Prisjakt

Forcod

Medlem sen 2009-08-25
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Fitbit Charge 3
Full Star 1
2.6
(13)
896 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Bytte från Charge 2 till denna. Fungerar klockrent! Tack vare Charge 2 och rekommendationen om att gå 10.000 steg om dagen har jag fått en ny livsstil. Jag går varje dag! En extra promenad här och en extra där. Underbart! Har gjort det nu i ca 1,5 år. Stegräknaren har hög precision. Visst kan man få några få extra steg plötsligt när man sitter på tåget eller i bilen (endast ett fåtal), och åt andra hållet kan den missa små steg t ex i köket. Men vad gör det? De som skriver att den räknar för mycket, har ni verkligen läst instruktionen om att klockan måste synkas med GPS via telefon först i ett antal aktiviteter för att den ska räkna ut er exakta steglängd? Bra batteri, nätt storlek, enkelt att byta till valfritt billigt armband som kan beställas lite varstans på internet. Har egentligen inget att anmärka på, jag älskar den!

Philips 55OLED803
Full Star 1
3.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Var rädd för att menyerna skulle vara sega men det var de inte. På ena fjärrkontrollen (den mindre) är touchknappen för att bläddra i menyer lite seg men jag tror att det kan bero på ett fel på fjärrkontrollen då den fungerar ibland och ibland inte. Lite otur med den helt enkelt men kommer ev reklamera. Supernöjd med tv:n i övrigt och om ni funderar på andra modeller kan jag ändå rekommendera denna. Gediget och kvalitativt intryck. Ambilight tycker jag än så länge bara är positivt förresten, ej haft innan.

Aguma Speldator V1.36 - 3,3GHz QC 8GB 256GB
Full Star 1
4.6
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*

Köpte ny dator för att min förra till slut gav med sig, snubblade över Aguma som verkade intressant och beställde därifrån. Vill gärna lämna lite feedback för hittills är jag väldigt nöjd med mitt köp :) Så några plus för: +Bra pris/mycket prestanda för pengarna, datorn fungerar bra. +Snabb leverans. Beställde en söndag och hade datorn på tisdag. +Fick svar på frågor antingen samma dag eller i vart fall senast dagen efter jag kontaktat dem.

*Redigerades 7 år sedan