Prisjakt

waghead

Medlem sen 2009-09-16
11
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Google Pixel 8 Pro 5G Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
3.4
(7)
11 402 kr
w
waghead
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Trött på Samsungs bloat. Skönt med laggfri telefon där allt flyter.

Google Pixel Tablet 11" 128GB 2023
Full Star 1
4.5
(2)
7 400 kr
w
waghead
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan

Riktigt fin platta

Samsung Clear View Cover for Samsung Galaxy S21 Ultra
Full Star 1
1
(3)
575 kr
w
waghead
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Varning! Hade jag kunnat gett det här skalet -1 hade jag gjort det. Har nu haft det i precis EN vecka. Jag har aldrig fått så mycket repor på en mobilskärm som jag har under den här veckan. Så fort minsta lilla dammkorn kommer under plastluckan så blir det stora repor. Jag förstår inte hur ett stort företag som Samsung kan släppa igenom en sådan här produkt i kvalitetskontrollen. Kan lägga till att jag har varit extremt försiktig med mobilen, har blåst av den så fort den blivit lite dammig och förvarat den i lös ficka så inget ska gnugga mot skärmen.

3M Peltor WS Alert XPI Headband
Full Star 1
2.7
(15)
4 687 kr
w
waghead
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Riktigt dåliga. Tjuter hela tiden. När man ändra inställningar så börjar radion spelas i bakgrunden. Det sämsta är nog att inte auto power off funkar så batterierna tar slut hela tiden. Glömde nästan att INGEN hör vad jag säger för att mikrofonen är så lågt inställd. Obrukbar.

Samsung HW-Q96R
Full Star 1
4
(12)
w
waghead
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Stor besvikelse i totala upplevelsen. Tyvärr passade det här inte mig alls. Avsaknaden av stereo var den största dealbreakern för mig tillsammans med oförmågan att spela elektronisk musik med lite fart i basgången.. Rumskänslan är ok men saknar helt stereo fram från soundbaren. Diskanten är på topp, men mellanregistret saknas helt. Basen är grym, fick köra på lägsta, "-12", för att inte störa grannarna och då är det fortfarande på gränsen på kvällar. Hade önskat man kunde ställa in känsligheten och inte bara volymen. Passar bättre om du har villa. Blev att lämna tillbaka systemet efter 2 veckors testande.

Trademax
Bra
(500+)
w
waghead
11 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Ljög med lockpriser - döms till miljoböter 6/9 - 18 metro.se "Enligt KO sålde Trademax varor på nätet till priser som jämfördes med påhittade ”rekommenderade” priser och utförsäljningar. Patent- och marknadsdomstolen har nu avgjort fallet och ger KO rätt. Trademax har använt sig av påhittade rekommenderade priser som inte används av någon annan i branschen. Flera produkter är egna märken som inte säljs av andra företag än inom samma koncern. Domstolen förbjuder också företaget att tala om utförsäljning om det inte är en riktig utförsäljning med väsentligt lägre priser. Trademax får heller inte låtsas ha tidsbegränsade erbjudanden. Företaget har bland annat haft en klocka på sin hemsida som räknade ner tiden i 24 timmar tills rean skulle upphöra. När klockan nått noll startade den om igen. Fyra miljoner Trademax döms nu att betala en marknadsstörningsavgift på fyra miljoner kronor. Dessutom hotas företaget med ett vite på tre miljoner kronor om man fortsätter vilseleda konsumenter med påhittade rekommenderade priser, tidsbegränsade erbjudanden och lagerutförsäljningar. "

Asus RT-AC88U
Full Star 1
3.5
(35)
1 750 kr
w
waghead
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fick liknande fel som "Sematwir" här nedanför. Först hade jag stora problem att få ordentlig fart på 2,4 GHz nätet. Med senaste mjukvaran (firmware v 3.0.0.4.382.15850) så fick jag knappt mottagning alls genom en vägg 3m fågelvägen (tiggare router hade inga problem). Prövade återställa alla inställningar, byta inställningar hit å dit men inget gick. Jag fick det tillslut 2,4 GHz att funka genom att gå tillbaka några firmware versioner (RT3.0.0.4.380.3941). Nu funkade allt som det skulle - en hel dag! Dagen efter firmware-rollback så kommer jag hem till ett dött wifi. Hittar jag varken 2,4 GHz eller 5 GHz-nätet. Routern blinkar på som vanligt men usb är död. Jag prövar starta om routern och då lyser mitt-leden rosa (inte helt rött inte helt vitt). Prövar att flytta routern för att ansluta till den via kabel vilket bara resulterar i status "okänt nätverk". Den är alltså helt okontaktbar vid det här läget. Reset - ingen skillnad. Prövade från två datorer. Ingen får ip - båda "okänt nätverk". Routern hittar inte heller nätverk trots att kabel och nät funkar på andra enheter. Har lämnat tillbaka routern till Webhallen idag. de ska felsöka i butik. Tjejen i kassan kunde se att det hade kommit in fler liknande ärenden. Får se hur det blir om man får en ny enhet eller om jag väljer annan router. Söker man på nätet så hittar man en hel del folk som har skickat tillbaka sin enhet. Själv har jag aldrig varit med om något liknande.

QPAD DX-20
Full Star 1
3
(4)
w
waghead
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Gick sönder efter mindre än 2 år. Ingen garanti kvar.

Siemens SN477W01RS Vit
Full Star 1
2
(2)
w
waghead
11 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Helnöjd förutom missljud under diskning. Det låter som att ett reglage ska ställas in en kort stund, ett högt vibrerande ljud som en summer? Låter många gånger under diskning.