Prisjakt

Kladdkaka

Medlem sen 2009-09-22
9
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Nokia 7 Plus Dual 64GB
Full Star 1
2.9
(34)
1 599 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
I början var jag nöjd, men efter ett par månader kom alla problem krypandes. Allt från konstant lagg till rena frysningar. Nu är jag så pass missnöjd att jag letar efter en ersättare bara 1 år efter köpet - tyvärr! Innan du köper ett exemplar, spendera lite tid på att Googla på problemen som finns på modellen och överväg risken att du kan få ett exemplar som uppvisar dessa.
Rinkaby Rör
Usel
(12)
Utmärkt
7 år sedan*
Enkelt och väldigt snabb frakt - sådant gillar jag! Beställde på söndagskvällen och jag hade varan på tisdagen när jag kom hem från jobbet.
*Redigerades 7 år sedan
AKG K242 HD
Full Star 1
4.6
(31)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*
Jag har haft lurarna i ett par månader nu och jag ångrar verkligen inte köpet. De sitter väldigt bra på huvudet och till skillnad från mina tidigare lurar, så får jag inte ont i öronen efter ett par timmars lyssnande. Ljudet är väldigt klart och lagom med bas. Har inte hittat något negativt med dom än så länge. Edit: Så här 4 år senare kan jag säga att jag fortfarande är supernöjd med dem. De har använts nästan dagligen och de sitter fortfarande lika bra och tight på huvudet. Fler gånger än jag kunna räkna till har jag lyckats trampa på kabeln till dem så de åkt all världens väg, men detta har inte resulterat i någon som helst tendens till glapp eller skador. Väl värt pengarna, både för ljudkvalitén och för den fantastiska byggkvalitén!
*Redigerades 7 år sedan
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
7 år sedan*
Har väntat på ett par böcker nu som jag skulle vilja haft innan en utlandsresa, fick ett mail om att de var försenade med leveransen idag (7 dagar efter lagd beställning), men ingen info om hur mkt försenade de är (rör det sig om dagar eller veckor?). Så då är jag tvungen att avbeställa (eftersom jag inte vet när böckerna i så fall skulle komma). Nu måste jag försöka att hitta böckerna någon annanstans innan veckans slut då flyget går...
*Redigerades 7 år sedan
Sony Xperia Tipo
Full Star 1
3.7
(22)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Den här telefonen går ju till och med ner i fickan. Bara det är egentligen tio plus. För priset man betalar så är den riktigt bra. Lite plastig, men känns ändå gedigen. Jag har inte upplevt något direkt lagg vid normalt användande och touchen är faktiskt bra.
*Redigerades 9 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Verkligen nöjd! Bra pris och fruktansvärt snabb frakt. Kan inte bli bättre!
*Redigerades 10 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*
Väldigt snabb leverans samt bra pris!
*Redigerades 11 år sedan
LG M2762D
Full Star 1
4.1
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Det är min första LCD-TV med FULL HD, så ta inte mitt betyg alltför seriöst. Jag använder TV:n främst som skärm till min laptop och har testat ett par 1080p filmer nu och bilden är helt klart godkänd. Färgerna kunde vara bättre men för priset är det godkänt. Skärmen är lite plastig men annars helt okej. Om man som jag störs utav lampor som lyser i standby eller i drift, så går det att stänga av detta på TV:n vilket är ett plus! Jag är väldigt nöjd över köpet än så länge!
*Redigerades 11 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*
Har gjort två beställningar hos Dustin nu och det har gått smärtfritt. Snabb leverans och den kontakt som jag har haft med supporten har varit väldigt bra. Snabba och tydliga svar!
*Redigerades 11 år sedan