Prisjakt

DiscoBoy

Medlem sen 2009-09-25
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
D
DiscoBoy
5 omdömen
Utmärktett år sedan

Alltid ok pris. Snabb leverans. Bra att handskas med vid returer

Inet
Utmärkt
(500+)
D
DiscoBoy
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Går alltid snabbt att hitta det man letar efter och till ett ok pris

Deltaco SH-IPC02
Full Star 1
3.3
(7)
480 kr
D
DiscoBoy
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Verkade ha det jag behövde för enklare hemma-övervakning, men den var stört omöjlig att få igång initialt. * Verkar enbart vara tillgänglig via app. Hade gärna sett något sorts web-gränssnitt. * Kräver ett "Smart Home" konto där kameran ska registreras online. Någonstans kallades kameran för IP-kamera i marknasföringen och då hade det varit trevligt att få köra den oreggad... * Provade app på både Android och iOS med samma resultat. Ingen kamera funnen... * Den kortfattade instruktions-lappen man fick med stämde inte med hårdvaran, då den pratar om LED lampa som inte verkar finnas och återställningsknapp som verkade sitta någonannanstans. * Kameran har en irriterande högtalare som försöker berätta vad som pågår med ett högljutt pip, samt ibland någon obegriplig röst som verkar prata engelska. På det stora hela, var det knepigt att veta vad som behöver felsökas när allt "bara ska funka" och inte gör det. EDIT: Det visade sig att appen var trasig just i installationstillfället. Efter att ha gett den en andra chans, funkade allt utan problem.

Sony Xperia V
Full Star 1
3.9
(55)
437 kr
D
DiscoBoy
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Uppgraderade från en vanlig Xperia Arc. Skaffade den mest för att få en pålitlig och snabb kamera, men ville även ha LTE-stödet, trots att det verkligen inte är så utbyggt i Sverige. Jag blev inte besviken. allt man matar telefonen med i form av appar, rullar på mjukt och fint. Telefonen känns snabb i alla lägen, men det vanliga Android mikro-lagget skiner igenom som förväntat. Funktionsmässigt, har Sony uppgraderat sitt UX-gränssnitt något och man får bland annat ett par snabb-knappar i aktivitetsfältet. Smart Connect gillar jag också och låter mig sätta telefonen på ljudlöst över natten för att slippa bli väckt. Nallen kör ju fortfarande ICS med en JB uppgradering i Februari, men jag kan inte säga att jag saknar något, då allt känns så genomtänkt och stabilt just nu. Nackdelarna är ju ett par, men de försvinner i det stora hela tycker jag: * Telefonen är bara vattensäkrad ner till en meter och man ska inte bada med den enligt manualen. * Den är lite onödigt stor tycker jag, när man tittar på hur stor del av framsidan som är inte tas upp av skärmen. Dock är den inte för stor för att få plats med i fickan och i handen * MINNET är bara på 8GB och med ICS, så är det allt du har att leka med när du installerar de flesta apparna. Alltså kan man inte installera mer än en eller två stora spel innan minnet tar slut. SD-kort hjälper inte, då spelens extra-data läggs i det interna minnet Överlag är jag mycket nöjd och med JB, sägs minnesproblemet försvinna, då man kan lägga saker på SD-kortet lite enklare

Sony Ericsson Xperia Arc 512MB RAM
Full Star 1
4.5
(114)
D
DiscoBoy
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Nära perfekt telefon. Lite lite minne för att installera appar i. Den är inte helt framtidssäker heller när det inte är bleeding edge SoC. Priset kompenserar ju för detta med råge, så man kan skaffa en ny nalle nästa år igen.