Prisjakt

Loffeluna

Medlem sen 2009-09-04
14
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Linksys EA4500
Full Star 1
3.8
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Har haft denna några månader nu och den tuffar och går. Installationen var hur enkel som helst. Har inte behövt starta om den en enda gång och alla enheter (dator, tv, telefon o.s.v.) kopplar upp sig utan problem. Den satte också automatiskt upp ett gästnätverk vid installationen. Smidigt. OBS att jag inte har uppgraderat till den "smarta" mjukvara som en del verkar ha problem med.
*Redigerades 9 år sedan
Philips 42PFL9664H
Full Star 1
4.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Mycket bra bild, särskilt om man lägger lite tid på att få till inställningarna. Skalar upp SD på ett utmärkt sätt. Även ljudet är väldigt bra om man betänker att designen är ganska tunn och smäcker. Smidigt med trådlöst nätverk. Den sista stjärnan kommer om Philips får till lite bättre inbyggda internettjänster (var är SVT Play, till exempel?).
*Redigerades 12 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Bra
12 år sedan*
Köpte en TV-bänk som kom hem snabbt och lämnades innanför dörren av budfirman. Tyvärr var en detalj trasig, men när jag påpekade detta var kundtjänst tillmötesgående och en ny del skickades direkt hem till mig, som jag hade på runt en vecka. Hade blivit ännu högre betyg om inte kundtjänsten hade varit lite sega på att uppdatera mig om läget. Till exempel kunde de ha upplyst mig om att en ny del var på väg så att jag kunde ha börjat sätta ihop TV-bänken.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2