Kategorier
Prisjakt

gustav_s

Medlem sen 2009-09-15
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
LensOn
Bra
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan
Plus + Snabb leverans + Bra kundtjänst + Svårslagna priser här på Prisjakt. Minus: - kass transparens kring prissättning. Du behöver använda prisjakt eller motsvarande för att få lägst pris (rabatt), du kan inte surfa in på lenson.com och förvänta dig ett bra pris. - kass transparens kring lager och leveransvillkor. Du kan inte i förväg se om Lenson har så många linser hemma som du vill beställa, det betyder att leveransen till dig kan bli senare än väntat.
Stick.se
Bra
(2)
Dålig
10 månader sedan
Snabb och felfri leverans. Produkterna (Thermacell) var franska versioner utan instruktioner på svenska. Företagets returpolicy är tight och på gränsen till oacceptabel eftersom ångerrätten kraftigt begränsats. Enligt lagen om distansavtal ska värdeminskning tillämpas om konsumenten ”använder eller hanterar varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den”, men Stick.se skriver i sina villkor att ”Har produkten tagits i bruk förbehåller vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag”. I kontakt med Stick.se blir det uppenbart att de vill göra det så svårt och dyrt som möjligt att returnera varor – jag förstår varför, men det lockar ju inte till att handla där igen.
AEG PW 5653
2.7
(2)
566 kr
4 år sedan*
Export funkar nu från appen (Smart Scale) till ex. Apple Health - smidigt och lätt! Det enda och väldigt stora problemet är felmarginalen i viktangivelse. Det kan diffa 10kg om jag testar att väga mig några gånger på några minuter. Visst kan jag viktpendla, men inte så här radikalt.
*Redigerades 4 år sedan