Julas kampanj på Kärcher WD6P Premium. Personalen letade med ljus och lykta för att hitta någon skillnad på deras produkt och fastnade på att P:t saknades i Julas beskrivning. Detta skulle vara en annan maskin och att det saknades en del utrustning i den varianten. Tyvärr så har Prisjakt en del i detta eftersom man lagt upp denna apparat som en separat produkt i prisjämförelsen och inte tillsammans med den ordinarie produkten. Det missade inte Bauhaus personal.

TrekkInn
Dålig
(72)
P
Petlin
6 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Varning för Tradeinn detta är ett oseriöst företag enligt mig. Så länge alla varor är felfria och du accepterar tre veckors leveranstid så är det sannolikt inga problem. De skickade två tröjor till mig som var trasiga. Jag tog en bild på den ena tröjan och ställde frågan (via ett formulär) hur jag skulle göra med returfrakten. De svarade att de inte kunde se något fel på tröjan och att jag fick bekosta frakten själv (250kr) och om jag ville ha tröjan utbytt så fick jag betala en ny frakt för leveransen. När jag skickade en förfrågan om de inte hittade några fel på de returnerade tröjorna så svarar de inte.