Prisjakt

Alle090

Medlem sen 2009-08-20
32
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 månader sedan*

Likt flera köp gjorda hos Webhallen, min upplevelse var felfri!

*Redigerades 8 månader sedan
Nokia 800 Tough Dual SIM
Full Star 1
3.1
(4)
1 149 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Nokia 800 Though är INTE en smartphone. Den är inte rolig eller optimal. MEN den är nästan perfekt som en extra telefonutomlands eller i skogen. Något jag inte gillar är dock att den har FÖR mycket funktioner. Dem hade lätt kunnat skippa Kamera och saker som Apps stöd.

The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.7
(105)
199 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Varning, Innan du köper spelet. Mycket har hänt runtomkring detta spel. Te.x så hade spelet över 4000 st 6/6 reviews på PS Store innan spelet var släppt! Det finns flera spel organisationer som har skrivit 10/10 omspelet. Nu har även MetaCritic börjat radera negativa reviews om spelet. Vänligen notera att om du har kört det första spelet så har man bestämt sig för att implementera 100% mer politisk propaganda. Detta gör att Storyn kommer att byta riktning. Personer och känsla du älskade med LoU 1 kommer ersättas mer hat och ilska i LoU2. Något av det mest positiva med spelet är att Sony har valt att implementera ett "Journalist läge". Detta gör att spelet BLIR SUPER ENKELT. Detta är en av anledningarna av att du kommer se många ge spelet 5/5. MetaCritic raderar negativa Reviews https://youtu.be/L0dz033wPUY Sony lägger upp tusentals positiva reviews INNAN spelet är släppt https://youtu.be/-IpwievpLE4

*Redigerades 2 år sedan
Telia Webbutik
Dålig
(117)
Usel
2 år sedan*

Är påtvingad med Telia Fiber (inlåst hyresvärd) som ISP leverantör och deras riktigt jävla usla utrustning. Detta med Telias falska "Telia Öppen Fiber" som inte alls är öppen utan bara erbjuder TELIA.... Telia ökar gärna priserna på sina tjänster, inte nog med att tillägga massor av skit som INGEN vill ha, te.x email. Därför är jag nu en stolt ägare av dessa emailaddresser; [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Sedan har vi Telia´s KONTANTA sug efter pengar gör att dem även nu vill sälja dig... eller ditt data. Detta kommer dem fråga efter VARJE GÅNG DU LOGGAR IN på deras Portal.

*Redigerades 2 år sedan
Datagrottan
Bra
(150)
Usel
4 år sedan*

Ja, nae. Det verkar ju som att den otroligt låga försäljningen av SSD diskar blir Data Grottans dödsstöt. Jag har inte fått något svar, inte heller har pengarna via Ecster låsts på plats så det känns inte som att någon utför någon scam hiest, men snarare att rean har gått så åt helvete att företaget inte vet vad de ska göra. Att vara tysta tror jag inte hjälper dem :( a.k.a KÖP INTE HOS DATAGROTTAN, företaget är kaputt.

*Redigerades 4 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

Försökte handla hos ProShop men Postnord saboterade allt. Jag skulle köpa en AC för ca 7500kr, ProShop var billigast på marknaden och allt fungerade perfekt. Det enda som drar ner min erfarenhet lite var att man inte förmedlade vad Postnord hade för "policys". te.x det som saboterade för mig var att varan var packad på en Pall och kunde bara skickas ut med "stor" bil. I mitt område innebar det 11-14 och jag kan inte vara hemma i hopp om att ens varan ska levereras. Jag fick tag på en bil, och först på plats får jag veta att det är en pall och att jag måste ha med mig ALLT, pallen och kartongen. Detta var inte möjligt för mig och att jag ska tvingas hyra en skåpbil för att hämta ut ett paket hos postnord när jag betalade för utkörning. Ett samtal, en dag före Postnord skeppar tillbaka mitt paket, och de tar emot returen utan problem med att jag inte ska betala för frakten.

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB
Full Star 1
4.1
(75)
4 975 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*

Jag gick ifrån min gamla Samsung S7 Edge till denna Huawei P20 Pro (Twilight). Tyvärr så behöll jag inte telefonen och utan böt ut den emot en Samsung S9+. Anledningen är inte för att P20 Pro är en dålig telefon, men att den saknade några få måste ha funktioner. Jag använder min telefon som en mixad jobb och privat telefon med två simkort. Mina krav är att jag måste kunna använda telefonen inom jobbet. Även då inte batteriet var ett problem de mesta dagar så hände det att jag var tungen att ladda under dagen. Och då jag använder ett trådat headset så blir det svårt att ladda med kabel, och speciellt när inte Trådlösladdning var ett alternativ. Sedan hade jag problem med att mitt Bluetooth headset gjort att mikrofonen slutade fungera i dem flesta applikationerna. Visst så var det enkelt löst med en omstart, men jag kan inte starta om telefonen undert slumpade tillfället bara för att jag är rädd att få ett samtal och jag inte kan kommunicera! Hade denna telefon vara strikt privat så hade jag behållt den! Mina Pros och Cons kommer vara uppdelade i Telefon skal och Tjänster/Mjukvara. De kommer främst vara relativ till S7E och S9+. Telefon Pros: + Snyggt upplägg med färger och form + Sköna knappar med roliga kombination (Home knappen är fingerläsare och kan läsa gester) + Grymt ljud + Grymt skärm, starkt ljus dock lite tunn i färg + Grym kamera ++ Otrolig zoom med kamera + NFC Mifare + Skärmskydd ingår när du köper den (redan applicerad) Cons: - Hal telefon utan skal - Kameran sticker ut en hel del - ingen trådlös laddning - ingen 3,5 mm hörlursuttag - Skör kropp som kräver skyddsskal Mjukvara: Pros: + väldigt bra prestanda i telefonen med tanke på hårdvaran + Många tjänster är frivilliga och öppna (Te.x Secure Space kräver inget extra konto) + Skrivbords upplevelse fungerar med USB-c -> HDMI + Mycket bloatware, SOM GÅR ATT TA BORT och/eller stänga av. Cons: - Lite buggig mjukvara, hade problem med att Microfonen slutade fungera när jag hade använt Bluetooth headset. - Mycket bloatware, SOM GÅR ATT TA BORT och/eller stänga av.

*Redigerades 4 år sedan
Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS Dual Sim 6GB RAM 64GB
Full Star 1
4
(52)
3 499 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Samsung levererar som vanligt kvalité i form av Apple utförande vilket ger mig en hata/älska upplevelse. Beröm där beröm är förtjänt.Telefonen i sig är ett otroligt flaggskepp. Med sin otroligt fina skärm, trevliga ljudupplevelse och funktioner. Som vanligt så får man känslan av en Premium telefon där alla funktioner. Det största problemet är att Samnsung försöker tvinga sig själva att vara exklusiva. Detta inkluderar att allt skall vara av Samnsung dvs telefon, tjänster, appar och du (ditt data). Mina pros och cons väger emot min tidigare Samnsung 7 Edge och min tidigare P20 Pro. Sedan kommer jag dela upp det i Telefon och Tjäns/Mjukvara. Telefon Pros: + Grym skärm + IP68 (dvs 30 min under vatten 1< ) + Grym kamera + NFC Mifare (Skanna SL kortet ;D ) + IRIS skanner + Trådlösladdning + USB c OCH 3,5 mm Cons: - Väldigt hal, glider lätt ur händerna - Sämre CPU än den Amerikanska varianten - Gjord av glas, Kräver skal - Relativt klent batteri - Bara 64 gb (ca 20 använt av OS). Jag använder DUAL sim, dvs inget SDKORT - EN ENDA KNAPP FÖR BARA BIXBY (som går att ändra med bxActions) Mjukvara och Tjänster (Saker som Samnsung står för, inte Android 8.0) Pros + Stabilt OS + Bra prestanda Cons - Dex (Skrivbords upplevelse) är låst till Samnsung egna dockor. Gratis med andra telefoner. - Många vanliga funktioner är nu låsta eller kopplade till Samsung tjänster. Workspace kopplat till Knox. Secure Folder är låst bakom Samnsung account. - Mycket Bloatware som önskar uppmärksamhet, te.x Samsung Pass (Lösenord´s hanterare) - Ingen changelog för patchar (som tidigare bara segade ner min telefon) EDIT; Varför 1 av 10? Det verkar som att Samsung har tagit sig friheten att blockera Appa som spelar in samtal. Detta är inte uppenbart i någon av Samsungs Specifikationer. Har startat ett ärende hos dem, antingen ger dem mig en Workaround, eller så får de fan ge tillbaka mina pengar. Detta är bland annat något de nu är stämda för; http://piunikaweb.com/2018/04/23/breaking-details-of-lawsuit-filed-against-samsung-over-galaxy-s9-call-issues/

*Redigerades 4 år sedan
CDON
OK
(500+)
Bra
6 år sedan*

Har under flera tillfället handlat hos CDON och i många fall funnit det till mitt nöje. Oftas är det bara enkelt att handla och få sina varor utan strul. Ibland kan det bli mindre allvarliga fel och tabbar hos/med CDON men i många fall löses det enkelt och fint med hjälp av nogorlunda snabb support.

*Redigerades 6 år sedan
CDON
OK
(500+)
Bra
6 år sedan*

Inte mycket att skriva, enkelt beställning med en produkt, ett spel. Enkelt utförd på hemsidan. Får mail idag att produkten är på sin väg till mig med en Offciell Release imorgon :) Det gick helt enkelt enkelt!

*Redigerades 6 år sedan
Sida 1